technikus Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 ...když něco domluvíš Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 (upraveno) jako věděl bych o bomba hotýlku, byli jsme tam ted po 2. a supeeer(prvně foto akce na víkedn, ted na 4 dny na silvestra) dá se vyžít leto/zima, mají i bazen, bowling http://www.natrojaku.cz/cz/ Upraveno Leden 3, 2013 uživatelem Jim Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Termín, pozvánky a jedem ;) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 jako věděl bych o bomba hotýlku, byli jsme tam ted po 2. a supeeer(prvně foto akce na víkedn, ted na 4 dny na silvestra) dá se vyžít leto/zima, mají i bazen, bowling http://www.natrojaku.cz/cz/ to je hneď pri trati Barumky, tam som už bol raz možno 2x ale len okoloidúci :) Tak som bol vymeniť SIM kartu :D a teraz si tweetujem s tmobile :D prekvapuje ma ako reagujú, asi každý zákazník v dnešnej dobe je dobrý. V @orange_sk dostane zákazník novú micro SIM, @TMobile_CZE ti ju jednoducho odstrihnu :-) Maroši, zákazník se u nás může rozhodnout, zda chce oříznutí SIM (a zachovat uložené kontakty) nebo výměnu za novou. Ondra Mne to len odstrihol a hotovo, o novej ani nebola reč - je mi to celkom fuk, jediná vec že to veľmi nepasuje keď chcem mať veľkú ale tak využije tú druhú :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Já mám 2 SIMkarty rozstřihnutý na micro a používám adaptér na miniSIM a bez problémů. Samozřejmě že někde v kapse by mi to pohromadě nedrželo - nemá čím, ale v mobilu to drží v tom slotu jako přibyté Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Tak už som sa dopracoval, že mi mohli dať aj čisto novú zadarmo ale o tom ma nikto neinformoval :) Je mi to vcelku jedno ale po odstrihnutí do nesedí do pôvodného plastu ale je to fuk :-) aspoň som nemusel kopírovať kontakty. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Heh, to sem ani netušil, že se to dá vystřihnout Stále se člověk učí :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Lze a je na to opak sešívačky :lool: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 To bude tuningářů panečku :lool: Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Tuning musí být, i kdyby na chleba nebylo :lool: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 3, 2013 Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Loga jsou pěkný, ale aby člověk předělal všechna loga (klíč, airbag, kola, kapota, kufr) a neměl tak staro-nové znaky je potřeba docela balík peněz. Není to nejlevnější záležitost. Ale výsledný efekt je pěkný Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Tak šup šup, ať si všichni hezky vymění za nový a my se starýma budeme originální :D. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Nazdar, konečně je pátek a víkend před námi. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 No, záleží, jaký bude o tom víkendu počasí. Jestli bude chcát, tak ať je radši to pondělí Potřebuju pošéfovat pár drobností na zahradě, tak by mohlo být těch slibovaných 10°C, ale bez větru, deště a sněhu Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 záhradkárčiť začiatkom roka kde to sme "Marcelo" :) kedy dáme Stellu už? 2 skúšky za mnou ďalšia až 10teho Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 slunce a krasne pocasi... a dneska k zubarovy Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 a já přemýšlím co zasadit letos do truhlíku za okno :D doufám, že si dám free od práce a zavřu se u našich do garaže s převodovkou B) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Jim ako ti dopadol ten web? Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 mmt nijak, řeším kancl 2 Blansko a paní do Brna, takže po 17 se ozvu Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 JIM: Jak vypadá ta víkendovka, co domlouváš ? 19.1. - oslava 2.2. - zabíjačka Mároš: nechceš se mnou v neděli na 16h na sraz Škody? Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 co já domlouvám? jaká zabijačka? Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 nechceš se mnou v neděli na 16h na sraz Škody? Čo to je, kde to je? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 zdarec chlapi, podařilo se mi přijít na moje staré heslo, takže už jsem zase vorlajz a ne vorlajz7 :D :D :D hele, jak mám založený svoje vlákno -- > http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15456&pid=1313552&st=20entry1313552 , tak jsem ho založil jako "vorlajz7", dá se to předělat, na "vorlajz" nebo to musím založit znovu? díky :) píšu to sem, protože tady se pohybuje hodně moderátorů, že Skajo a Olafe :D díky Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 To podle mě změnit nepůjde, určitě ne z pozice moderátora. Změnit jméno může Administrátor, ale je otázka, jestli můžou být dva účty se stejným jménem (IMHO ne), respektive jestli je možný dva účty nějak sloučit do jednoho Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Me vito menil nickname... predtim jsem mel Skoda Montenegro a tak my to predelal na Vladan... a je jedna vec, gdyz delas sign in musis to udelat se starym nickname.... takze ja musim delat prihlasovani s nickname Skoda Montenegro ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky