alanko Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 Zdravím, ma niekto skusenosť z el. predohrevom motora na octaviu 1,9 TDI? Existuje niečo take na octaviu? Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirek.s Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Zdravim mam v boxerovi Normans a slape dobre.Zapinam ho pres spinaci hodiny jen kdyz ma hodne mrznout,akorat si na to myslet(prodluzka 220 atd).montoval sem to sam akorat to chce najit vhodny prostor.Do svoji 1.9 77 zatim premislim kam to dat.moc moznosti tam neni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
szyrma Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 (upraveno) Taková otázka co chceš předehřívat? Bavil jsem se na toto téma s jedním mechošem a říkal mi že je to krásná myšlenka ale už se mnohokrát vymstila už kdysi ať na traktorech a jiných strojích. Předehřeje se prý buď olej nebo voda ale problém se prý naskytne při nastartování a následné jízdě. Motor není rovnoměrně zahřáty, pravil vždy něco křupne (ne prý hned a každému)a to buď těsnění simeringy nebo hůř. Já nevím jak vy ja tomu docela i věřím a odradil B) mě od toho. Raději sem si koupil zimni clonu a šetrnou jízdou ho zahřívám Upraveno Prosinec 26, 2012 uživatelem szyrma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Noo tak teraz neviem.skandinavske krajiny to pouzivaju bezne dokonca vsetky autobusi su tu vyhrievane defou a ziaden problem. A ako mi je zname najhorsie na studenom starte je studeny olej. Ja mam vyhrievanie olejovej vane a interier a max spokojnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
szyrma Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Na to sem se ho ptal a pry jedině že by tam bylo čerpadlo které to žene pořad dokola jen sem psal to co jsem se dozvěděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Zdravím, ma niekto skusenosť z el. predohrevom motora na octaviu 1,9 TDI? Existuje niečo take na octaviu? Ďakujem Je to moznost namontovat na skoro vsetky auta ja to mam na OTII 1,9 tdi.defu a predava sa to podla kodu motora. Na to sem se ho ptal a pry jedině že by tam bylo čerpadlo které to žene pořad dokola jen sem psal to co jsem se dozvěděl Je moznost el.predhrevu aj s cerpadlom ktore ti bude tu vodu cirkulovat,stym ale skusenosti nemam.Ono teplo stupa hore tak aj bez cerpadla je tam cirkulacia a ta spirala zas az tak nehreje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
szyrma Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Na kolik tě to vyšlo s montáží nebo sis to dělal sám, vypadá to dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Vyslo ma to asi na 7,5 a montoval som si to sam zasuvku mam v predu v mriezke a to ostatne nieje ani vidiet.na tuneli mam namontovany ventilator ktory svojimi rozmermi neprekaza. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 nespravil by si prosím ťa nejaké fotky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Mozem zajtra ale ventilatora v interieri a zasuvky vonku.kabelaz je vedena pod baterkou a topne teleso ja mam na olejovej vani a to by som musel pod auto a to sa mi momentalne v tej kose to fakt nepojde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.