Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

Ty máš v interieru všude led ? takže stropní lampičky,popelník,kufr,schránka a dveře jo ?

Jo vlastně mimo popelníku a schránky to ještě posonduji dělal jsem věci dostupné Áťovi...jinak dveře,lampička a kufr zaledkován taky..;)

Upraveno uživatelem Ataner
Odkaz ke komentáři

Zajeď do Globu a uvidíš vše kolem 50-100kč ( cena za pár ) podle počtu modulů..výsledek luxusní..;)

Jediná rz objednána na OB Autodíly..jinak vše Globus cena za vyšla jako dvě internetové ledky..

Dveře : 2x sulfitky

Lampičky : T10 2x plus sulfitka

Kufr : 2x T10

Rz : 2x sulfitky

Schránka : sulfitka

Takže popelník plus schránka chybí..hned mrknu co tam patří..ale hlavně jak se tam dostanu..:D

Něco zkusím dnes nafotit i když můj foťák toho večer moc neslibuje..:)

Upraveno uživatelem Ataner
Odkaz ke komentáři

Ty voe Ato, ty si carodej, to je asi za jiny penize, zni to dobre. Vzhledem k tomu, ze je hnusny pocasi a neda se moc delat kolem baraku, zitra se asi do Globu pojedu podivat. Kupoval si to v oddeleni elektro v Baumarktu u Globusu? A na ty patice cos napsal se muzu spolehnout? Tak jsou oznaceny ty zarovky v obchode? Nechce se mi je nejdriv vyndavat.

A krom zarovek na osvetleni rz tyhle vsechny z interieru, cos napsal, nechazej chybu praskle zarovky na palubce,kdyz nemaji odpory? Nebo odpory maji?

Odkaz ke komentáři

jj Chipe máš pravdu pravdu teďka jsem na to koukal a jsou to obyč ledky :) sem se divil že je to tak levný :) na netu co sem koukal co výjde asi na litra tak jsou to ty smd diody :) až budu moct říit tak se schválně podívám do globusu jak to vypadá :) ale si to objednám tam jak jsi mi to říkal :))

Odkaz ke komentáři

To já to řeším když už tak ať to vypadá a hlavně ty obyč ledky ti dlouho nevydrží začnou postupně blikat ... Vadí jim to kolísavé napětí ve voze mám v kufru obyč a jedna už bliká jako stroboskop teď jsem tam dal SMD a je to velký rozdíl v tom svícení !!! ve dveřích mám ještě obyč ,ale svítivost nic moc prostě ty SMD jsou úplně o ničem jiném tady si myslím platí dvojnásob heslo " nejsem tak bohatej abych si kupoval levné věci ":palec:

Když je tma tak je vidět jak diody jemně prosvicují :blink:

jinak dnes jsem dal více modulů do parkovaček místo stávajících 4 -9 modulů a je to velký rozdíl krásně svítí barva 6000K takže stejně jako xeny super :wub:

Upraveno uživatelem chipmann
Odkaz ke komentáři

na fotkách to nevypadá špatně :)) Snad ti ty ledky dlouho vydržej ;-) já za ledky do RZ a do zrcátek dával 800,- a vůbec toho nelituju ;-)

určitě objetuju trošku peněz a objednám si ledky ale ty smdéčka :)) ona se dá i obyč ledka sehnat s vysokou svítivostí :)) ale ty smd maj výhodu že jsou menší .... takže mám jasno :D místo ledky obyč za 400 objednám komplet tak přez litr :D hold si udělám jeden dva přesčasy a mám to zpět :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...