Přejít na obsah

Jeryho stříbrná série

Doporučené příspěvky

70 tis? Tak to je pohoda :palec: . Tiež mi parkuje v garáži stará octavia r.v 1962( tá s radením pri volante), je v rozpracovanom stave :palec: , niet času zatiaľ to dokončiť :huh: .

Jej ,promin ,zapomnel jsem tam dopsat 1dničku :) bude mit 170tis,je to trosku víc než jsem psal výše :)...

JJ,taky je to radicka u volantu.Ja zatim nemam cas a ani moc financi .... Uvidim,casem ji urcite budu chtit dat dohromady :) ....

Odkaz ke komentáři

aha, no možno raz tiež vyskúšam nejaký ten chip. :palec:

ak si myslel fotky Octavie 0 či ako to označiť tak nie ale niekedy ju sem hodím

Fotku OI tu nemám lebo by mi za ňu admini asi zablokovali účet ;) ! Je to tiež AEE, v bielej, r.v 2000- takže face palubka, výbava GLX, nalietané 120tis, motoricky dobrá ale má už nejaké tie kozmetické vady- chcelo by to vymeniť zadný nárazník, prelakovať veko kufra a predný nárazník a tiež musím nalakovať ľavé spätné a vlastne pravé tiež :smich: Takže roboty je na nej dosť. Na jar sa do toho pustím. Na jej kúpe som sa podielal, chvíľu na nej jazdil otec, teraz ju využívam z 90% ja. Problémom je že aj tých 10% percent na ktoré ju využíva niekto iný stačí aby na to aby vyzerala tak ako vyzerá no, pretože nemajú k tomu autu vzťah :) ! Nechal som v tom už veľa času a tiež nejaké tie bubáky ale nikdy nebude už vyzerať ako tie na tomto fóre. Preto by som chcel ešte jednu, ktorú by som mal len pre seba a mal z nej skrátka radosť, keďže OI je moje hobby :palec: .

Odkaz ke komentáři

Mel jsem namysli tvoji octavenu ano :rolleyes: ...

Procpak by ti meli zablokovat ucet panecku :D :lol: ... urcite nahod,alespon mensi popisek :P,kazdy je vitan .Na tech mych fotkach to neni videt,ale taky uz ma stříbřena neco zasebou . Přecijen uz to neni novka a 12 let je dosti ,takze chapu problem s kosmetickymi vadami ,ty jsou a hold budou :lol:,ale jinac spokojenost je .Akorat co me stve , ´´achylova´´ pata auta a to lambda . Za 4 roky co mam auto se menilo uz tusim 4x? nebo 3x ted nechci lhat ,ale i tak .Taky jsem mel vplanu poridit RS, uz jsem mel dokonce vyhlidnuto ,ale jsem jednoduse smolar ,který kdyz ma $ musi je vrazit tam kde momentalne nechce ,ale musi:) ,,, uz jsem si na to tak nejak zvyknul ... Kazdopadne nejakou novejsi octuli budu porizovat ,tentokrate v combajnu :) .. Ted mi zatim postaci tato a navic mam pickupa a cívu takze , neni kam spechat :) ...

Odkaz ke komentáři
O kolik máš sníženo?? na téé zimní fotce vypada dost placatě..

Ty máš pod plechama podložky???

Vypada pěkně - černou střechu schvaluji.. :P

ted mam zase origo podvozek pac ten snizeny delal v zime dosti neplechu . Bylo tam - 5 cm zadek i predek . Podlozky nemam :rolleyes:

Cerna strecha buzde uz jen kvuli nepatrne kosmeticke vade :lol: alespon toho vyuziju .)

Odkaz ke komentáři
Mel jsem namysli tvoji octavenu ano :( ...

