kubrt Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 Budu tam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 dtrhmjny dobrý no, tak manželku už jsem od pc vyhodil tak mi už do toho nebude kecat.. těším se na vosmýho, bude to fajn. Snad stihnu umýt auto a udělat plánované úpravy.. a pokud ne, tak dojedu Lamborginim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 tak to jsem zvědavý kolik se nás to 8 sejde :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 dtrhmjny dobrý no, tak manželku už jsem od pc vyhodil tak mi už do toho nebude kecat.. těším se na vosmýho, bude to fajn. Snad stihnu umýt auto a udělat plánované úpravy.. a pokud ne, tak dojedu Lamborginim. tak to by sis měl pořídit svoje PC jako jsem to udělal já :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 ne to bylo vyjímečně.. jde kolem, zaklape na klávesnici a řekne: udělám ti delete :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 tak to by sis měl pořídit svoje PC jako jsem to udělal já :D Jo a jeste doporucuji nejaky maly notebook, ktery vecer pekne schovas pod deku v posteli. A MAS KLID! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 (upraveno) vzít noťas do pelechu tak to by asi nerozdejchala stačí že mi leží v obyváku a já ho mám každý večer na klíně a čučím do něj :D jako teď jenže mamina je fuč :) Upraveno Červenec 5, 2009 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 to se u nás už stalo standardem, já sedim u pc a zbytek u tv.. protože tu jsem pořád, napsal jsem si o 26 palcový LSDčko lol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JendaDC Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Ahoj všem z Děčína a Ústeckého kraje!Jsem novým členem,a rád se zúčastním nějakého toho srazu.Nicméně osmého v osm nemohu,jelikož jsem v práci.Pokud to bude jindy,budu rád.Jinak je jedno kde to bude,zda v DC nebo ÚL,protože v ÚL pracuju.Tak hezký den kamarádi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 (upraveno) neboj jendo, bude další.. ;) tohle jsme udělali narychlo pro děčínskou buňku a případné přespolní vtěrky.. Upraveno Červenec 6, 2009 uživatelem Superfatty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 (upraveno) Zdravím Roberte neříkej že jsi za tři dny překopal nové auto z te Felície..... prel dojedu Lamborginim Upraveno Červenec 6, 2009 uživatelem kubrt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Jo proto ta gumová palička co jsi se po ní scháněl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 klucí ale na tom parkovišti co se máme sejít žádný bifé není ;) každý si vemte lahev s mlékem :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Není problém mám dvou měsíčního syna a tak žena kojí....kolik toho chceš..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Není problém mám dvou měsíčního syna a tak žena kojí....kolik toho chceš..... aspoň 2dcl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 máš je mít.....ale to si vypiješ.....ani kapka na zmar .....jsem už dal objednávku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 dobrá, dobrá jen ať to má správnou teplotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 o té nepochybuj.....Adámek si ještě nestěžoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 o té nepochybuj.....Adámek si ještě nestěžoval ;) včera večer jsem si dal kefír a tak mě todle neporází, je to sice dlouho co jsem ho měl naposled ale ......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 (upraveno) jo a my máme nízkotučné, pokud držíš dietu.. ad lamborgini: přesně tak Jardo, vzal jsem si příklad z té staré reklamy na pažouta 206tku ale protože jaksi slon neni k dostání,poradil jsem si po svém.. bušil jsem do toho dnes celý den a tady je výsledek.. na první fotce je vidět jak to bylo zarostlé, druhá je vyklizená plocha a třetí finále.. sázel jsem to tam od devíti do pěti.. a musím konstatovat, že bych se jako dlaždič neuživil ačkoli tak někdy mluvím Upraveno Červenec 6, 2009 uživatelem Superfatty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 jednou jsem si cucnul ve chvíli nestřežené..... jasno jsem mněl okamžitě.....pil jsem už lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 (upraveno) ještě přidám fotku jak to tu vypadalo při té sobotní průtrži.. Upraveno Červenec 6, 2009 uživatelem Superfatty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 jo a my máme nízkotučné, pokud držíš dietu.. ad lamborgini: přesně tak Jardo, vzal jsem si příklad z té staré reklamy na pažouta 206tku ale protože jaksi slon neni k dostání,poradil jsem si po svém.. bušil jsem do toho dnes celý den a tady je výsledek.. na první fotce je vidět jak to bylo zarostlé, druhá je vyklizená plocha a třetí finále.. sázel jsem to tam od devíti do pěti.. a musím konstatovat, že bych se jako dlaždič neuživil ačkoli tak někdy mluvím ;) dietu nedržím tak radši plnotučné a pokládal jsi to s hornbachem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 ještě přidám fotku jak to tu vypadalo při té sobotní průtrži.. hele to jsi fotil ze svýho baráku? to si děláš prdel že bydlíš v jiráskovce na letný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Je pravda že tohle vyčistí a nepoškrábe.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 mar.cz ty jsi taky z Letné....já bydlel 27let v Za bažantnicí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 (upraveno) hele to jsi fotil ze svýho baráku? to si děláš prdel že bydlíš v jiráskovce na letný ;) e e jenom hlídáme barák se psem, tam co stojí ta červená felda.. ale ty máš na zadním okně samolepku OCTAVIA CLUB, že jo? :-) Tak to bydlíš za rohem.. ;) Upraveno Červenec 6, 2009 uživatelem Superfatty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 kubrt: jj jsem z letný a ty teď bydlíš kde? ;) Superfatty: tak to je dobrý, teď jsem tě viděl jak odjíždíš do práce, nálepku vzadu mám ale jen na kufru tu malou tak tady se jukněte jak nám teklo po silnici. je to od video souseda http://www.youtube.com/watch?v=oHhTrnl999E ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 (upraveno) kubrt: jj jsem z letný a ty teď bydlíš kde? No teď už leta bydlím DC1....dělám školníka na EOA.....ty jsi tam jako starousedlík nebo jsi se tam přistěhoval? Upraveno Červenec 7, 2009 uživatelem kubrt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Zdar pánové, tak zítra.... (když to v práci přežiju... ) No teď už leta bydlím DC1....dělám školníka na EOA.....ty jsi tam jako starousedlík nebo jsi se tam přistěhoval? A ještě děláš instruktora v Centralu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.