kenny Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 (upraveno) ahoj kluci montoval jsem xenony na octavii I a po odpojeni a znovu připojeni baterie nefunguje tachometr a kolisá palivoměr, na vagu vše ok neřešil jste to už někdo? je to rok 2005 Upraveno Listopad 4, 2009 uživatelem zabiak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 tak nic uz jsem na to prisel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Tak aspoň napiš čím to bylo. Ať tohle téma má nějakou poentu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 ahoj promin jasně že napišu s nejvetší pravděpobnosti jsem při odpojeni a nasledném připojeni baterie oddělal část řídici jednotky napodruhé mi to vyhodila diagnostika a ještě jsem zjisil že motor při nizkych hodně cukal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 nenapojil jsi náhodou něco na signál rychlosti ? pokud jsi nepřepoloval baterii tak připojení a odpojení baterky ještě nikomu jednotku nezničilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 (upraveno) nenapojil jsi náhodou něco na signál rychlosti ?pokud jsi nepřepoloval baterii tak připojení a odpojení baterky ještě nikomu jednotku nezničilo tak to 100 procentne ne takovehle veci delam skoro kazdy den dnes jsem to odvezl autoelektrikari ten si s tim snad poradi Upraveno Říjen 12, 2009 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Říjen 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2009 dnes jsem privezl auto od autoelekrikare opravene a zjistil špatný snimač na tachometr co je na převodovce tak tachomer uz funguje proto taky auto cukalo protoze nemelo signal tachomeru a ten palivoměr tam byl spatny plovak v nadrži Neni mi jasne jak se to vlastne stalo ai autoelektrikař nevi tohle pry ještě nedělal oprava me stala 3500kc chybama se člověk učí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoppy Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Ahoj, omlouvám se že otevírám staré téma, ale tohle je přesně to, co se stalo mě. Včera stálo auto celý den na horku a dnes nejde rychloměr, počítadlo kilometrů, klesá palivoměr a motor při nízkých cuká. Večer napíchnu na diagnostiku. Je tedy možné, že je vadné čidlo, či je špatný kontakt na čidle? Myslím ten snímač na tachometru. A k tomu i čidlo v palivové nádrži? Moc nevím, jak se to mohlo stát, jediné co mě napadá je to horko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hrasnak Odesláno Červenec 29, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2017 Ahoj, omlouvám se že otevírám staré téma, ale tohle je přesně to, co se stalo mě. Včera stálo auto celý den na horku a dnes nejde rychloměr, počítadlo kilometrů, klesá palivoměr a motor při nízkých cuká. Večer napíchnu na diagnostiku. Je tedy možné, že je vadné čidlo, či je špatný kontakt na čidle? Myslím ten snímač na tachometru. A k tomu i čidlo v palivové nádrži? Moc nevím, jak se to mohlo stát, jediné co mě napadá je to horko. Múžeš mi napsat jak jsi to nakonec vyřešil? Začlo mi to dělat přesně taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Říjen 17, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2017 Zkuste jako první zkontrolovat pojistku č. 7 (nebo č. 9 teď si nejsem jistý). Už se to tady myslím řešilo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.