Jero Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Krasne foto! Děkuju :lool: V patek jsem octe privezl kamaradku . (Honda Civic 5g ESi 92kw+ = BARELL) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Jsem asi lama,nepoznam to.Okta to urco neni :lool: to je take Hondice ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Jsem asi lama,nepoznam to.Okta to urco neni :lool: to je take Hondice ? Jj,5tka Civic :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Tys je na nich ulitly co :lool: To je misto Veruny ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Tys je na nich ulitly co ;)To je misto Veruny ? Hondy jsou parádní auta a Vernu,kterou jsem měl vyhlídnutou jsem nebral kvůli spotřebě a možná nakonec i kvůli obsahu a nutnosti investovat do nových letních pneu ,, byly tam 18" a to už by asi něco stálo . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Už se těším jak ti ji v úterý s klukama prolezeme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 JERO A V ÚTERÝ NABER PLNOU NÁDRŽ.........BUDOU ZKUŠEBNÍ JÍZDY V GARÁŽÍCH U NEZNÁLKA ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 ;) momentalne setrim :P natankuju za kilo a bude .).) ... Kazdopadne je to auto ,na kterem bude na jare hodne prace ,necekejte zadnou lestenku .) fotek mam zatim malo - tady jeste jedna jak sme byli s kamosem projet do Polska :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Dalsi auto s cernyma kolama :)jUPIIIIIIIIIII:)nejsem jediny .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 JERO NEJLEPŠÍ JE TEN NÁPIS NAD TVÝM AUTEM...UDANE ZAKUPY.... TAK DOUFÁM ŽE TO PLATÍ I PRO TVÉHO ŽLUŤÁKA ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Uvidime no jestli budou zakupy udane :) snad jo A ty cerny kola se mi taky moc líbí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 a jeje :) ! No tak gratulujem :D !(dezertér ;) :P ;) ) vyzerá to dobre , mne sa vždy páčila tá targa aká je s tebou na tej fotke, ale ..... octavia je krajšia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 a jeje :) ! No tak gratulujem :D !(dezertér ;) :P ;) ) vyzerá to dobre , mne sa vždy páčila tá targa aká je s tebou na tej fotke, ale ..... octavia je krajšia dekuji ... Puvodne jsem myslel ,ze poridim targu nebo CRX IIg ,ale todle bude praktictejsi .) Az bude mit octa cerne kola a cernou strechu ,zas to bude jiny to je jasna :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 to vyzerá že si na Hondy :) ! No tak určite je praktickejšia ako crx, alebo targa, to je jasné ;) Takže RS sa odkladá na nurčito? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 to vyzerá že si na Hondy :) ! No tak určite je praktickejšia ako crx, alebo targa, to je jasné ;) Takže RS sa odkladá na nurčito? RS bude az bude vic financi .):P ... Ale mozna uz me tatik predbehne tak uvidime ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 jero: bracha ma taky civika, ale cervenyho s cernyma kolama... mozna jsi to na trinci videl, kdyztak koukam, ze jsi taky z trince :)) civic starej je super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 jero: bracha ma taky civika, ale cervenyho s cernyma kolama... mozna jsi to na trinci videl, kdyztak koukam, ze jsi taky z trince :)) civic starej je super Zdarec :lool: nemyslis nahodou Metyho ? : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Zdarec :) nemyslis nahodou Metyho ? : ) hehe, jasne, se znate? :lool: odkud? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 hehe, jasne, se znate? odkud? Zname zname ani ti nevim ,nedavno jsme prave byli spolu kouknout u znameho v garazi na kola ... Spis sme se tak nejak poznali pac sme oba meli skodovky : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Zname zname ani ti nevim ,nedavno jsme prave byli spolu kouknout u znameho v garazi na kola ... :) Spis sme se tak nejak poznali pac sme oba meli skodovky : ) jj, zelena skodna low-rider :D no on by mel spise kouknout na nejakou diagnostiku, opravit karburator, vymenit filtry a prezout na zimni konecne... sere na to auto jak na placaty kamen :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Listopad 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 jj, zelena skodna low-rider :)no on by mel spise kouknout na nejakou diagnostiku, opravit karburator, vymenit filtry a prezout na zimni konecne... sere na to auto jak na placaty kamen :P ) hh Musis ho k tomu dokopat nebo mu řeknu až někde budem ;):)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 ) hhMusis ho k tomu dokopat nebo mu řeknu až někde budem :):)) prosim te, rikam mu to pokazde, jak ho vidim :P) musis ty, ani tata nic nezmuze ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Tak jedná menší aktualizace ... toto je ted moují hračkou ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 mno ty to valíš čeče :P ! Tak veľa šťastných km ;) ! Hoď nejaké ďaľšie foto, info, alebo rovno vlákno k dezertérom . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 mno ty to valíš čeče :P ! Tak veľa šťastných km ;) ! Hoď nejaké ďaľšie foto, info, alebo rovno vlákno k dezertérom :P . ;)) Dík moc Zítra se na ty dezertéry mrknu (Octavku jsem prodal jedné známé,která s ní jezdila necelý měsíc a požádala mě jestli by z finančních důvodů nemohla auto vrátit nakonec jsem vyhověl a jsem rád,že jsem to udělal . Nakonec se po 6ti vyzkoušených a vyblbnutých hondách rád začnu naplno věnovat zase stříbřeně ..tak uvidíme .Trvalo nám tři roky a jsme zase tady... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Po několika letech jsem opět tady a samozřejmě se nic moc nezměnilo , autak prošel hlavně vnitřní renovaci ,, komplet go motoru , výměna podvozkových a řídících částí :) Napovrch je to pořád ta samá stříbřena co všcihni dobře znaj :) . Tak to tady opět trošku oprášíme a jsme opět spolu tady :D ,Nový téma zakládat je zbytečný tak se ukáže i ex room .. at Vám to jezdí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Trošku syplo shora a tímpádem se pár úprav přesouvá až se oteplí a vše vyschne,tak jsme se byli se synkem trošku projet a udělat pár fotek .. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 No,synek ti mrzne v aute :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Sám si otvíra,,jeho problém :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Konečně i tady zmizel z cest sníh ,tak jsme byli dát menší koupel prvně octa,potom i frantík Roland. Během víkendu nově nalakuju masku+výztuhu za ní) -pár interierových dílů , nárazníkové (možná stihnu i boční)lišty a kliky no a příští týden snad budem už jezdit i na kolech Alessio Turbo 17" - chce to nový vzorek a možná i jiný odstín kol ... uvidíme,snad budou Octě slušet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.