Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

Frajere, to ze se na vode chovas jak opravdu hloupa opicka a jedes si solo, nepomuzes a nechas tahat lode zensky, tak jsi u me pouhej primitiv... Spinit ruce si s tebou nebudu, ale zamysli se, jak se chovas.. Proto asi nemas zadny pratele... Apropo, jednou budes mit keci a vis co bude. Je mi lito ze to musim resit tady, ale z tebe a z toho tvyho je mi na bliti

Odkaz ke komentáři
:lol:
Zasláno Jul 25 2011, 09:23

Frajere, to ze se na vode chovas jak opravdu hloupa opicka a jedes si solo, nepomuzes a nechas tahat lode zensky, tak jsi u me pouhej primitiv... Spinit ruce si s tebou nebudu, ale zamysli se, jak se chovas.. Proto asi nemas zadny pratele... Apropo, jednou budes mit keci a vis co bude. Je mi lito ze to musim resit tady, ale z tebe a z toho tvyho je mi na bliti

Panove panove ste se nam tu trosku rozonili B)

Upraveno uživatelem Kaby
Odkaz ke komentáři

Hej chlapci a devcata... Ozvete se. My tam jedeme stejne ale at je nas vic.. Tak koukejte napsat... :)

Zprava pro Prchala: s tebou a nervovat se??? Nebud naivni... :) Apropo neco mi dluzis .. To ze jsi sbalil slivovici na vode kdyz jsi nehnul ani brvou, no asi jsi zvyklej brat si veci ktery ti nepatri ale chci od tebe ty oluvka, krmitka a hacky ktery jsi zatrhal a co jsi slibil ze mi to vratis... Takze se cin... Jo a bylo jich min. 7 kusu... Takze se cin!!!

Upraveno uživatelem Lubo24
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...