Přejít na obsah

Při jízdě praskla hadice na vodu

Guest riman1993

Doporučené příspěvky

Guest riman1993

Dobrý den.Vlastním octavii 1.6 55kw a naskytla se mi možnost koupit za dobré peníze 1.9 tdi 66kw r.v 2002.Když mě jí ale majitel vezl ukázat tak cca 5km od nás mu praskla hadice na vodu.Podle mě to nejspíš bude těsnění pod hlavou ale i kdybych ho měl vyměnit tak by se mi octavie stále vyplatila.Ale spíše bych se chtěl optat jestli je možné že by to mohlo dělat něco jiného.S naftovými motory nemám žádnou skušenost takže si myslím že to pro některé bude úplně banální věc :).Děkuji za pomoc :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak to že praskne hadice od chlazení nemusí nutně znamenat že je prasklé hěsnění pod hlavou,tam je směrodatné zda je v oleji voda.Sundej víčko na nalévání oleje a pokud je na něm taková světlá pěna tak se něco děje ,ale může to udělat i zkondenzovaná voda zaleži kolik toho je.Nejsnadnější je vyměnit hadici a otestovat to jízdou.

Odkaz ke komentáři
Guest riman1993

Dobrá skusím to.Už jsem to párkárt viděl tak vím jak to vypadá.Před 14 dny se nám stalo to samé když jsme kupovali favorita ale problém ustal po výměně víčka nádobky chladící kapaliny s tím ale v tomto případě nepočítám :rolleyes: .

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Parádní práce 👍. Na tu barvu jsem zvědavej, jestli bude na tom koberci držet 😉 
    • Dnešný progres. Koberec vytepovany už par dni suchý, nastriekal som nanho zafarbujucu farbu na koberce a opäť vyzerá pekne čierny, posúďte sami 🙂 uvidim co to vydrzi, snad nebude púšťať farbu. ďalej som zacal vytlmovať, este treba dokončiť druhu vrstvu ale uz mi dnes došla energia.
    • enkoder je součástka v každém přepínači. Osička toho přepínače točí mechanismem, který generuje signály vpřed a vzad pro jednotku.  Tahle součástka se dá změřit, když jí odpájíš z plošnáku tak jí zkontroluješ. Řekl bych, že kodováním to nebude, když ti fungují ostatní tlačítka...  
  • Vytvořit...