Přejít na obsah

Topení hřeje nepravidelně za jízdy i volnoběh

Doporučené příspěvky

Zdar pánové mám asi problém už před časem jak jsem si začal ráno přítápět tak mě to na křižovatce nebo na volnoběch někdy hřálo a někdy ne jak kdy ale jak jsem se rozjel tak to hřálo vždy.........poslední týden se stáva že jedu např.90km/h na 4ku nebo 1500-3000ot. tak to hřeje jako že parádně a po par minutách je to vlažný a po zase pár minutách to zase hřeje takto se to pořád střída jak píšu za jízdy i na volnoběh provozní teplota mě nijak neklesá při -6 mám ohřáto na provozní teplotu asi cca po 8km a drží se a ubec se nehne ale topení kolísá.Někde jsem četl že může bejt v háji vodní pumpa kor když má plastovou vrtulku jako že když jsem nechával dělat rozvody tak je fakt že ta nová pumpa měla plastovu.....výměna na 180tis km teď mám 205tis km. Porádí někdo kdo se s tím setkal? Voda je v pohodě neuniká a olej taky ne.Díky moc \stanley\\

Odkaz ke komentáři

No právě že se teploměr dostane nastřed během 8km i v mrazech třeba v -10 a ani se nehne pomalu vyleze a drží.....ale vzduch chvilkama v intervalech cca 5min zchladne asi tak na 2-3 minuty pak to hřeje jako poctivě a pak se to opakuje pořád dokola.......:-(jak píšu loni předloni 3 zimy nebyl v mrazech nikdy problem až nedávno to začlo topit takto a to jako že letos v únoru byla kurevská kosa -20 a pohoda

....

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 7 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...