SKAJA Odesláno Leden 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Jj, já to mám skrz obchodování s plátcema ;) A nebo je to fajn, když člověk pořizuje něco dražšího...třeba auto nebo nějaký mašiny, to se pak taky dost vyplatí. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Bratislava - Vitaj v meste :D trošku snehu a hneď je zákaz nevychádzať von Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 já splnil limit a doufám, že s Gulfem začnou brát i plátci no koukám že i s šalinou jde smyk :D Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 asi to vzal přes ručku a gravitace a koleje to neukočírovaly Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Vladan,to máš to stejný jak my doma k večeři. Zdar. Ororo Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 no dneska jsem si rek ze na fb nebudu porad tak jsem ani nebyl celej den Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Už je tam poslednà dobou pìkná nuda. Chtìlo by to nìjakej novej web :) Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 ja hraju hru tak jsem porad tam Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Můžu mít doraz? Jakej je Váš názor na RSový nárazník na kombíku? :) Nebude to vypadat strašidelně? :D Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Myslím si, že ne chvilku jsem ho taky zvažoval.. Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Dobré ráno z pryglu,Petrovští. :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Dobré z nasněžené Prahy Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Mně se RS nárazníky líbí, takže pokud ti nevadí, že už to má dneska s prominutím každej blbec, tak bych do toho klidně šel. Kombíku bych se vůbec nebál Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Hej hou, silničáři jdou :lool: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Jak se počítá, že napadlo tolik a tolik cm sněhu? To se nebere asi tak, že na zídce mají nasněženou hromadu x cm sněhu, co? Protože pokud napadlo čtvrt metru sněhu, to by bylo auto poměrně zapadlý někde na parkovišti a lidi by se tam bořili do sněhu jak někde v lese ... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Bezpečnosť MS rally....to v Česku je na vyššej úrovni http://www.youtube.com/watch?v=wnXg9X0Yz88 Tak nasnežilo večer keď som išiel po polnoci po ulici som bol ako snehuliak, takých 8-10 bude v Prahe Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Já měl na autě sotva 3 cm čepici, tak nechápu jak to měří ... není to nějaká hustota sněhu nebo tak něco na m či na oblast? Podobně to je i se srážkami Si opravdu představ čtvrt metru, to by bylo všechno zapadlý 25 cm a tomu nevěřím B) SLEDUJEME ON-LINE Padající sníh dál komplikuje dopravu. Silničáři ve většině krajů byli v pohotovosti po celou noc. Ze silnic odstraňovali sníh, kterého v posledních dvou dnech napadlo místy i přes 30 centimetrů. Na vozovkách leží vrstva ujetého sněhu, na některých místech se tvoří sněhové jazyky a ledovka. :wallbash: Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 podľa mňa zapichnú meter do najväčšieho záveja a hotovo :D Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Techni. Asi takhle na 30 cm je sníh,pak je 70 cm bez sněhu,pak je zase 30cm zasněženo a tak to jde dáladál. :lool: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Tak jestli mezi průměry mají 99% dopad na hory a 1% na města a nížiny tak beru :lool: Ano, v Praze byl ráno sníh a silničáři nikde, ale rozhodně ne víc jak 5 cm, čím by auto neprojelo. Což si troufám říct že 10 cm a výše bych se 1.) nedostal do auta bosou nohou a za 2.) bych nikam neodjel z parkoviště Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 No večer sme sa solídne brodili na chodníku bych nikam neodjel z parkoviště prečo však 10cm je nič to dáš v pohode podľa mňa Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 od zubare :DD mam udelat este jeden zub a mam to vsechno super Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Všude sněží a u nás zase hovno Nechápu, proč bydlím na Vysočině, když ani ten blbej sníh se tady za posledních pět let neukázal Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 dneska rikaji ze nebude prset... a od zejtra a pristi celej tiden bude ... kuwa to je pocasi.. Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Ten sníh se měří jak voda, kolik napadne do ůtubice" ze které se odečte hodnota.. Dnešní noc - všecko špatně dokonce i alkoholu máááálo :lool: :o vzdal jsem to, jel dom a do rána čuměl na telku B) Jinak ani včera v okolí brna moc nesněžilo, ale v podvečer zima, brutal, to jo, nějak -6 asi, ale když sem po půlnoci šel Brnem, tak cajk a ted je tu už snad v plusu. skaja: mě přijde, že u vás není sníh snad nikdy :lool: ale pravdou je, že před těma cca 3rokama jsem ho tam i viděl B) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 skaja: mě přijde, že u vás není sníh snad nikdy :lool: ale pravdou je, že před těma cca 3rokama jsem ho tam i viděl B) Jo jo, to bejvaly zimy A ne jen zimy, celkově to bejvaly jiný časy Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky