Baxnop Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Ahoj lidi, doufam ze nezakladam dalsi duplicitni thread. Koukal jsem a nenasel jsem neco podobneho (mozna sem hledal blbe). Dneska sem narazil na toto: VINprotectTak jsem to hnedka obednal, od kradeze to sice neuchrani, ale proc to nezkusit za 4kila. Nicmene to aspon muze trochu odradit 🙂 Montaz absolutne jednoducha. Aktualizace 2020: Aktuálně již nefunguje "Nyní se podívejme, jak vypadá krádež auta z pohledu zloděje. Cílem drtivě většiny zlodějů jsou dvě věci: buď bude chtít auto rozprodat po dílech, takových zlodějů – kutilů je určitě dost, ale jistě mi dáte za pravdu, že mnohem snazší a lehčí je kradené vozidlo „zlegalizovat“ a prodat. Zloděj při legalizaci auta mění veškeré znaky, které by ho mohly identifikovat jako kradený. A jsme u jádra věci, protože asi jen málo zlodějů si bude chtít přidělat práci tím, že by ještě měnili všechna okna, která na sobě budou mít vyleptaný VIN v tu dobu již kradeného automobilu. Jednoduše řečeno by musel vyměnit všechna okna na autě a každý si asi dovede představit, že to není nijak lehká věc. Proč by tedy kradl auto, se kterým bude hromada problémů? Proč si nevybere jiné auto, které takto označené není? Věřte, že vybere, je to dokázané několika průzkumy. Důkazem může být i to, že leptání VIN je mnoha pojišťovnami uznáváno jako součást zabezpečení a poskytují slevy na pojistném." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 já mám na autě vyleptán VIN na všech oknech, ale od jiné firmy, je fakt, že to už mám 10 let, je to od ECR-CZ, která je už nyní přejmenována na podobný název jako tvoje : http://www.vinprint.eu/objednavka-samostatne-sady/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Pôvodne to na OII bolo sériovo z výroby, ale potom v rámci znižovania nákladov to zrušili. Trochu sa mi zdá vysoká tá cena (platí pre vinprint.eu), za pár vyplotrovaných šablón a tubičku s leptacím gélom... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baxnop Odesláno Prosinec 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 jasny, ja to sem jen dal pro pridad novacku jako sem ja, koupil sem si ted taky svoji prvni oktavku, tak ji chci postupne nak zabezpecit a hlavne pojistit :D Pac to je asi nejlepsi zabezpeceni :D Ja doted nevedel, ze nejaky leptani VIN vubec existuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Pôvodne to na OII bolo sériovo z výroby, ale potom v rámci znižovania nákladov to zrušili. Trochu sa mi zdá vysoká tá cena (platí pre vinprint.eu), za pár vyplotrovaných šablón a tubičku s leptacím gélom... Tak tak, já to mám ještě ze série. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Já jsem na svoji leptal někdy jaře 2008. A na všechna okna. I na střešní. Dvakrát. Z každé strany :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 17, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2012 vinprotect byval partnerem clubu se slevami pro cleny, zkusim to ozivit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 17, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2012 Mam to od nich na sexmaxu, aplikace jednoducha, ucel to snad splnuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ian237 Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 vinprotect byval partnerem clubu se slevami pro cleny, zkusim to ozivit ;) čus, podařilo se ozivit partnerstvi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 ahoj, vyparilo se mi to z hlavy, ale clanek na webu rika 15% kdyztak jim naps zemas zajem a odkaz se sem : http://www.octaviaclub.cz/clanky/leptani-vin-kodu-333.html ovsem musis byt clenem clubu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ian237 Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 ahoj, vyparilo se mi to z hlavy, ale clanek na webu rika 15% kdyztak jim naps zemas zajem a odkaz se sem : http://www.octaviaclub.cz/clanky/leptani-vin-kodu-333.html ovsem musis byt clenem clubu.... Dnes potvrzeno - sleva 10% plati nadale = 350 + 70 Kc postovne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Sper diky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.