Davon Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 Potrebuju pls poradit, co mam udelat s hvizdajicim ventilatorem, drive to bylo jen na nejpomalejsi stupen, nyni je to jiz stale. Kdyz se otevre kapota, sunda kryt topeni, strasne to tam piska, jak se to toci, samozrejme uvnitr vozu je to nesnesitelne! Rada jak to minimalizovat, ci odstranit?? Dekuji, manzelka bude nadsena :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 Pískal mi ventilátor u fabky, tak jsem ho vytáh rozebral a hřidel namazal vazelínou a mám klid. Už si nepamatuji jak to vypadá u fačka, ale tušim že kolega říkal, že aby ses dostal k ventilatoru, tak musi palubka ven. Ale je už do hodně davno co jsem měl favorita. A pískani se nijak nezbaviš, jedině promáznout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 (upraveno) U Felicie se da vyndat z motoru a rekl bych, ze u Favorita je to totez. Na sani vzduchu je x kovovych sponek, pak se pulka sani sunda a vetrak je k mani. Upraveno Prosinec 16, 2012 uživatelem Stanson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Jj maš pravdu www.skoda-forum.cz/favorit-forman-f8/ventilator-topeni-t596.html asi jsem si to splet s něčim jinym ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 (upraveno) Jo jo rozpůlíš to z motoru po amputaci asi milionu sponek. Ale dávej bacha nejsou tam kuličkový ani jehlový ložiska. Je to řešený kluzně.Jsou tam takový kouličky v kleci. Kouličky napevno na hřídelce s ventilátorem. Upraveno Prosinec 17, 2012 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Prosinec 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2012 Diky za reakce. Ani jsem zadny spony nesundaval a jen vzal za horni dekl z motoru a sundal pulku plastu dolu a vidim a slysim, jak piska... Musim to cele nejdrive nejak jeste vyndat a rozebrat, nebo to mam maznout rovnou dovnitr vazelinou nebo silikonovym olejem??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.