Lubo24 Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 musel jsem to udělat takhle... dělat tabulku v exelu se mi moc nechce a ono to TAB nezná..., takže je to tak... snad je to už oka... a přehledný :) :) :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 hel a nemusí se ty motokáry zabukovat aby jsme tam nepřijeli a nebylo plno :) já tam ještě nebyl a tak nevím jak to chodí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 (upraveno) s tím se počítá.... Zamluvím to.... A napadly mě aj ceny pro výtěze, páč je to opravdu první sraz octaviaklubu ústeckýho kraje :) :) Upraveno Červenec 21, 2009 uživatelem Lubo24 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 s tím se počítá....Zamluvím to.... A napadly mě aj ceny pro výtěze, páč je to opravdu první sraz octaviaklubu ústeckýho kraje :) :) ty to rozjíždíš ve velkým :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 sejvi ty jsi mi neodpověděl na ty polepy na rz tak to proberem na mini srazu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 ne to ne ale musí bejt nějaká motivace ne??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 jj :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 já přijedu asi možná ale na 100% nevim.. nejspíš budu bez auta.. resp. bez Okiny na 100% a tak nejspíš přijedu Lambem jako posledně.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 já přijedu asi možná ale na 100% nevim.. nejspíš budu bez auta.. resp. bez Okiny na 100% a tak nejspíš přijedu Lambem jako posledně.. tak já tě vemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Hlavně doražte kluci.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 jestli pojede Superfatty,tak nejedu! Je to ciste osobni! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Zdravím. No já bych se na Vás přijel podívat ale motokáry nee.Bo jsem postavy která je prostorově výrazná a nerad bych jim tu motokáru rozladil. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 jestli pojede Superfatty,tak nejedu! Je to ciste osobni! :) To nemyslis vazne, ze ne??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 nemyslim! :) budu tam! Je cas dat veci do poradku! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 sejvi ty jsi mi neodpověděl na ty polepy na rz tak to proberem na mini srazu :) Jasne, ukazu ti je v realu na srazu a pak se domluvime... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 nemyslim! :D budu tam! Je cas dat veci do poradku! :) To rad slysim vorlajz... :) Mozna vse dopadne jako v te povidce... :) Vorlajz a Superfatty chodili do druhé třídy a bydleli ve stejné ulici, dokonce naproti sobě. Dříve byli kamarádi na život a na smrt, jeden bez druhého neudělal krok. Pak se ale z jakéhosi důvodu pohádali a začali se nenávidět jako největší nepřátelé. Vorlajz třeba proběhl po ulici kolem Superfattya, zezadu do něj strčil a křikl: „Co koukáš, pitomče!“A vyplázl na Superfattya jazyk. A Superfatty se nedal zahanbit: „Řekni, kolik je takových tupců, jako ty, do tuctu?!“ A poklepal si na čelo. Spolužáci už se několikrát pokoušeli Vorlajza a Superfattya usmířit, ale marně. Ti dva byli tvrdohlaví jako berani Žádný z nich nechtěl udělat první krok. Zašlo to až tak daleko, Že začali jeden druhého pomlouvat. Jednou se spustil prudký déšť. Pak se najednou mraky rozestoupily a za nimi se ukázalo slunce. Ulice ovšem byla pod vodou; když se ji někdo pokoušel přejít, opatrně našlapoval v kalužích a hledal mělká místa, kam by šlápl. Vorlajz vyšel z průjezdu, zůstal stát ve vratech a spokojeně se díval kolem sebe. Vzduch voněl po dešti, všechno bylo čisté, tráva se leskla. Najednou se zamračil - uviděl svého nepřítele Superfattya, jak stojí také mezi vraty svého domu. A všiml si také, že drží v ruce velký kámen. 'No počkej,' pomyslel si Vorlajz, 'ty po mě chceš hodit kámen? No dobře, tak něco uvidíš!' Vběhl do dvora a v koutě našel kus cihly. Popadl ho a běžel zpátky k vratům, připraven na boj. Ale Superfatty po něm ten kámen nehodil. Přiloudal se k okraji chodníku a kámen položil opatrně do kaluže na silnici. Pak nohou vyzkoušel, jestli leží pevně, a zmizel v domě. Kámen, který položil do silnice, vypadal jako malý ostrov. 'Aha', řekl si Vorlajz. 'To bych taky mohl udělat.’ A položil cihlu do kaluže na své straně silnice. Superfatty se mezitím vrátil a položil na silnici druhý kámen. Opatrně si stoupl na ten první a zkoušel, jestli i ten druhý je pevný. Vorlajz také odešel do domu a přinesl hned tři kameny. Všechny je položil do kaluže na silnici, tak, aby směřovaly přímo k Superfattyovi. Tak oba, Vorlajz i Superfatty, začali každý ze svého místa stavět z kamenů přechod přes silnici, takový most k tomu druhému. Mezitím se lidé na obou stranách ulice začali zastavovat a dívali se na chlapce. Nakonec jim zbyl poslední krok, poslední kámen k tomu druhému. Vorlajz a Superfatty se ocitli tváří v tvář uprostřed zatopené silnice. Dlouho se na sebe dívali, vždyť už si do očí nepohlédli několik měsíců! Po chvíli Vorlajz řekl: „Mám Želvu, Žije na našem dvoře. Chceš ji vidět?“ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Tak ja nejspis pojedu taky, motokary nevim.... kolik to vubec stoji takova sranda?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Odkaz na motokary: Okruh WASABI KART (Olympia Teplice) Ceny jsou takove: A proto kdyby jsme si koupily 10 jizd najednou, tak by nas 10minut vyslo na 142Kc! Tedy za 1700Kc by jsme meli 12 jizd. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Sejvi: tak to bylo dokonalý.. Vorlajz vs Superfatty :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Aktuální stav na první sraz octaviaklubu v ústeckém kraji: Kdo přijede:---------------------- Motokáry: Lubo24---------------------------- jede Sejvi------------------------------ jede vorlajz---------------------------- nejede Octavius84----------------------- jede mar.cz---------------------------- jede Jirik.DC--------------------------- nejede KlokY----------------------------- nejedu ??? konwas design------------------- nejede ??? kubrt------------------------------ nejede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 by mě zajímalo, proč u mě "nejede", když na sraz jedu???!!! :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 sejvi ty jsi mě nomálně dojal až mi vyhrkly slzy :) :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 (upraveno) čauky kubrte to je dost že jsi online už se ti podařilo pc v tom b...... najít :) :) tak se koukej na to úterý uvolnit :) Upraveno Červenec 22, 2009 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 PC jsem konečně vyhrabal.....a byt je v realně použitelném stavu.Přijedu tam a vezmu sebou synátora. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 jardo nemáš svářečku na pvc (na vodu) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubrt Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 já ne ale řemeslnici jí tu maji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Sejvi, hezky napsaný... ale tak to asik fakt nedopadne.... :) btw. ten sraz je už teď v úterý??? no snad budu moci přijet!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Sejvi: ty krávo!!! Ty jseš fakt borec :) Čtu to s otevřenou pusou...chlape,Ty ses minul povoláním! :) Nééé...ale opravdu pěkně napsané :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 jj sejvi se asi minul povoláním :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 No tak... Je to obycejna slohovka, kterou jsem mel v PC. Jako zak zakladni skoly jsem ji tehda nekde okopcil a ted jsem jenom zmenil jmena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.