Prchy Odesláno Leden 17, 2012 Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 Čau Pánové,sem pro. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 18, 2012 Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 tak co tento pátek u hypernovy v Tp ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Leden 18, 2012 Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 Tenhle pátek nemohu, jedu pro rodiče do Praglu a nevím v kolik se vrátím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Je to blbý, ale já dneska taky nemůžu, bylo to pro mě dost narychlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 (upraveno) Chjo pánové tak něco nevrhněte Upraveno Leden 20, 2012 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Já bych se zkusil domluvit i se Sejvim, bydlíme kousek od sebe, by jsme to mohli vzít jednim vozem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Leden 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Souhlas i Kaby by mohl jet s nami... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Super tak kdy a kde ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 To Sejvi: Myslim, že nejni problem, jen to s nim musíš domluvit, já ho neznám.... :lool: Navrhni termín, ať se to pohne, já ve středu 25.1. jsem ve fachu, tak nemužu a čtrvrtek sem slibil s kamošem snowboard, ale buh vi co bude, taky furt tahá.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest janysek Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Zdravím kolegy z Ústeckého kraje,nová tvář :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Zdravím kolegy z Ústeckého kraje,nová tvář :-D Taktéž pozdravím původně Ustečák nyní Hostomice u Teplic.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Leden 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Nazdarek... ;) Novy lide, tak to je fajn. Ted chystame Ustecky sraz, tak doufam, ze se pridate... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Rád se taky přidám :) jen záleží na termínu dělám na směny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Nazdarek... ;) Novy lide, tak to je fajn. Ted chystame Ustecky sraz, tak doufam, ze se pridate... ;) No tak já jsem zatím bez jakéhokoliv tuningu takže stejně není na co koukat ale i tak spokojenost oproti OI 1.6 která šla do šrotu..a to doslovně..RS to není ale podle mě je to momentálně letadlo.. ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Leden 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Ataner: Srazy ani nejsou o tuningu, hlavni je pokecat o cemkoliv, poradit se, popit, pojist atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 To Sejvi: Co Kaby? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Leden 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Kaby kdyz je doma, tak pojede urcite. Musim se zeptat jak ma sichty - dela u hradni straze v Praze... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Leden 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Tak by jsme mohli zorganizovat trosku VETSI sraz, ne...? Koukam, ze by dost lidi dorazilo. Proto navrhuji sraz v Teplicich - pomyslnej stred Usteckeho kraje, tedy Chomutov, Decin priblizne stejne daleko. Kdyz uz by se nas melo sejit vice, tak bych to nenechal jen u sezeni u Hypernovi, ale navrhuji nejakou aktivitu - treba BOWLING. Zda souhlasite, tak prosim mistni Teplicaky o vyberu vhodneho bowling klubu, kde se da po hre i posedet... ;) Termin zatim davat nebudu, ale nejlepsi by asi byl nejaky PATEK od 18:00h. Pridavam anketu, kolik lidi by se BOWLINGU zucastnilo a jaky PATEK by komu vyhovoval. SNAD SE KONECNE TROSKU POHNEME Z MISTA A SEJDEME SE V HOJNEM POCTU! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 V TP je Atlantic je v centru ale špatně se tam parkuje(všechno placený) http://www.atlantic-bowling.cz/index.php?page=Restaurace%20Bowling%20Atlantic%20&id=018 nebo u Petersika na Panoramě http://www.sportovkateplice.cz/ to jsou asi tak nejlepší bowlingy co vím.Jinak mě osobně se nehodí ani jeden pátek bud mam noční nebo odpolední Co takhle sobota ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Zdravim Sejvi mam problem nemuzu ani jeden vikend prvni mam rodinou akci a ty dalsi dva jsem v praci muzu az po 12.2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Ataner: Srazy ani nejsou o tuningu, hlavni je pokecat o cemkoliv, poradit se, popit, pojist atd. Tak každý dorazí vytuněnou károu a já rodinným kombíkem..(s kterého jsem stejně vydřenej jako kdybych měl tuning ) :lool: Čekal jsem až budu mít pořádný auto že tam hodim jako první nějakou hudbu ale..origo repráky splňují mojí představu...světe div se i to krásně duní a basuje (manželka nadšená taky ) .. :lool: Jak popít přijdu na sraz pěšky nebo jak.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Leden 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Jak popít přijdu na sraz pěšky nebo jak.. Kdyz budes chtit pit, tak si sebou musis vzit ridice - treba manzelku... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 To: Ataner Já mám taky normální černou Octu kombík, akorát trochu zvedlou na scouta. Žádnej tuning,ani o něm neuvažuju a pojedu rád se podívat na soukmenovce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Jo a já když přijede tak oktou už vůbec ne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Taktéž pozdravím původně Ustečák nyní Hostomice u Teplic.. ;) Tak to jsme skoro sousedé :) :) jinak bowling dobrej nápad akorád jsem mimo kvůli úrazu na noze ale přijdu se aspoň podívát :) ! Ta panoráma by byla Asik nejlepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Tak to jsme skoro sousedé :) :) jinak bowling dobrej nápad akorád jsem mimo kvůli úrazu na noze ale přijdu se aspoň podívát :) ! Ta panoráma by byla Asik nejlepší Neni možný tvojí káry bych si musel všimnout.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 tak špatně koukas :) znas bílého leona od revotechnik pravidelně projíždí s krze hostomice tak toe můj brácha a já teď bydlim cca 5km vzdušnou čárou od hostomic :) :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 tak špatně koukas :) znas bílého leona od revotechnik pravidelně projíždí s krze hostomice tak toe můj brácha a já teď bydlim cca 5km vzdušnou čárou od hostomic :) :) . Jo jo je to možný čeveče.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 27, 2012 Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 Sorry za jeden spam ale schánim někoho z okolí.. Zajímá mě na kolik vyjde cena opravy takového poškození laku popřípadě zda je někdo šikovný v okolí Ústí nad Labem - Teplice..Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.