Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

To by byla určitě zajímavá cesta. Jak jsem již nejednou řekl: Rakousko je jediná země, kde bych mimo ČR, mohl a dokázal žít. :palec:

Jako co sem koukal na fotky atd tak to tam vypadá úplně luxusně :) ale chtělo by to navrhnout nějaký termíny aby jsme s tím počítaly a nejeli nakonec ve dvou či ve třech lidech jenom. ale viděl bych to na červen

Odkaz ke komentáři

neekonomický....nechtěj abych měl pocit že nevíš o co tu běží......ta nádherná možnost provětrat svý káry po úžasných horských silničkách bez toho abys poslouchal vedlesedící manželku že jedeš moc rychle a nebo pomalu....vychutnat si volnost na to šlápnout kdy se ti zrovna chce, nebo se kochat krajinou spolu s kámošema, který to cejtěj stejně jako ty.....

ale jestli chceš, můžu tě vzít na sedadlo spolujezdce, a rád, páč bych chtěl abys jel s náma, kámo....:pivo:

Odkaz ke komentáři

Čus, budu teď mít náhodou několik vůní od California Scents:

- California Scents California Car Scents, Coronado Cherry

- California Scents California Car Scents, Monterey Vanilla

- California Scents California Car Scents, Newport New Car

Bude to za 120,- kus a můžu to dovézd tak nějak v okolí Ústí nad Labem, Teplice, Duchcov! Kdyžtak poslat poštou.

Pokud budete chtít píšte mi SOUKROMÉ ZPRÁVY. Moc tu nejsem tak at mi to bliká na mailu! Díky!

Lze dodat i ve větším množství!!!

Odkaz ke komentáři

No já je mám za 120,- a jen několik kusů. Nabízím hlavně místním, protože nemusí objednávat a platit poštu, protože jak počítám 99,- + 50,- = 149,- :)

Sečteno, zaokrouhleno, podtrženo - ušetřím 30,-, to když se sejdeme u McDonlads v TP, tak si vezmeš vůni a za 30 si koupíš ještě burger :) :)

Neni to nic ve smyslu: Mám vůně za super cenu, kupujte ode mě!! Bylo to spíš chtěl jsem vůni -> našel sem dobrý balení -> zbytek prodám kamarádům z okolí!

Takže asi tak :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...