Pavlus Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Pořád nad tím dumám, pár tahačů jsem prohnal, ale toto úplně nechápu. Co vy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luďa Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Co na tom nechápeš? Je to podobný jak třeba u kristala. Na jedný páce-velký řadí 1-2-3.. a R a na druhý "půlky" . Takže poprázdnu bude řadil tou velkou pákou a když potřebuje jemnější vodstupňování tak řadí i pomocí tý malý. U nás máš většinou jen želvu-zajíc na páce řazený pomocí vzduchu. Tady má 3 kvalty na zvláštní páku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Spíš si myslím, že dlouhá páka je na půlky a krátká na rychlosti, ale taky na tom nevidím nic nepochopitelného. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Aha, to me nedoslo. A to jsem s kristalem na ucnaku jezdil :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Ale nerikal bych tomu pulky, tou velkou bude radit skupinu 1, 2, 3 a tou malou pak rychlosti v te skupine. Az to chnapu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 mě připadá že na malý páce má malý rychlosti(půlky)ty přeřazuje,a pak kopne další velkou rychlost a znovu řadí malý.....jak píše Luďa... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Mi se zdá, že to má pořád stejný zvuk, i potom co zařadí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Ještě jednou fofrklacek, to je cvrkot :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 to je nějaký poloautomat, že to tam valí bez spojky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Prosinec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 U Amerik se používá spojka na rozjezd, jinak na tvrdo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luďa Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 Ještě jednou fofrklacek, to je cvrkot :-) Ale to řadí jen na efekt, bo kdyby přeskakoval, tak mu to musí motor vzít to je nějaký poloautomat, že to tam valí bez spojky? Jj, tam řadíš bez pod plynem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 taky to je slyšet že to tam rve natvrdo:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.