vevca Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 Prodám kompletní tapecy se sound systemem, (mřížky) , je to ta klasická hadra, jsou absolutně nepoškozené, bez důlků apod, jsou vyčistěné, stříbrné lišty, možno přidat i lišty na palubku v ceně, 4x el. okna, možnost dokoupení ovladačů, případně i klik, cena za komplet 4 kusy 3999,- následně přidám foto, původ Scout. Ještě podrobně nafotím a přidám. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 si koupil kuzu ze jo??? Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 Zatím, mám sehnané jen tapece a dívám se po LaK sedačkách nebo individualech, neboj, jakmile budu mít sehnaný sedadla, dám ti vědět, počítám s tebou. Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Nemáš náhodou v souvislosti s těma tapecama na prodej výškáče od SoundSystému? 2ohmové? Případně k výměně za standard 4 ohmové + rozumný doplatek. Portřebuju všechny 4. Kdyžtak písni SZ prosím. Díky Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 To nevím, dám vědět, ve čtvrtek nebo v pátek napíšu. Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 Tak nevím co ty tam máš, ale ted jsem to dovezl a všude jsou 4Ohmy at na středech nebo výškách. ;) Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Prosinec 7, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 Právě že basy ze SS jsou 100% 2 ohm, narozdíl od klasiky 4 ohmových. Středy už si nepamatuju, ale taky by měly být 2 ohm. No a výškáče mi po nakódování SS hážou chybu do diagnostiky, což připosuju tomu, že jsou 4 ohm, a zesík chce 2 ohm. Jako všechno hraje OK, ale znáš to, nedá mi to spát, takže po nich pokukuju. Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 jj je mi to jasné, nevím co je ted ve Scoutovi, kde to je orig z fabriky, lae to co jsem koupil je orig RS face, středy 4ohmy a výšky taky, takže uvidím až sundám tapece ze scouta. Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Kde jsi sehnal RS face tapecy se soundem? Ja shanim na sedana. Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 pardon za OT, ale v těch reprákách je rozdíl SS předFL a SS FL, tak pozor na to ;) Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 OK, díky za info, dyžtak přehodím. Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Aktual, stále jsou možno kliky prodat solo za 800,- a tapece komplet za 3400,- nebo komplet za výše zmíněné. Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Aktual foto, Jinak cena tapeců s prostředním repro je 2999,- za všechny 4 ks, komplet ovládání oken včetně toho madla řidiče 499,- neohmataný, a cena klik chromových včetně repro je 799,- Případně všechno dohromady za 3999,- Dále motorky stahování oken kus 350,- Ovládání zrcátek 150,- Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Mrkni pls na ty výškáče u klik, jestli jsou 2 ohmove, vzal bych je Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Ne jsou zhodné, jak předface tak poface, včetně středových repro, kontroloval jsem to a dal jsem tam komplet tapece včetně klik face, je to stejný. Tuším akorát že přední výškáče neměli kondík u repráku, jinak všechno stejný. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky