Přejít na obsah

FABIA II RS

Doporučené příspěvky

Motor s DSG a sedačky bych chtěl, tam :rolleyes: , ale ne v téhle kastli... Trochu mě překvapili i těma 17tkama, ale snad si podvozek poradí líp, když už nemusí tahat litinovou kozu, jako bylo v FRSI.

dost mě zajímá, jak se těch 180 koní projeví, a taky hlavně malej objem.. ale podle mě to bude na sportovnější svezení stačit bohatě  :lol:

17"ky budou v poho, když si je dávaj i na HTP :) :D

Odkaz ke komentáři

wrccko: xena byly, protože byly v FI normální ale teď nejsou ani v obyč FII

ad DSG - líbí se mi, jaký ste tu všichni řidiči :lol: To DSG je naprosto super záležitost, není to žádnej automat, jak ho většina lidí zná, takže chápu, že manuál je tu naprosto zbytečnej. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
wrccko: xena byly, protože byly v FI normální ale teď nejsou ani v obyč FII

ad DSG - líbí se mi, jaký ste tu všichni řidiči :D To DSG je naprosto super záležitost, není to žádnej automat, jak ho většina lidí zná, takže chápu, že manuál je tu naprosto zbytečnej. :lol:

Jj DSG je super věc v tomhle má koncer VW ohromnej náskok před konkurencí :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Se Viktore můžeme domluvit a porovnat tu Lagunu s SII 3.6 s DSG, co má mladá teď, jestli chceš a sám uvidíš. Samozřejmě se bavím o převodovce, jinak jsou to dvě rozdílná (teď bych měl napsat auta, ale u se mi to příčí :)) provedení.

ve zkratce DSG

- řadí víc jako manuál, tzn žádný "variátorový" a podobný "molitanový" a rozvláčný měnění kvaltů

- řadí o dost rychlejš než člověk (nechápu ty plačky nad absencí manuálu a prupovídky o manželkách tady proto)

- podrží rychlost v zatáčce - nepodřadí/ neodřadí

- umí meziplyny při podřazování v S režimu - u 1.9TDi ve kterým to mám ve služebce o ničem, ale třeba v tom Supovi už to zní moc hezky s tím 6ti hrnkem :D

atd atd...

Odkaz ke komentáři

věř tomu, že i s DSG si můžeš užít řazení :D sice bez spojky, ale kvalty tam sázet můžeš :) a je to úplně o něčem jiném než klasický automaty.. docela sem nechápal, jakou rychlostí to dokáže přeřadit a jak plynule.. prostě dokud nezkusíš, nevíš :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...