Lubo24 Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 hh... víš ono to Lubo není vždycky tak snadné! :P jj chápu vás, ale mělo by to tubýt v poho... Víš jak to myslím.. B) B) Jak potom k tomu přijdeme mi nezasvěcení???? A popravdě si myslím že je nám to aj jedno, akorát nechcem aby tu vznikaly zbytečné konflikty.... Takže tak B) :D B) Ty dorazíš taky do tý Olympie ne??? termín 27 - 29 červenec... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 No tak až se vrátíš tak 27 - 29 červenec???? Takže teď na kterým dnu se shodneme...A jinak 21-23 je mimoň jak MV - 15 tak aj paintball ale ten se asi přesune... mnooo zalezi jestli nekdo delate smeny, nebo tak neco. Me je to jedno. BTW: mimon neresim, ten paitnball bude az v odpolednim terminu, tj, 13-19, tkae to vidim na 14:00- to uz by se nekdo mohl vratit. Mnoo uviidme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 mnooo zalezi jestli nekdo delate smeny, nebo tak neco. Me je to jedno. BTW: mimon neresim, ten paitnball bude az v odpolednim terminu, tj, 13-19, tkae to vidim na 14:00- to uz by se nekdo mohl vratit. Mnoo uviidme. No mě je to taky fuck, ale spíš po tej 15h... páč dělám jakoby ranní..... od 6h - 14:30 ale když jsem v terénu a na výjezdu tak se vracím aj v 18:00 B) B) To si ale zařídím.... Takže úterý 28.července??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 OK Zatim utery 28.7 rekneme kolem 17:00 tam? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 OK Zatim utery 28.7 rekneme kolem 17:00 tam? JJ to by mohlo bejt tak akorát.... Takže to dáme na vědomí ostatním ju... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 na motokáry určitě nejdu... neměl bych to asi řídit ! navíc tyhle termíny od pěti apod. jsou pro mě paséééé a co se týče srazů, tak to bude taky bez Otesánka, páč se nechci dostávat do přímé konfrontace s lidmi, se kterými si nemám co řícta a ni atmoséferu u stolu by pak nebyla optimální... bohužel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 vorlajz: Nemas "kramy"? Co te trapi? Co resis? Proc tak depresivni posledni prispevky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 jsem v pohodě... jen to zamrzí přijít o kamaráda kvůli pár drsnějším slovům... ale stalo se.... neuděláš nic, někdy ani omluvy nepomužou... a každý na světě nedostane druhou šanci! zas je dobré to vědět... B) jinak Děčínáci, kdyby jste chtěli zamávat Otesánkovi, tak počítám, že tak kolem 17:20 - 17:30 budu projíždět Děčínem ze směru Ústí - kolem Tesca na nový most a dále na Českou Kamenici! Otesánek, jen pro nezasvěcené, je béžový Scoutík na Ronálkách R47 B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 na motokáry určitě nejdu... neměl bych to asi řídit ! :D navíc tyhle termíny od pěti apod. jsou pro mě paséééé ;) a co se týče srazů, tak to bude taky bez Otesánka, páč se nechci dostávat do přímé konfrontace s lidmi, se kterými si nemám co řícta a ni atmoséferu u stolu by pak nebyla optimální... bohužel... Hele chlape, měl bys tam přijet už jen kvůli mě B) B) Mě ještě neznáš a napsals že si na mě zvědavej.... Takže koukej přijet..., a bez keců... Alespoň si to můžeš V KLIDU vyříkat.... :P :P :P Takže jedeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 jsem v pohodě... jen to zamrzí přijít o kamaráda kvůli pár drsnějším slovům... ale stalo se.... neuděláš nic, někdy ani omluvy nepomužou... a každý na světě nedostane druhou šanci! zas je dobré to vědět... B) jinak Děčínáci, kdyby jste chtěli zamávat Otesánkovi, tak počítám, že tak kolem 17:20 - 17:30 budu projíždět Děčínem ze směru Ústí - kolem Tesca na nový most a dále na Českou Kamenici! Otesánek, jen pro nezasvěcené, je béžový Scoutík na Ronálkách R47 B) Hmmm to potom záleží aj na tom druhém jestli dá tu druhou šanci.... Ale to je fuck... Kamenice jedeš nebo jen tím směrem:??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 ale motokáry od pěti fakt nedávám... hh.... jo kdyby se domluvil nějaký večerní srázek spojený třebas s večeří tak by to bylo asi lepší! