Jim Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 a opět dobré :D, dneska tu snad i budu přes den :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 JIMe a spol., nevíte prosím někdo, když se ukončí úvěr na auto, který byl vč. pojištění u nějaké pojišťovny, jak je to s pojištěním potom? Musím si sám něco sehnat, nebo lze pokračovat v pojištění (povinné, havarijní) i nadále? Jde mi o to, aby úvěrová společnost neukončila i výhodnější nabídku pojištění, a pak jsem dostal sám jako fyzická osoba dostal nabídky na poměrně nevýhodné nabídky pojištění (běžný nový zákazník, byť třeba s započtenými bezeškodnými měsíci při úvěru). Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 dle leas/úvěr smlouvy bud to poji končí nebo ti nabídnou nové přímo Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Tak jsem volal do ČP. Škofin smlouvu končí a to jak úvěrovou, tak pojistnou. Na mě by tak bylo si sám hradit pojištění, dle aktuálního sestavení všech balíčků a připojištění bych se 25 bezeškodními měsíci hradil na Citigo 18 tisíc ročně :lol: Je to výpočet dle aktuálně nastavené smlouvy od Škofin, ubírat lze ale paní mě ujistila, že se s cenou pod 15 tisíc neposuneme. Takže sice mě uchvátila nabídka Škofinu na předčasné ukončení smlouvy, ale odradila mě pojišťovna. Škofin musí mít tedy slevu jak prase, nyní při úvěru platím necelých 9 tisíc ročně... Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 a to nemáš ještě trvalý v praze :D ještě ti to mužem spočítat my, ale na 9 u normální poji to asi nebude :( Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Už som videl O3 zvonku vyzerá fajnovo Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 a to nemáš ještě trvalý v praze :D ještě ti to mužem spočítat my, ale na 9 u normální poji to asi nebude :( Paní mi pošle do e-mailu nějaké návrhy a uvidím, pak dám vědět. Každopádně teď přemýšlím, zda platit dál úvěr s výhodným pojištěním, a nebo ho doplatit a ročně platit dražší pojištění Už som videl O3 zvonku vyzerá fajnovo Já ji viděl tehdá v Bolce a v bílé s bixenony, moc luxusní. Opravdu bych si to snad i spletl s nějakou Audi. Bohužel jsem s ní nejel, a tak nemohu posoudit ty jiné detaily, co kolují různě (šetření, plasty, náprava apod.) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Mali jednu na jazdy ale všetko prázdne tak nabudúce ked budem mať viacej času Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Řekni a můžeme o víkendu někam do salonu, budu free cca 10 - 15 v sobotu Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Nebudem tu, až dalsi víkend by som to videl? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 15.-17.2. plánuji cestu do Brna Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 jo hele kucí brnáci nemáte tip na opraváře trouby(elektrické)? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Tohle mám JIMe teď všechno pojištěno ... 882 Kč za pojistky měsíčně je x 12 měsíců = 10 584 Kč ročně. Lze se s tím aktuálním nastavením jako zákazník se 25 měsíci a trv. bydlištěm v Brně cenově alespoň přiblížit, nebo je to opravdu tak pasé? ...stále čekám na nabídku paní z ČP... zkusí prý několik návrhů a kombinací... Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Ty jo, já mám pojistku necelých 9 bez bonusů a mám taky havarijko, živel, okna atd. Ale zase mám spoluúčast 10% a 10 000kč :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 JIM mi na to musi kouknout a rict, co tam vidi jako nadbytecny ...me se to i na novy auto zda dost, ale kdyz mi pani dnes oznamila castku 18tisic, jsem jeste rad za to co ted mam... Nicmene mam pomerne maximalni limity a pojisteni vzhledem k vozu na uver. Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Tak oni ty bonusy delaji hodne, ale i tak me to prijde nejak moc. Já mám u ČP na hodnotu 300tis. pojistku 7.990,-/rok Allrisk (POV+HAV+vsechny okna), limity ty vyssi. Sám bych ještě na max bonusy nedosahl, ale mám to v rámci rodinného bonusu. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Jiste taky hraje velkou roli vek pojistnika a trv.bydliste... coz u me co by mladeho cloveka s bydlistem v Brne pojistovny moc neokouzli. A jestli to nebylo prehlednuto, na 3 roky GAP XL tedy rozdil mezi puvodni cenou vozu a cenou v dobe situace a jeste bez spoluucasti. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Kuknu, ale až v kanclu ju? Gap už nepujde, páč je to starší vozidlo, skla na 20? to snad nestojí dyt 02 je za 9ku Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Mi zenska z CP rikala ze Citigo ma skrz City Safe Drive na skle cenu novyho skla 12 tisic a tak je 20 ideal, ale kdo vi kam se divala... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Tak mi paní poslala a jsem z toho mírně jelen B) Havarijní pojištění - p. Ablorh - 2013-02-06 - 1. část.doc Havarijní pojištění - p. Ablorh - 2013-02-06 - 2. část.doc Povinná ručení s připojištěním - p. Ablorh - 2013-02-06 - 1. část bez mobilů.doc Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Tak dnes znovu cesta domov, včera v Prahe jar a na Slovensku ruská zima, pod Tatrami tak 30cm snehu, kus ďalej v Levoči na 3-prúdovke kamióny v strede cesty v miernom stúpaní (nedá sa ani nazvať) ale cez protismer na kruhovom objazde a po meste sa to dalo prejsť, vo veľkom stúpaní sa s tým kamionisti nesrali a zastavili to ako slalom, to bolo ešte pred 6h ráno tak by som to nechcel vidieť teraz za plnej premávky - tam asi 35cm. V Prešove už "iba" takch 15-20cm neodhrnuté mokrý sneh a sype ďalej...teším sa na tých 40 ale hlavne že som v poriadku :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Pěkné pěkné... Já ráno vyjížděl z garáže 5°C a po chvíli pípá palubák a hlásil -2°C ale po sněhu ani památky Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 tak pojd na fcb/icq pořešíme, už jsem v bk Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 já myslím, že se povedlo 0% sp, 100/100 vč skel s 500 sp za 13835 od Uniqy cena sice strašná, ale vzhledem k datům, jsme o 5 tis pod čp ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Věděl jsem, že JIM dokáže i nemožné... Teď otázka... Škofin mi nabízí jisté odúročení při předčasném splacení, tj. aktuální doplatek úvěru je 102 755,08 Kč ale: musím si zajistit pojištění sám (cca 14 - 18 tisíc Kč / ročně dle diskutování s JIMem) ihned přijdu o GAP XL Pokud budu pokračovat dále ve Škofinu, zaplatím sice celkově na úvěru 126 083,16 Kč (tj. rozdíl je 23 328,08 Kč) ale jsou to necelé 2 roky pojištění, kdybych si ho měl hradit sám... Tj. stále vychází lépe přeplatit úvěr, ale s pojistkou včetně a řešit ji až po doplacení úvěru, po těch letech (42 měsíců) s nižší pojistnou částkou a třeba i nižšími pojištěním Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Počkej, chápu to správně, že v těch nabídkách od ČP máš pojistnou částku (takže vlastně hodnotu auta) cca 166tis Kč?? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Ano, ti mi to počítali na aktuální cenou vozu v této době a opotřebení, Škofin by měl být s GAP (dorovnání ceny) pořád na 189 tisíc po dobu úvěru Tak babo raď. Netvrdím, že se akutně potřebuji našetřených peněz zbavit a úvěr doplatit, tak zvažuji, že asi nechám doběhnout úvěr vč. aktuální pojistky a začnu to řešit až řádným splacením, tj. v 8/2016 Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky