P2M Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 jo, tak ta S2k vypadá čupr, alespoň trošičku ty blatníky vytáhnout i pro FRS a byla by to hned jiná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 a stačilo by třebas jen 1cm na každou stranu ...ale to by musely překopat půl auta a to si v dnešní době nedovolí - krize :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 plastový nástavce a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 OLD -> NEW S2000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Mne sa páči :) Len škoda, že nebudú xenóny. Ale aspoň sú ledky v hmlovkách... Určite by som ale preferoval bielu strechu namiesto čiernej - zvyk :) ako to že nebudú xeny? veď aj v starej boli :D nebudú ani vôbec v konfigurácii??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Motor s DSG a sedačky bych chtěl, tam :D ja by som bral manuál, ale ten nebude, je to škoda dosť ľudí to odradí nie? Budú aspoň pádla nemá niekto info? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Tady je kompletní galerie: http://skodaoctavia.cz/skoda-octavia/skoda...rs-combi-2009-0 Chtěla by snížit. Ale zadek se jim povedl, ten nárazník to rozšiřuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 ja by som bral manuál, ale ten nebude, je to škoda dosť ľudí to odradí nie? Budú aspoň pádla nemá niekto info? pádla by měly být za příplatek :D stejně tak multifunkční volant.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Motor s DSG a sedačky bych chtěl, tam , ale ne v téhle kastli... Trochu mě překvapili i těma 17tkama, ale snad si podvozek poradí líp, když už nemusí tahat litinovou kozu, jako bylo v FRSI. dost mě zajímá, jak se těch 180 koní projeví, a taky hlavně malej objem.. ale podle mě to bude na sportovnější svezení stačit bohatě 17"ky budou v poho, když si je dávaj i na HTP :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 ČLÁNEK NA OC FOTOGALERIE NA OC jinak za me stokrat lepsi nez klasika a nebo predfacelift ale je videt ze proste kola delaj auto, a ten naraznik tomu taky pomohl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 ti ještě chybí rozměry HTB ve fotogalerii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 wrccko: xena byly, protože byly v FI normální ale teď nejsou ani v obyč FII ad DSG - líbí se mi, jaký ste tu všichni řidiči To DSG je naprosto super záležitost, není to žádnej automat, jak ho většina lidí zná, takže chápu, že manuál je tu naprosto zbytečnej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 wrccko: xena byly, protože byly v FI normální ale teď nejsou ani v obyč FII ad DSG - líbí se mi, jaký ste tu všichni řidiči :D To DSG je naprosto super záležitost, není to žádnej automat, jak ho většina lidí zná, takže chápu, že manuál je tu naprosto zbytečnej. Jj DSG je super věc v tomhle má koncer VW ohromnej náskok před konkurencí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 To tam fakt nebude manuál jo? To je zvěrstvo! Fuj DSG je super věc, pokud máte manželku co neumí řadit o tom žádná. Ale já bych to fakt nechtěl. :) Možná na stáří, až mi nohy a mozek bude špatně sloužit, ale to si nebudu kupovat RSo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 A co vám jako vadí na tom DSG? :) Přijde mi, že to klasicky nechtějí ti, co to ani nezkusili :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 ja to neznam, v cem je ve zkratce rozdil proti tomu posranymu automatu co mamv lagune coupe dneska :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Se Viktore můžeme domluvit a porovnat tu Lagunu s SII 3.6 s DSG, co má mladá teď, jestli chceš a sám uvidíš. Samozřejmě se bavím o převodovce, jinak jsou to dvě rozdílná (teď bych měl napsat auta, ale u se mi to příčí :)) provedení. ve zkratce DSG - řadí víc jako manuál, tzn žádný "variátorový" a podobný "molitanový" a rozvláčný měnění kvaltů - řadí o dost rychlejš než člověk (nechápu ty plačky nad absencí manuálu a prupovídky o manželkách tady proto) - podrží rychlost v zatáčce - nepodřadí/ neodřadí - umí meziplyny při podřazování v S režimu - u 1.9TDi ve kterým to mám ve služebce o ničem, ale třeba v tom Supovi už to zní moc hezky s tím 6ti hrnkem :D atd atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 rozdíl je v tom že máš zařazenej kvalt a zároveň si ta dvojspojka nachystá (jakoby) jeden nahoru a dolu takže to pak řadí rychle, lehce a jednoduše ...ve zkratce :D doufám že sem to popsal dost stručně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 to předpokládám, že místní haničové vědí dávno, proto nezmiňuju :) snad nepadáme do OT moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 neco malo sem slysel tak sem si to rad nechal tebou potvrdit :) chce to vyzkouset no :D kazdopadne by to bylo dobry porovnat s tou langustou - ktera je prevleceny 3560Zetko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Já chci prostě mít v ruce řadičku pod nohou spojku. Mě řadit baví. Je to pro mě potěšení, radost z jízdy. To je jako srovnávat nafukovací panu a ženskou, jo taky jí můžeš píchat, ale zábava to asi nebude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 ale DSG bude zabavny proti ty kaslicky v tom ze na tebe bude mluvit, vzdychat a nebude vypadat jak dira do zdi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 věř tomu, že i s DSG si můžeš užít řazení :D sice bez spojky, ale kvalty tam sázet můžeš :) a je to úplně o něčem jiném než klasický automaty.. docela sem nechápal, jakou rychlostí to dokáže přeřadit a jak plynule.. prostě dokud nezkusíš, nevíš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 přesně tak, nezkusil a tak neví... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Mačkat čudlík není řazení. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 seš úplně mimo mísu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 twe, jakej čudlík? :) viděl si DSG? máš tam 2 volby - buď automat, nebo si můžeš přeřazovat rychlostní stupně sám - sekvenční řazení.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 On tam necejtí tu mechanickou vazbu asi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 spíš bych řekl, že pod pojmem DSG pořád myslí starej automat co se dával do A04ky a A4ky... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 To teď popře ale :) No není to jen zabiak, něco tu podobnýho psal i wrccko snad... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.