Seda Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Sraz super,rád jsem vás všechny poznal i když s jménama jsem v lese.. ;) S tím souhlasím :) jména si taky nepamatuju :D ale určo pár dalších srazů a třeba si i něco zapamatujeme :D se hold budeme pořád seznamovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 JJ souhlas srázek super. Foto dodám během zítřka dnes už nějak nestíhám. Bylo mi potěšením vás zase vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Jj taky musím uznat že super srazek :) doufám že to brzo zase zopaknem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Určitě něco zopáknem :) hold horší je to u nás co děláme na šichty a i víkendy jednou za 14dní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 jsem na tom úplně stejně :) ! Taky krátkéj a dlouhé týden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 jsem na tom úplně stejně :) ! Taky krátkéj a dlouhé týden Tak to máme stejný :) a ještě jednu díky za diagnostiku ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 v pohodě kdyby něco není problém :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 v pohodě kdyby něco není problém :) Tak na autě je práce jak na kostele :) sám si viděl :) začnu těma dveřma a pak dál a dál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Na všechno je hafo času..hlavně že mazel jezdí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Na všechno je hafo času..hlavně že mazel jezdí. jezdí jezdí to je pravda ale chci mít vše OK :) předtím jsem měl Nissana N16 sport a to sem taky musel mít všechno naleštěný a žádný bouchance :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Jasný tak každej to chce mít hezký podle představ.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 nesmís tolik tlačit na "hadr " pak tam nemáš mít takový boule :) :) :) Ne vážně to bude ok jakmile budou vrata a nárazník bude to úplně jiné auto jinak kola gut ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 vrata budou jako první :) pak bych chtěl ten přední nárázník :) a zadní se taky musí udělat :) a to po mě chce otec atd abych jim tahal furt něco vozejkem :D Foto moje bejvalka :D tedka to má děda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 No sice pěkný ale znas mě škodofka to holt není :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 to je pravda :) ale na Nissana taky nedám nedopustit :) vše bylo OK :) žádný poruchy nic ... a motor šlapal jako hodinky :) ale předtím sem měl ještě felicii :D je fakt že oktávka mi vyhovuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 No proto už jsem si myslel že napíšeš že octavie byla z nouze ctnost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Nééé to néé :)) pač jsem s ní párkrát jel jako se služebákem :) a strašně se mi líbila :) pohodlý vše při ruce :) a pěkně se mi v tom jezdilo do Německa na ty dálky :) takže jsem spokojenej než se něco vysere :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 zdarek, take diky za pekny minisrazik. jsem rad, ze jsem vas vsechny poznal, ale se jmeny jsem jeste dal nez v lese. takze priste na novo. chipe-moc pekna karka atiku-listy+spodky-silena zmena jedna mizerna foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 neboj hele když tomu daš co potřebuje bude sloužit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Nemuzu nez souhlasit. Super sraz panove. Rad jsem vas vsechny poznal. I kdyz jak vetsina pisete jmena jsou ta tam :-D. Aspon ale poznam podle aut :-D:-D:-D. Budu se tesit na neco dalsiho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Jj ty jména jsem zase hned zapoměl :) :) taky díky všem za účast a pokec bylo to vážně fajn a hlavně na pohodu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Tak tak. Cece ale zmizel si jak para nad hrncem :-). A ja ocas jeste sjel v TP na Prahu misto na CV :-D mam to zafixovane ze tam rano jedu a prask ho malem uz dneska :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 ja si rikal, ze jedes nejak blbe, ale pak jsi ji nalozil pekne, hned jsi byl za mnou.jsi to tam nekde otocil na prasaka kdyby nam tam nepadla cervena, tak Chipa stihame 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 No to víš to je to rs :) :) :) Ne pak jsem se musel vrátit zapoměl jsem vzít malou tortilu přítelkyni a když jsem se vracel potkal jsem Atíka jak ho u nádraží trápily policajti prej jel na červenou chjo . . jen mě mrzí že jsi tam nebyl s kolama musí to být pecka a dej tam ještě ty fólie !! No já po městě jezdím pomalu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 to je pech. Atik se asi kochal a pln dojmu ze srazu to profrcel :D snad bez bodu a penez? co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 říkal bez bodu ale za lidovku 200kč prej to byly nějaký mladý blbouni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 no praaaave musel jsem na prasaka pac bych byl v prdeli a jel fakt az do te prahy jinak kola budou ve CT no a folie v nejblizsi dobe. Takze kdyz se priste potkame tak snad uz bude vse Kazdopadne dalsi duvod udelat neco dalsiho. Jinak do priste uz prijedu taky nalesteny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 me mlady blbouni dusili celkem pekne. tak to vzali sportovne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Jj něco spáchame No co se týká lestení já za to nemuzu mám to rád čistý ale jak jsi říkal umejes to a za chvilku je to zase zaprašeny hrůza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 (upraveno) Aťík se nekochal..já tam dorazil když skočil pomeranč až za ním je ten práh tak jsem spomalil..a víte co mi ten debil řekl že do křižovatky jsem jel tedy na červenou..nepomohla ani hádka po které mu asi docvaklo že je něco špatně že jsem červenou neprojel ale lítat na magistrát nebudu takže dostal 200 a byl spokojenej že zamachroval před kámošem kterého vzadu vezl.. ;) Upraveno Březen 27, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.