Přejít na obsah

Nasvícení interiéru pomocí LED pásků

Guest Toyo232

Doporučené příspěvky

Ahojte,

zakládám nový topic o vytváření LED nasvícení vnitřku mojí Octavie 1, r.v.1998, 1,9 TDi, výbava SLX. Původně tam byl dekor palubovky mahagonové dřevo, ale všechno to dřevo + pár dalších detailů jsem přelepil karbonovou páskou. Oproti tomu dřevu je to střela!:D Je to mé první auto, první setkání s autoelektrikářstvím, pokud nepočítám to přelepování tou folií tk i první tuning interiéru:D takže ocením každou radu!:)

Aaa ted jak bych si to nasvícení představoval!:)

Všechny ledky budou mít před samotným napojením ke kabeláži pod napětím svůj vypínač, abych je mohl vypínat dle potřeby. Proto bych ocenil kdyby byly všechny napojeny na nějakou kabeláž, která je pod napětím hned po odemčení, nebo alspoň zasunutí klíčku do zámku.

Šíbr: chtěl bych udělat nasvícení střeš. okýnka. Led pásky bych v tomto případě rád zapojil někam na napájení stropní lampičky. už jsem tady na fóru zjišťoval jak se sundává, ale nezjistil jsem jestli tam jsou vhodné kabely na napájení LED pásků. Nevíte si někdo rady?

Řadička: dále bych rád udělal z led diod nasvícení řadčiky, dole kolem dokola manžety. v tomto případě bych se asi nejradši napíchnul na zapalovač. Ví někdo jak to spáchat? :)

Kliky dveří: odkud se dá napájet ve dveřích?:)

Předem děkuji komukoliv, kdo je ochotný s něčím poradit!:)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...