ketys Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Zdravím chlapi, tak nějak jsem po většinu času řídil sám a moc si nevšímal, že to pravou stranu moc neostřikuje :-) Jenže od té doby, co mě občas vozí přítelkyně do /to si toho všímám/ a z hospody, tak mě to sere. Prvně jsem si myslel, že to bude tím, jak to stříkalo do kapoty... jenže to tím není, prostě to vůbec nerozstřikuje, teče tím jenom jakýsi proud vody a prd z toho. Nevím, jestli tam jde špatnej tlak nebo bude v prdeli tryska? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Pravděpodobně bude špatná ta tryska, zkus ji vyndat a profouknout. Jinak z jakého roku je tvá octa? Toto je potřeba vědět, protože předface octy měly jiné trysky než face octy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 11/2001, takže už facelift :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Faceliftové ostřikovače mají krásně rozprašovat, takže zkus sundat z ostřikovače hadičku a zkontroluj jestli jde kapalina pod tlakem, pokud jo, tak je špatný ostřikovač, zkus ho vyčistit např. v octu a pokud to nepomůže, tak koupit novej (stojí asi okolo 100 Kč) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Já vím, ten levej u řidiče rozprašuje krásně :-) Jak se do toho ale dostanu? Co se dá nějak celý sundat s tím plastem oba dva ostřikovače? Nějak jsem nepřišel na to, jak sundat jenom ten jeden :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Přesně tak, aby jsi se dostal k tomu ostřikovači, tak musíš oddělat ten plast co je pod stěrači. Jak ten plast oddělat máš popsáno tady: http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/vymena-prachoveho-filtru a když to budeš mít rozdělaný, tak si rovnou můžeš vyměnit i pylový filtr, pokud jsi ho dlouho neměnil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Vidíš :-) díky za tip, já plánuju po zkouškovým vyměnit kotouče a destičky, co mi tu leží, přidělat rs koncovku, kterou musím ještě prvně rozleštit... a ještě vyčistit paraboly + vyměnit kryty světel... tak si přidávám ještě další bod do seznamu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.