Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Jak se počítá, že napadlo tolik a tolik cm sněhu? To se nebere asi tak, že na zídce mají nasněženou hromadu x cm sněhu, co? Protože pokud napadlo čtvrt metru sněhu, to by bylo auto poměrně zapadlý někde na parkovišti a lidi by se tam bořili do sněhu jak někde v lese ...

Odkaz ke komentáři

Já měl na autě sotva 3 cm čepici, tak nechápu jak to měří ... není to nějaká hustota sněhu nebo tak něco na m či na oblast? Podobně to je i se srážkami :huh:

Si opravdu představ čtvrt metru, to by bylo všechno zapadlý 25 cm a tomu nevěřím B)

SLEDUJEME ON-LINE Padající sníh dál komplikuje dopravu. Silničáři ve většině krajů byli v pohotovosti po celou noc. Ze silnic odstraňovali sníh, kterého v posledních dvou dnech napadlo místy i přes 30 centimetrů. Na vozovkách leží vrstva ujetého sněhu, na některých místech se tvoří sněhové jazyky a ledovka.

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Tak jestli mezi průměry mají 99% dopad na hory a 1% na města a nížiny tak beru :lool:

Ano, v Praze byl ráno sníh a silničáři nikde, ale rozhodně ne víc jak 5 cm, čím by auto neprojelo. Což si troufám říct že 10 cm a výše bych se 1.) nedostal do auta bosou nohou a za 2.) bych nikam neodjel z parkoviště :huh:

Odkaz ke komentáři

Ten sníh se měří jak voda, kolik napadne do ůtubice" ze které se odečte hodnota..

Dnešní noc - všecko špatně :pest::huh: dokonce i alkoholu máááálo :lool: :o vzdal jsem to, jel dom a do rána čuměl na telku B)

Jinak ani včera v okolí brna moc nesněžilo, ale v podvečer zima, brutal, to jo, nějak -6 asi, ale když sem po půlnoci šel Brnem, tak cajk a ted je tu už snad v plusu.

skaja: mě přijde, že u vás není sníh snad nikdy :lool: ale pravdou je, že před těma cca 3rokama jsem ho tam i viděl :palec: B)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...