Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

Šedivko tak ti taky gratuluji k polootcovskému titulu :D

Jinak doufám že si na mě příští úterý uděláš ještě naposled čas aby jsme testli tu GSM jednotku a snímač tlaku :). Samozřejmě ten si za to vysloužíš láhvinku vína tak jak jsem slíbil...můžeš ho naládovat do své nastávající a třeba bude povolnější :D

sice už sem měl něco v plánu na úterý,ale Ok v úterý si udělám čas :))

Jo a oboustranka je drahá :D kdo to má pořad kupovat :D

Odkaz ke komentáři

Rekl bych, ze tu masku znici i pri prilepeni znaku tou oboustrankou, protoze drzi jako krava a chce to trpelivost a v klidku. A corkari vetsinou spechaj :-).

Jinak dneska sem vyzvedl novej znak,tak ho zitra prilepim na tu matnou potazenou masku a sem na to zvedavej.

Odkaz ke komentáři

Jestli jsou stejny nevim, taky sem to vycet na foru,kdyz to poradne proctes a pockas do konce ledna az se na Fobii II budou davat, tak to kluci prubnou a hned to bude jasny.

Ale jinak si ho muzes dat kam chces, je to tvoje auto, treba na strechu :-) :-) :-)

Odkaz ke komentáři

Já nalepil konečně znak z Rapida na tu matnou masku a zítra to hodim na káru. Ale jak všichni psali, že znak z Rapida sadne do masky OII jak prdel na hrnec průměrem i prohnutím, tak ne ne. Průměr dobrej, ale prohnutí je malinko menší na znaku než na masce, takže na nečisto se znak tak trochu houpe. Ještě že výrobce na ty znaky dává pořádnou oboustranku (jó rakušáci). Přiložil jsem to od spodu přes střed, to se přilepilo hned, v horní části zůstal odchlíplej, tak jsem ho přitlačil i v horní části, přicuclo se to a drží to jak sviňa. Takže tak...

Odkaz ke komentáři

Zadni ze Citiga pasuje do masky uplne presne prumer i prohnuti? Ale u me to uz je ted jedno. Dozadu ten rapidackej sedne prohnutim dobre,akorat je vesti,takze prolis vyplnit oboustrankou a je to.Ty voe to je ale zadni ze citiga dopredu, predni z rapida dozadu, prase se v tom vyzna.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...