Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

JIMe a spol.,

nevíte prosím někdo, když se ukončí úvěr na auto, který byl vč. pojištění u nějaké pojišťovny, jak je to s pojištěním potom? Musím si sám něco sehnat, nebo lze pokračovat v pojištění (povinné, havarijní) i nadále?

Jde mi o to, aby úvěrová společnost neukončila i výhodnější nabídku pojištění, a pak jsem dostal sám jako fyzická osoba dostal nabídky na poměrně nevýhodné nabídky pojištění (běžný nový zákazník, byť třeba s započtenými bezeškodnými měsíci při úvěru).

Odkaz ke komentáři

Tak jsem volal do ČP. Škofin smlouvu končí a to jak úvěrovou, tak pojistnou. Na mě by tak bylo si sám hradit pojištění, dle aktuálního sestavení všech balíčků a připojištění bych se 25 bezeškodními měsíci hradil na Citigo 18 tisíc ročně :lol: :lol: :lol:

Je to výpočet dle aktuálně nastavené smlouvy od Škofin, ubírat lze ale paní mě ujistila, že se s cenou pod 15 tisíc neposuneme.

Takže sice mě uchvátila nabídka Škofinu na předčasné ukončení smlouvy, ale odradila mě pojišťovna.

Škofin musí mít tedy slevu jak prase, nyní při úvěru platím necelých 9 tisíc ročně...

Odkaz ke komentáři

a to nemáš ještě trvalý v praze :D

ještě ti to mužem spočítat my, ale na 9 u normální poji to asi nebude :(

Paní mi pošle do e-mailu nějaké návrhy a uvidím, pak dám vědět. Každopádně teď přemýšlím, zda platit dál úvěr s výhodným pojištěním, a nebo ho doplatit a ročně platit dražší pojištění :huh:

Už som videl O3 zvonku vyzerá fajnovo

Já ji viděl tehdá v Bolce a v bílé s bixenony, moc luxusní. Opravdu bych si to snad i spletl s nějakou Audi.

Bohužel jsem s ní nejel, a tak nemohu posoudit ty jiné detaily, co kolují různě (šetření, plasty, náprava apod.)

Odkaz ke komentáři

Tohle mám JIMe teď všechno pojištěno ...

post-229-0-73173800-1360170553_thumb.png

post-229-0-42026100-1360170560_thumb.png

882 Kč za pojistky měsíčně je x 12 měsíců = 10 584 Kč ročně. Lze se s tím aktuálním nastavením jako zákazník se 25 měsíci a trv. bydlištěm v Brně cenově alespoň přiblížit, nebo je to opravdu tak pasé?

...stále čekám na nabídku paní z ČP... zkusí prý několik návrhů a kombinací...

Odkaz ke komentáři

Tak dnes znovu cesta domov, včera v Prahe jar a na Slovensku ruská zima, pod Tatrami tak 30cm snehu, kus ďalej v Levoči na 3-prúdovke kamióny v strede cesty v miernom stúpaní (nedá sa ani nazvať) ale cez protismer na kruhovom objazde a po meste sa to dalo prejsť, vo veľkom stúpaní sa s tým kamionisti nesrali a zastavili to ako slalom, to bolo ešte pred 6h ráno tak by som to nechcel vidieť teraz za plnej premávky - tam asi 35cm. V Prešove už "iba" takch 15-20cm neodhrnuté mokrý sneh a sype ďalej...teším sa na tých 40 ale hlavne že som v poriadku :D

Odkaz ke komentáři

Věděl jsem, že JIM dokáže i nemožné...

Teď otázka... Škofin mi nabízí jisté odúročení při předčasném splacení, tj. aktuální doplatek úvěru je 102 755,08 Kč ale:

• musím si zajistit pojištění sám (cca 14 - 18 tisíc Kč / ročně dle diskutování s JIMem)
  • ihned přijdu o GAP XL

Pokud budu pokračovat dále ve Škofinu, zaplatím sice celkově na úvěru 126 083,16 Kč (tj. rozdíl je 23 328,08 Kč) ale jsou to necelé 2 roky pojištění, kdybych si ho měl hradit sám...

Tj. stále vychází lépe přeplatit úvěr, ale s pojistkou včetně a řešit ji až po doplacení úvěru, po těch letech (42 měsíců) s nižší pojistnou částkou a třeba i nižšími pojištěním

Odkaz ke komentáři

Ano,

ti mi to počítali na aktuální cenou vozu v této době a opotřebení, Škofin by měl být s GAP (dorovnání ceny) pořád na 189 tisíc po dobu úvěru

Tak babo raď. Netvrdím, že se akutně potřebuji našetřených peněz zbavit a úvěr doplatit, tak zvažuji, že asi nechám doběhnout úvěr vč. aktuální pojistky a začnu to řešit až řádným splacením, tj. v 8/2016

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...