sejvi Odesláno Leden 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Ty kravo...! Tak to je hnus, doufam ze toho hajzla dohledas... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 No fuj, to je hnus.... Najdeme ho a přizabijem ho! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
charlie55 Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Díky všem za přivítání v klubu! Příští neděli mám bohužel akci, která byla domluvená dřív, takže to nepůjde. Příště jsem ovšem 100% na palubě :) všichni si to užijte a Chomutov do toho!!!! aspoň vzdálenou morální podporu dodám ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Takže je to modrostříbrnej Golf III. Na tuti..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 lubo cítím s tebou, a ten šmejd by opravdu zasloužil ;) a jak jsi to myslel, že to pro tebe končí :) to jako ,že najedeš či co? Můžeš přijet s VW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 muze prijet trolejbusem. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 (upraveno) Brej večír.... Taiko: O ten bowling ani moc nejde - neres to. ;) Hlavne pokecame, pobavime se a zasmejeme... Jsi zapoměl dotat: a taky uděláme ostudu.... "ala Olympia" než se naučím držet koule tak prohraju a to já nejsem zvykléj prohrávat ;) No nezlob se na mě,ale podle fota od Sejviho, vypadáš, že jsi dospělý, navíc pro řízení MV musíš taky být a Ty jako v tomhle věku ještě neumíš držet koule, jo??? Hmmm :lool: :lool: Kluci, pro mě to končí..... Zase mi nabořili auto, tentokrát tady v Trmicích.... Viník ujel. Celej bok v píči..., fota dodám až nebudu tak nasranej No tak to Tě taky lituji, to moje neni proti tomu Tvému nic (podle fota), mě zas nějaký červený auto promáčklo PP dveře pod ochrannou lištou a zůstala tam barva, která nejde dolu, snad to neni poškrábaný a vytlačit to snad půjde, ale jak říkám proti Tobě to nic neni. Jo a taky v pondělí jsem dostal bombu do č. skla..... BTW: taky vítám a zdravím nově příchozí... EDIT: Pozor máme tady špicla z jinýho Karlovarskýho kraje.... vid Certi... :lool: :lool: Upraveno Leden 31, 2010 uživatelem LukynoDC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Takže je to domluvný akorát tam budem aj s nějakejma vokurkama ze Setuzy takže jim to pěkně vosolíme aby věděli jaký to je.... Dvě dráhy budou stačit-.--- ne??? Jinak je to od 15h do 18h takže moře času... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vrbínos Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Kluci, pro mě to končí..... Zase mi nabořili auto, tentokrát tady v Trmicích.... Viník ujel. Celej bok v píči..., fota dodám až nebudu tak nasranej Taky jsem koukal, že je to v Trmicích samej pilot ....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 muahehheheh to je masakr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 hele Lukýýýno, nezlob nebo..uvidíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 (upraveno) Ahojky. Tak se svámi podělím o pěkný víkend. Byli jsme s Mončou od pá do ne na Klínovci a bylo to fajn. Počasí sice jen v neděli slunečno, ale stálo to za to, můžete posoudit sami btw: na GoodYear ultragrip 7+ nedám dopustit, koukali byste kam jsem s nimi vyjel Upraveno Únor 1, 2010 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Leontýnka(sestra Alžbětky) Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 LukynoDC:to je fakt že je držet neumím jen pevně visí ,držet si je nechavám ale tohle sem asi nepatří Mar.cz: jj pěkné fotečky taky jsem tam v sobotu byl ,počasí nadhera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Taky jsem koukal, že je to v Trmicích samej pilot ....... Jo jo a potom další auto bylo u Nový školy, sejmulo tam zábradlí.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 mar.cz: Pekne fotky... ;) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 (upraveno) tak vám nevím, JendaDC nejde, Nollie nejde, Superfaty nejspíš taky ne, Kubrt maká i o víkendech, jo kdo nemá co na práci tak bychom mohli kubrtovi pomoct - co vy na to klubáci :D edit: že bychom si udělali malou brigádu Upraveno Únor 2, 2010 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 btw: na GoodYear ultragrip 7+ nedám dopustit, koukali byste kam jsem s nimi vyjel :D koukáme, že až na Klínovec neděle a bowling: těžko říct, nicméně spíš ne než ano.. nevim kdo vymejšlí tyhle časy.. ais někdo, kdo se dloube v nose.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 nn původně mě navigace dovedla až do Srní, tam to bylo jen protažené pluhem a pak konec, dál už to nebylo protažený tak jsem se musel vrátit, ale gumy vůbec nehrábly, jeli jako fík :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Prosim o seznam kdo vsechno v nedeli jde na bowling, respektive Ustecky sraz. Diky... Ja a Leontynka by jsme prijeli, teda jestli to bude mit cenu. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 No teď koukám, estli to má vůbec cenu.... Mě je to jedno..., ale možná pojedu do Slaného.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 jako jak to nemá cenu? nechápu vaše řeči... já teda jdu i s Péťou... ale musím zmizet tak v 17.50 páč mám pak od 18.15 badminton 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Otroci, ja prijedu. Mizet musim az v 19:00 takze pohoda. bowling dam, nebo klidne jen pifko. jak se bude chtit ostatnim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 OK, takze potvrzena ucast: Sejvi Leontynka + bracha Blacky Vorlajz + zena Lubo24 Taiko Mar.cz LukynoDC Kdo dalsi...? Udelejte si cas... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Taiko Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Já přijdu. Asi tedy bez bowlingu. Ale až v pátek se dozvím, do kdy budu dělat. Takže hned potom dám vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 OK upraven seznam ucastniku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Leontýnka(sestra Alžbětky) Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 jedu i s brachou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 (upraveno) ahoj, já s tím počítám taky a lukyno mi to slíbil, tak bychom měli dorazit spolu, pokud se tedy nic nezměnilo :) Upraveno Únor 3, 2010 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 OK super mar.cz, pisu si Vas... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 prima... tak to bude fajn... a nechcete někdo jít před bowlingem na ten badminton??? :D)) od 11 do 13 h... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 vorlajz: Ja na ten badminton klidne pujdu, ale pujcis mi raketa... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.