Hans26 Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Ahoj ústečáci co máte FB byl bych vdě :) poprvé jsem dal foto auta do nějaké soutěže :) Prosím o like v soutěži (rozkliknout foto a like) Děkuji https://www.facebook.com/photo.php?fbid=363700267070696&set=a.362613917179331.86718.144098639030861&type=3&permPage=1 A kdo z Vás jede na 3.sraz LOW CZ, který je 23.3 tady na severu? Jen se ještě neví pořád kde :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Sweed krása . . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Swed: Jsem si naslinat do mobilu, ted mi budes muset koupit novej. Ale uklidnim te, nebude to slozity, uz mam vybrano :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 (upraveno) Dik kuciii. Potěšili jste mě. Jinak Cvenco neblbni víš jak jsi to říkal v Centralu "ty jo ona neví kde dělám" Jinak zítra jedu pro ty věci a podle toho jak mi to vyjde resp. jak dojedu tak ti to dovezu Chipe bude třeba na to ještě sednout a dokodovat to Upraveno Únor 4, 2013 uživatelem Swed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Ahoj ústečáci co máte FB byl bych vdě :) poprvé jsem dal foto auta do nějaké soutěže :) Prosím o like v soutěži (rozkliknout foto a like) Děkuji https://www.facebook.com/photo.php?fbid=363700267070696&set=a.362613917179331.86718.144098639030861&type=3&permPage=1 A kdo z Vás jede na 3.sraz LOW CZ, který je 23.3 tady na severu? Jen se ještě neví pořád kde :/ To budeš mít drahy! :) Jinak Šwéde vypadá to zkoro tak pěkně jak u mě :D Nee paráda tak zejtra ještě nakódovat a bude to OK. A kam jsi dával GPS anténu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 JJ jako u tebe to nikdy nebude no to mi je jasné. Víš jak ten můj bordel... ...jinak já mám GPS a GSM anténu na střeše. Ta ploutev z toho Sup II. Tak toho využiju když tam je super video pánové viz: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=585&st=840&gopid=1327152&&do=findComment&comment=1327152 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Aha tak to jo...já mam anténu zvlášť no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Tak jsem dneska dořešil s Hipim poslední LEDky do interyéru...kdyby někdo uklouz a narazili si prdel tak rentgen u mě jo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Hele kucí, nevyskytne se někdo z vás co jedete v pátek do Mostu do tý doby v Ústí? Potřeboval bych něco poslat Swedovi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Tak sem se dneska byla podívat na rapida a na OIII a ono je to skoro stejný auto :D až na pár detailu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Sedo, ty si se byla podivat? :-) Dnes videno Hipiho auto na Klissky ;-) Nolie - jsem UL denne. Moje cislo 776841006. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 jj byl v Užíně ve škodovce :)) a jako ty ceny OIII nevim nevim :D sem koukal na ceník a celkem stojí dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Jsou i vzadu, nevidim ji z pohledu ridice. Je to jen kvuli fotce aby bylo videt. Jsou to ale bodovy jelikoz nemuzu rozptylovy sehnat. Tak ze to az budou vymenim mozna. Jinak Kopriva tu v Usti zase radil, kamos dostal za xenony (nema naklony) flastr. Myslíš, že kdyby jsi zbrousil hlavičku na plocho, že by to nešlo víc do rozptylu? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 To jsem zkousel ( az jsem ji uplne upilo val - zkusebni ) a nepomohlo. Provizorne jsem je musel zacernit, protoze to vecer fakt byl masakr :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 (upraveno) Tak hoši, konečně jsem dal čočky. Tak dlouho jsem se na to chystal a nejednou to bylo dřív jak na nový boty, ve čtvrtek jsem se rohodl a v úterý jsou namontovaný a finálovka. Tady foto pro představu, ale jen mobil... PS: To světlo na straně spolujezdce není matnější, jen se tam při focení nějak furt odráželo světlo bo co a mě se nechtělo tahat velkej foťák, takže tak. Upraveno Únor 5, 2013 uživatelem CvencA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Na tý pravý je ten kus nějakej naleštěnější :D . Ale jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Hele kucí, nevyskytne se někdo z vás co jedete v pátek do Mostu do tý doby v Ústí? Potřeboval bych něco poslat Swedovi... Jasně se ozvi a nějak to zvládnem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Na tý pravý je ten kus nějakej naleštěnější :D . Ale jinak Šak sem to psal, ze jsou stejny, ale denni svetlo me nejak furt zlobilo a lesklo se mi to. Na tý pravý je ten kus nějakej naleštěnější :D . Ale jinak Šak sem to psal, ze jsou stejny, ale denni svetlo me nejak furt zlobilo a lesklo se mi to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 A jóó, tak to se ti omlouvám - nečet jsem to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 No ty ses teda mafian, prispivas do diskuse a nectes ji :-). Seda: musim uznat,ze to ma dvoji ucinek. Jednak design a za druhy me mile prekvapilo,jak to s Osramama sviti. Pekne ostra a vyrazna hrana nasviceny plochy, belejsi svetlo a vubec je vic videt. Akorat mi to sviti moc nahoru,tak mam sklon na 2 a musim to nechat seridit. Ale jsem spokojen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Chlapi tak dnes odvedenej obrovskej kus práce na mym a Švédovo autě pod vedením Pana velkovezíra Chipa :) U mě vyleštěný čočky na xenonech, dodělané diody, montáž FM kabelu a vysáto :) Švéd se vám pochlubí sám :D Takže Chipe velkej dík A já jedu konečně domu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Přesně tak!! Prostě paráda a super práce pana mistra Chipmanna! U mě to bylo protažení GSM a GPS anténních kabelů k mazlikovi (Columbus) a jeho nakódování... ...díky moc chlape :-):-):-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Tak hlavně že jste byly spokojeni Pánové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 No ty ses teda mafian, prispivas do diskuse a nectes ji :-). Seda: musim uznat,ze to ma dvoji ucinek. Jednak design a za druhy me mile prekvapilo,jak to s Osramama sviti. Pekne ostra a vyrazna hrana nasviceny plochy, belejsi svetlo a vubec je vic videt. Akorat mi to sviti moc nahoru,tak mam sklon na 2 a musim to nechat seridit. Ale jsem spokojen. Nejdřív kola musim pořešit a pak pořeším asi světla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Jj, kola jsou kola. Ja jeste FL zdani lampy,dopacham ten volant, na kare komplet lehky folie a chvili si dam voraz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Hele kluci víte vůbec co jsem měl dnes na zpětném zrcátku pověseny ? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Jj, kola jsou kola. Ja jeste FL zdani lampy,dopacham ten volant, na kare komplet lehky folie a chvili si dam voraz. o foliich sem premyslel pouze do zadu :) ale zatím na to seru :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Chipe neříkej že kalhotky :D :D :D Jinak musim ti říct...ty světla svítěj BRUTÁLNĚ!!!! Opravdu je to strašně moc znát. Takže maximálně spokojenej :). Ale bohužel to nejspíš nepřežila jedna H1 takže si pojedu koupit nový. Chtěl by někdo taky ty co mam já? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Jj koukám že jsi velmi vnímavý :-D proto ji byla zima :-D:-D:-D jinak to mne mrzí chlape . . Jj vem mi je díky Jinak sedo Hezký by byly fólie na celým autě ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.