Procpak by ti meli zablokovat ucet panecku :D :) ... urcite nahod,alespon mensi popisek :),kazdy je vitan .Na tech mych fotkach to neni videt,ale taky uz ma stříbřena neco zasebou . Přecijen uz to neni novka a 12 let je dosti ,takze chapu problem s kosmetickymi vadami ,ty jsou a hold budou :),ale jinac spokojenost je .Akorat co me stve , ´´achylova´´ pata auta a to lambda . Za 4 roky co mam auto se menilo uz tusim 4x? nebo 3x ted nechci lhat ,ale i tak .Taky jsem mel vplanu poridit RS, uz jsem mel dokonce vyhlidnuto ,ale jsem jednoduse smolar ,který kdyz ma $ musi je vrazit tam kde momentalne nechce ,ale musi:) ,,, uz jsem si na to tak nejak zvyknul ... Kazdopadne nejakou novejsi octuli budu porizovat ,tentokrate v combajnu :) .. Ted mi zatim postaci tato a navic mam pickupa a cívu takze , neni kam spechat :) ...

no možno ju sem teda hodím :) ! Ale akby mi ten účet zablokovali tak budem musieť vymyslieť nový nick - asi sa zas nechám inšpirovať F1 ;) ! No mne lamda zatiaľ neodišla, myslím že tie r.v 2000 už boli o niečo viac vychytanejšie. No samozrejme môj sen je tiež RS to je jasné ale asi si dám ešte pred ňou nejakú medzizastávku- chcel by som benzín, len čo si vybrať medzi AEE a RS resp 1.8T? 2.0 - to mi moc neodporúčali, no a potom tam je prakticky len 1.6 75kW. Minule som skúšal takú 1.6 rv 2001 a celkom sa mi páčila, tak možno :huh: . Rozhodne O1 neplánujem tak skoro opustiť aj keď som s ňou už 9 rokov, keďže pre AEE zaberalo garáž SDI :) .

Odkaz ke komentáři
No veď áno. :palec: Keby som našiel nejakú fakt dobre udržiavanú turbínu tiež by som do nej šiel, len tu u nás sa také nehľadajú zrovna ľahko no a potom keď sa to pokazí potom bude problém. V tomto som s AEE spokojný - jediné čo som musel zatiaľ riešiť bol termostat inak ide bez zaváhania :lool: !

S poruchama uz se musi pocitat u vetsina starsich i novych aut,Todle uz je jen jako casovana bomba . Ja jen doufam,ze ta nova lambda neco vydrzi :lol:

Odkaz ke komentáři
Moc pekné foto :palec: ! No tak s tými poruchami treba počítať no, to máš recht . Tiež čakám kedy sa to na mňa začne všetko sypať :lool:, ale zatiaľ sa naozaj nemôžem sťažovať ! Čo sa ti dialo s atom vtedy, keď bola tá lambda zblbnutá?

Tak hlavne to poznas na spotrebe , která rapidně stoupa vzhuru : )

Odkaz ke komentáři

No tak spotrebu som už dlhšie nesledoval ale tento výkend som si na to posvietil: v sobotu som nabehal prevažne v meste 50km pri priemernej spotrebe 11,2l a bol som v aute sám :lool: ! No dnes to mal otec a tak som si to porovnal - on mal to isté za 8,4l a to sa viezli piati :smich: ;) ;)! Otec inak na svojom SDI jazdí tak za 5 litrov ja väčšinov za 9 ;)! Je to proste závislé na štýle jazdy - otec je napr zvyknutý chodiť na nízkych otáčkach a potom ani benzín moc netočí a to sa o mne povedať nedá :P

Odkaz ke komentáři
No tak spotrebu som už dlhšie nesledoval ale tento výkend som si na to posvietil: v sobotu som nabehal prevažne v meste 50km pri priemernej spotrebe 11,2l a bol som v aute sám :D ! No dnes to mal otec a tak som si to porovnal - on mal to isté za 8,4l a to sa viezli piati :lool: :) :D! Otec inak na svojom SDI jazdí tak za 5 litrov ja väčšinov za 9 :D! Je to proste závislé na štýle jazdy - otec je napr zvyknutý chodiť na nízkych otáčkach a potom ani benzín moc netočí a to sa o mne povedať nedá :(

Tak jasny,kazdy je zvykly na jinaci pojezdenicko ,kazdy dopreje autu neco jinyho . Ja ted octu necham tatovi ,takze spotreba bude nizsi a nizsi . Poridil jsem si neco jinyho tak uvidim kolik si papne to .... :D

Ale verim v to,ze jednou taky budem jezdit pod 8 nebo pod 5L : )

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...