SKAJA Odesláno Leden 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Ale jo, celkem ujde ;) Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Tak jsem se vrátil z pojížděk po městě a jsem rád,že už nikam nemusím. Honza Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Hnusne je a tak sa idem ešte učit nech mám toho 10.teho voľno Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 tak krasne venku :D :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 já bych se jel zklouznout Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Já byl rád ,že jsem doklouzal, silnice z Bosonoh do Troubska uklouzaly a blokovaly kamiony. ten tančící kamion,když jsem jel kolem - docela adrenalin(bylo to jak ruská ruleta-projedu, neprojedu, sestřelí mně nesestřelí. Jednou tahač napříč,pak zase návěs- vlnil se jak had. :D Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Sakra včera pomlouváme sypače a je to tady :-D Nepojedete někdo někam na odlehlý parkovišťátko? :lool: Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 no krapet :-D Jel jsem sockou do školy a cesta místo 30 min trvala 50 :D Tak co ty parkovišťátka? Budou? :) Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 se budem klouzat dneska, já doufám ža ta 11ka se dneska klouzat nebude :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 V Brně nasněžilo? Praha celý den pod palbou deště Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 V BA sneh čo som čítal a videl. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Vladan vše nej k dnešnímu svátku Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 tak tohle se mi moc libííííííííííííí jinak dobré ráno a hezký svátek Vladan, taky to máte u vás? Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Vladan ani neví ,že má dnes v ČR svátek. Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 dobry den neco nam se ukazalo dneska :lool: Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Vladan vše nej k dnešnímu svátku Vladan ani neví ,že má dnes v ČR svátek. joooo mel jsem svatek? kuwa hlapy to se u nas neslavy ani nevi co je :lool: VAM DIKY MOC!!! :pivo: :pivo: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Neděkuj a na léto se u tebe hlásíme na dovolenou B) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Hotovo skúšky! :) - chce to Stellu? Vladan všetko naj :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 nak se nacpeme OK, už teď se těším a dělám si poznámku do kalendáře ;) Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 este mas rano na to hahhahhhaa :lool: Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 jak psal Dadáček, tak by to chtělo nějakou slezinu, dlouho jsme se neviděli... :( Skaja už je zase o rok starší a moudřejší, tak by to nemuselo být úplně od věci... :D Nepiš/ neříkej 2x.. Skaja je možná moudřejší a starší, ale stále "nebezpečný" v kombinaci semnou obvzláště po tom, co jsem se zase vrátil na studia Sakra, nechcou mě pustit do banky, prej je tam plno a mám počkat venku No co, mě nechali zase mrznout venku dneska, celé odpo.. a Dada zase resi jen chlast, jeho starosti bych mit teda nechtel. A co mám tak jiného řešit..? dnes taky hledám na večer někoho na víno .. do školy .. Kam chodíš do školy..? Parkoviště fajn, ale moc to nemusím, bojím se a) o auto B) ono s tím 4x4 asi nejde moc blbnout Jinak brej, po dlouhý době.. už jen 2 zkoušky, ale asi ty pro mě nejvíc hard.. Matika - to nějak se poddá.. ale Pedagogika..? No to sou srance na N a ještě k tomu 30otázek, 4otevřené, 20min času.. no fuj prostě Kamoška ji udělala, ale zase neudělal jinou (kde se obkecávalo :D - moje parketa B) ) Hotovo skúšky! :) - chce to Stellu? Já ještě 2.. přesně o 14dní ale Stellu bych dal, děkuji :lool: Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 dadacek: VUT FIT a VUT FP, jsem milovník adrenalinu :D Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Klasika vysoká :-) předpokládám, že na FP máš ten obor s informatikou..? A taky je tam plno bab I když bezkonkurenčně nejvíc jich máme teda asi my Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Jooo, to ani moje SOU Obchodní nebylo vůbec špatný, ale to je už dávno Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 dadacek: Předpokládáš správně :D A na FIT zase management IT :) Tak uvidíme no, nějako to přestávám zvládat. A holek...právě v tom ajťáckým oboru moc ne, ale v ŘEPu ... 2x jsem byl na jejich přednášce v září jen proto, abych se pokochal :D Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Já se kochám furt, ale prd z toho.. Skaja: zase si Salón vín podplatili vyhrál to Bzenec, flaška prej do 200 - zajímavé :o Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky