sejvi Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Uz se nam to blizi... ;) V pondělí 5.10.09 v 17:00 sraz v Teplicích u Olympie :) Hlavni program bude zavod na motokarach. V pripade spatneho pocasi doporucuji BOWLING. Mistni Teplicaci snad vse zaridi. ;) Zatim ucast prislibili: ;) Sejvi ;) mar.cz ^_^ vorlajz ^_^ Blacky ^_^ tholis + RS kamarad ^_^ Octavian ^_^ JendaDC ^_^ Lubo24 ^_^ nollie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 4vorlajz: ty piješ tupláky na čas? ;) jj už je to za pár, jen doufám že to počasí se umoudří :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 Zdarec pánové, tak jsem zpět v CZ. No ukázali sme klukům německejm že aj mi češi umíme pít to jejich pívo. Dali sme 7 tupláků a šli zpívat do metra. Jinak fotky jsou vypálený, takže je mám pro Sejviho a pro Vorlajze, aby Petra byla spokojená-. Teším se na ten zejtřejší sraz, akorát nevím když bude na pikaču počasý. Bowlingy znám jen v UL... No uvidíme... Zatím se mějte a čágo zajtra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 4, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2009 zítra se tam nějak dopravím... ale ještě nevím v kolik... vozím neteř na tenis.... takže budu muset nějak mezi tím... no uvidíme... když tak zaovlám Martinovi... jo Marťas... a tupláka na ex jsem vypil zatím jenom jednou v životě! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tholis Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Pánové bowling vás navedu, jen doufám že budou volné dráhy. Jinak přijede snad i SNB s RSem, pak kamarád s combi RSem a kamarád s golfem, ale ten bude parkovat daleko Se na vás fakt těším :) Hned po práci jdu umýt auto tak snad mi bude ta hodina stačit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Hned po práci jdu umýt auto tak snad mi bude ta hodina stačit :) Zbytecne, bude prset... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tholis Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 To že prší neznamená že to nemusím mít čisté Nebudu za špindíru, mám asi 6teček od bahna na prahu s tím nemůžu ! přijet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Jasne rozumim... Ja to mam do Teplic trosku dal, tak na myti asi prdim... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 cau ovecky, dnes bude krasne a vsem vam natrhnu prdel :) a kdyz to nepudje, tak aspon poskodim motokaru., hiihhihh., BTW: Jak jsme se posledne dohodli, tak zacinam planovat posledni letosni paintball. Jako obvykle, se bude jednat o nedeli po obede, tedy 13-19h. Sraz na Miste ve 12:00!!!!!!!!!!!! Zůstává pouze otázka termínu. Návrhy jsou 8, 15, nebo -22 listopadu. Napište mi prosím, který termin můžete, který nemůžete. Nejpozději do konce října to uzavřem a prostě jeden termín vyberem. Papap Blacky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 rád jsem vás viděl kluci! :D ale času málo... byl bych pro naplánovat nějakou hospodu! :) co se týče fotek, tak to je slabota Lubo... čekal jsem větší hardcore! :) navíc je škoda, že je dost fotek rozmazaných... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pifan Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 jezisi ja jsem ale dement...celaj den se flakam po barech a zatim jsem mohl prijet za vama!! chjo sakra pes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bagrovina Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Zdar lidi, rás jsem vás poznal a snad zas někdy příště :D ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Taky sem rád poznal další lidi :D P.S.: Ani sem se nestačil rozjet a už sem zase stavěl. Holt sme museli pro ty boty... -> bude nárazník :) (pár lidí ví o čem mluvim) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Dobry srazek... :) Super lidi, perfektni sranda, hold kluci z vesnice navstivili Olympii... :D Tady jsou vysledky motokar: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Vorlajz: já taky nefotil všechno, ale řikal jsem že to jsou originály, takže máš to surový co je z foťáku... Takže máš origoš.... Hele kluci bylo to dobrý, opravdu sranda., jste super parta :D :) :) Mno ale chtělo by to nějak rozjet.... :) :D :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 chce to hospodu!!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Tak jo ale budeš rozvážet po celým kraji vožralý ju???? :) :) :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 jj prima akce, ja mam sice pruvan na uctu, ale dobry., hihih BTW: muzete nekdo dat do prdele tu anketu? me se pak nezobrazuje, jestli sou tu novy prispevky. dikes :D dekuji dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 No tak snad do priste budete vic trenovat a trosku se mi aspon priblizite casem, takovy rozdily to snad ani neni mozny a komu se to nelibilo tak muze prijit na paintball az bude blacky poradat a vybit si zlost ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 jaky rozdily ty joudo. V kazdy jizde 0,5s to si ani neuprdnes. Navic si tutove cheatoval. Jen pockej budes za ovecku, do ktery budem vsichni strilet. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Jsem na vas cekal v cili a skucel kde jste jako ten pes na obrazku ;) to vis halire delaj talire tady v tomhle pripade i pulsekundy jsou jako hodiny :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 jeden čas na kolo nedělá závod ;) koukni na průměrný čas a průměrnou rychlost :P sakra to je ale rozdíl :D nollie všimly jsme si jak si tam zakroužil abylo nám to jasný :P :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 jooo voe, souhlas. je to vystrkovac z drahy. to je pak jasny., ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 blacky souhlas - objeví se, nabourá nás a zase odjede ani nezůstene posedět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 No to je fakt, se musím připojit..... A jestě se připojí k ostatním, aby mě nevinného a andělského vytlačili do pneumatik.... To vám nezapomenu pánové!!!!! Ale vostuda byla dobrá.... Blacky škoda žes nešel s náma... ;) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Co fotky...? Nebudou...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 jj to je fakt, to posezeníčko stálo za to, byla pěkná prča ;) , přijet odjezdit a odjet to není ono, to by mohl každej, ale posedět s klubáky to už ???????????????????? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 jeden čas na kolo nedělá závod ;) koukni na průměrný čas a průměrnou rychlost :) sakra to je ale rozdíl nollie všimly jsme si jak si tam zakroužil abylo nám to jasný :D :D Vzdyt jsem vyjizdel posledni a uz po 1 kole jsem byl na druhym miste akorat jsem je musel nechat popojet jinak bych poradny kolo nezajel jsou to brzdy visci :) priste si vemu 10kg zavazi at to neni o hmotnosti :) uznavam ze mam min nez ostatni 66 kg ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kodemi Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 vic nemam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 málo dvojkových oktávek málo... to se mi vůbec nelíbí!!! .( btw. já navrhuju hospodu a to nejlépe v pátek... teda jako nějaký pátek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.