Ofeig Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Možný je všechno, ale když vidím to počasí dneska venku, tak už se zdá, že jaro je tu :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 JARO je tu furt, aspon dokud jsem tu já :D jjj, jen at je teplíčko at je na co koukat B) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Já blbec včera koupil kapalinu do ostřiků do -40°C a vy tu strašíte jarem Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 nevim jak u vas ale ja nebudu Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 tu je hnus, aká jar kde, maximálne tak v kuchyni Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 ...a to já chci za 14 dní už přezout na letní B) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 si spadol z jahody nie :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Sníh už nečekám, navíc budu po 3 měsících v Brně a kdo ví, kdy mi to vyjde zase :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Tak je pravda, že závěje už asi nepřijdou. Sice po ránu může být místy klouzavo, ale pokud člověk nejezdí denně a dá si bacha, tak bych se toho nebál Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Nejhorší by mohl být asi přejezd Brno - Praha v letních, kdyby napadlo, ale pokud ne, tak proč ne B) Ono to není ani tak 14 dní jak druhá polovina března a to už by mohlo být i na kraťase :D Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Však uvidíme co a jak bude :-)) A když už budeš budeš v Brně - vyjde Ti to na sraz? :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Budu v Brně 14.-17.3., takže nevyjde. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 O3 kombík vyzerá dobre, ale to je asi tak všetko Toto chcem :o http://www.auto.cz/vw-golf-gti-2014-v-cesku-613-900-kc-73117 Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Jen mít ty kačáky... Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Dobré ránko, tak jsem si to zase sunul jednou nejmenovanou pasáží a koupil jsem si olej,bohužel filtr neměli,ale vyměnili kolegini za mladého kolegu.Volali šéfovi a Jim jim řekl,že filtr opravdu nemají. :lool: Musel jsem pro filtr ke konkurenci. :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 já si řikal kdo to byl, si měl dát echo mohl si mít slevu njn filtry máme skladem jenom tdi/tdi pd to fakt v tom kamrliku nejde :D, ale do druhýho dne umíme za špica ceny p.s kolegyně bude odpo ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Tak, dal jsem si oběd v "Polreichově" hospodě se dvěma hvězdama a musím uznat, že jsem si pochutnal víc, než jsem čekal. Maso luxus, nádherně šťavnatý, žádná podrážka Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Hoď adresu, ať tam můžu taky sjet. Heč, už jsem z hokny doma. Už jen zítřek! Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Určitě byl v Tišnově na Květnici. :lool: Jim kolega ,kolegyně dobře se rozrůstá - zřejmě dobrej oddíl!!! :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Jj, Hotel Květnice, Tišnov ;) Občas tady chodíme s kolegou na oběd a zkoušíme pokaždé jinou hospu, ať je sranda :) ...Dneska přišla řada právě na tu Květnici. Jako není to žádná vysoká gastronomie, nic vyhlášenýho, ale to meníčko měli opravdu fajn. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Asi si z Pohlreicha něco odnesli... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Dneska jsem byl v rámci diagnostiky jednoho PC v práci nucen zabrousit do světa her. Volba padla na Far Cry 3 a docela si mě to získalo. Napřed jsem netušil, která bije a měl jsem strach, že se nedostanu ani do druhé mise, protože moje poslední hra byly snad Olympijský hry ještě za dob Win 95 a tam stačilo mlátit do mezerníku No dobře, kecám...ještě jsem potom hrát NFS Underground a nějaký to Rally ...Na střílečky jsem nikdy nebyl, bál jsem se toho, že to je moc akční a že bych z toho pak nespal. Ale ono to má něco do sebe, nakonec jsem to pařil od rána až do odpoledne prakticky v kuse a teď to instaluju doma a modlím se, aby to grafika zvládala, nerad bych investoval do takové obludy jako strejda Ol@f :P Nakonec budu na starý kolena sedět celou noc u kompu jako nějakej puberťák Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 dobré ránko, kašli na pc, venku bude jaro, to bude lepší podívaná ?D Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 (upraveno) bla bla bla Ty jo SKAJO, je to vážně tak dobré, jak každý říká? Já to ještě ani nesehnal na pirátčí zátoce, tak nevím. Dost lidí si to právě chválí. To, že budeš sedět celou noc na komplu, toho bych se asi nebál :). Taky si sem tam něco zapařím, ale ani, když jsem byl mladší puberťák, tak jsem u toho neproseděl celou noc. Jinak dobré ráno všem. Už je páááááááááátek!!!! :pivo: Upraveno Březen 1, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky