Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Dobré ránko, tak jsem si to zase sunul jednou nejmenovanou pasáží a koupil jsem si olej,bohužel filtr neměli,ale vyměnili kolegini za mladého kolegu.Volali šéfovi a Jim jim řekl,že filtr opravdu nemají. :lool: Musel jsem pro filtr ke konkurenci. :D

Odkaz ke komentáři

Jj, Hotel Květnice, Tišnov ;) Občas tady chodíme s kolegou na oběd a zkoušíme pokaždé jinou hospu, ať je sranda :) ...Dneska přišla řada právě na tu Květnici. Jako není to žádná vysoká gastronomie, nic vyhlášenýho, ale to meníčko měli opravdu fajn.

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem byl v rámci diagnostiky jednoho PC v práci nucen zabrousit do světa her. Volba padla na Far Cry 3 a docela si mě to získalo. Napřed jsem netušil, která bije a měl jsem strach, že se nedostanu ani do druhé mise, protože moje poslední hra byly snad Olympijský hry ještě za dob Win 95 a tam stačilo mlátit do mezerníku lol.gif No dobře, kecám...ještě jsem potom hrát NFS Underground a nějaký to Rally cool.gif ...Na střílečky jsem nikdy nebyl, bál jsem se toho, že to je moc akční a že bych z toho pak nespal. Ale ono to má něco do sebe, nakonec jsem to pařil od rána až do odpoledne prakticky v kuse a teď to instaluju doma a modlím se, aby to grafika zvládala, nerad bych investoval do takové obludy jako strejda Ol@f :P Nakonec budu na starý kolena sedět celou noc u kompu jako nějakej puberťák rolleyes.gif

Odkaz ke komentáři

bla bla bla

Ty jo SKAJO, je to vážně tak dobré, jak každý říká? Já to ještě ani nesehnal na pirátčí zátoce, tak nevím. Dost lidí si to právě chválí. To, že budeš sedět celou noc na komplu, toho bych se asi nebál :). Taky si sem tam něco zapařím, ale ani, když jsem byl mladší puberťák, tak jsem u toho neproseděl celou noc.

Jinak dobré ráno všem. Už je páááááááááátek!!!! :pivo: :pivo: :pivo:

Upraveno uživatelem Wokhiii
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...