PetrRS Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 Ahoj kluci, je tu někdo z okolí HK kdo by odblokoal obraz za jízdy nahrál nový sw a nový mapy? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 7, 2016 Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 Obcas do HK jezdim tak pokud chces napis mi zpravu a nejak se domluvime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda39 Odesláno Březen 8, 2017 Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 Zdravím,není tu někdo s okolí Vyškova,pomohl by někdo odblokování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Březen 8, 2017 Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 (upraveno) Ahoj můžu udělat v Olomouci nebo Vaša v PV. Co máš za Columba a jakou verzi? Máš Octu face nebo před face? Máš funkční DVD mechaniku? Upraveno Březen 8, 2017 uživatelem Tomasoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cevaro Odesláno Duben 30, 2017 Sdílet Odesláno Duben 30, 2017 zdravím.. mat odblokovane video je velmi lakave a chcel by som to mat.. ale jedna pani mi dala hlupeho chrobaka do hlavy, kvoli ktoremu to este nemam.. ze co ked v pripade poistnej udalosti poistovna zisti, ze je to odblokovane, resp. ze video bezalo za jazdy.. aky mate nazor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2017 A jak by ti dokázali, že jsi na něj koukal? To bys nemohl ani číst mapu či přepnout rádio... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chipik Odesláno Květen 3, 2017 Sdílet Odesláno Květen 3, 2017 Jedna paní povídala, sám jsi to skoro napsal. Nikdo ti nedokáže, že jsi za jízdy sledoval video a nevěnoval se řízení a díky tomu naboural. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel š Odesláno Únor 4, 2018 Sdílet Odesláno Únor 4, 2018 Zdravim, nenasel by se tu nekdo z okoli pce, kdo by mi odblokoval obraz na columbusu? Predem dik za odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.