Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

Ty jo tak to jsem prisel teda jeste slusne. Nicmene neslusne bylo to co jsme vypili. Kua kdyby to byly dostihy tak Vana je prizdisrac laugh.giflaugh.giflaugh.gif.

Jinak ja dam asi jako zimaky ty Pallasy at to trochu vypada prcprc.gifprcprc.gifprcprc.gif. Gumy by koupil asi kolega (jete jen lonskou sezonu) a ja sehnal nejake 17".

No uvidíme....

Odkaz ke komentáři

to bych využil málo kdy :)) teďka čtu zase zprávy a nějakej mladej z octavii předjíždel přez plnou a přímem střed z proti jedoucim autě. v Octavii 5 lidí všechno mladý...jedna holka na místě mrtvá a ostatní přežily..... a zase tam na foru pisou že každej kdo má octavii tak jsou mistri sveta atd. achjo

Odkaz ke komentáři

má pravdu ten chlapec...můj synátor seděl za volantem hned jak viděl přes volant u mě na klíně....taky jsem mu přenechal svýho Galantíka s vědomím kdyby náhodou boural, je v něm víc v bezpečí než v nějakým malým "šlapadle"....B) a už jezdí 2 a půl roku bez škrábnutí.....hold dobrá škola :D

Odkaz ke komentáři

tak jak pise zdenaal: s tatou jsem jezdil od 3 let. sedel jsem mu na kline a tocil volantem. tak stejne ted jezdim se synovcem. sam jsem zacal jezdit zhruba ve 12. hold synek z dediny biggrin.gif tam pro hlinu tam pro drevo...

...a v 18 kdyz jsem delal papiry tak jsem mel vsechno odjezdene za 45 min misto 1,5 hod. ucitelka mi rikala ze jezdim jak emerson a od te doby (musim zaklapat zadna nehoda)... oukej uz te vidim chipe jak se tlamis kdyz to ctes a kdyz vzpomenes na muj levy zadni blatnik laugh.giflaugh.giflaugh.gif

ale to se nepocitawink.gifwink.gifwink.gif

Odkaz ke komentáři

tak se nestačím divit když to tady čtu,

dnes kat off, zaslepen EGR, nová hydra a gufero na vačce a samo i oil, když jsem jel od šváry tak jsem juknul do zpětného zrcátka a to co jsem viděl mě trochu viděsilo (oblaka černého kouře) :blink: jo ještě jsem rozebral a vyčistil startér

post-182-0-72462700-1350234033_thumb.jpg

post-182-0-79513300-1350234064_thumb.jpg

post-182-0-59513300-1350234082_thumb.jpg

post-182-0-94658400-1350234107_thumb.jpg

Upraveno uživatelem mar.cz
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...