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 ale motokáry od pěti fakt nedávám... :P hh.... jo kdyby se domluvil nějaký večerní srázek spojený třebas s večeří tak by to bylo asi lepší! :P No jasně dáme v KFC Twister... :-)))) B) B) ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 pozor, je tu Poblesíto!!! Lubo, ty vole, tohle já nejim, já si musím hlídat figuru! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 pozor, je tu Poblesíto!!! Lubo, ty vole, tohle já nejim, já si musím hlídat figuru! tak si dáš salát..... :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 Juniore, uz toho nech. Zase v tom delas zmatek jak je tvym zvykem, asi te majznu megakridylkama. Ze si lenoch a nechce se ti na motokary, neznamena, ze nemuzes prijet. Das si kolu, mi zazavodime a pak muze byt to jidelko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 Juniore, uz toho nech. Zase v tom delas zmatek jak je tvym zvykem, asi te majznu megakridylkama. Ze si lenoch a nechce se ti na motokary, neznamena, ze nemuzes prijet. Das si kolu, mi zazavodime a pak muze byt to jidelko. ;) JJ, tak tak, máš recht chlape.... B) B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 tak budou v Děčíně nějací mávající děčíňáci? za chvíli vyrážím! hh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 tak budou v Děčíně nějací mávající děčíňáci? za chvíli vyrážím! hh štastnou cestu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 13, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2009 (upraveno) koukám že to tady pěkně houstne, hele vorlajz nic si z toho nedělej, život už je takovej ale jsme dospělí (někteří) tak to řešte jak chlapi - (švejku) VY MĚ NEZNÁTE ALE AŽ MĚ POZNÁTE .............. jo toho 28 bych se rád taky objevil jestli to nevadí??????????????????????????? Upraveno Červenec 13, 2009 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 28. ??? co je 28. ??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Mar.cz. vorlajz chlapy kurňa...., přijeďte do TP K Olympii, zajedeme na motokórách, dáme kafčo, pokec a tak vůbec... Prostě další pidi sraz....... :D :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 vorlajz nedělej vlastu a koukej se objevit ať vás znám co nejvíc před velkým třeskem :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Sem pro.... nedělej kůžičky---- Mar.cz, snad nás tam bude dost alespon na pokec-... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Lubo já myslím že se nás pár sejde, asi víc než tady v DC :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Mar.cz. vorlajz chlapy kurňa...., přijeďte do TP K Olympii, zajedeme na motokórách, dáme kafčo, pokec a tak vůbec... Prostě další pidi sraz....... :) :) chlapi jako páni... tzn. měkké i!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 počkejte 28.7. jsou ty motokáry? to přijedu, ale nejdřív tak na půl šestou a jezdit určitě neudu! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 vorlajz: jenže mi to máme běžně tvrdé, tak proto je tam Y :) :) Počítám s tebou-..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRBIC Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Je to naprosto jedno, jestli to máte měkké, nebo tvrdé - stejně máte všichni prostatu ..... . Jinak toho 28.7. jsem na dovolené mimo ( pro Vorlíka mimo ČR), tak nedorazím ... . Je to opravdu škoda, protože tam bude chybět ŠAMPION Velký Vrbínos a vaše "popojíždění " po závodní dráze bude jako první jízda bloncky v autoškole ...... . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Vrbič bude v prdeli (pro Vrbiče - v zahraničí) btw. že bych potrénoval a sesadil Vrbiče z pomyslného trůnu??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRBIC Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Že by se zrodil na severu nějaký nový T.Enge ....... . Tak aspoň potrénujete a v srpnu na dalších motokárách budete mít trochu větší šanci ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.