dadacek Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Sluníčko sluníčko, hned se to učí o něco líp :lool: Aneb Brno je pěkně, sníh si nechte v Prahe Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 wokhiii copak? jj my sníh nechceme já chci o víkendu budit šelmu ze zimního spánku Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Nesněží, jen kdo ví, co se v noci dělo, že auta před domem měla na oknech a střeše bílý poprašek ... jinak silnice mokré. Snad to takhle bude celý týden a nepřijdou už žádné metrové sněhové závěje B) Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Po týdnu v práci a už to vše začlo. Ale nepochopím lidi, co čekají tady týden, než dojdu do práce s jednou pošahanou hláškou. Pak odešla tiskárna, tak se volal servis, ale jaksi to tam ještě doteď nikdo nevzal a spousta krásných příhod. Jsem se od 6ti ani pořádně nenasnídal. Ale to, že je venku krásně mě těší. Zítra by měla dojít výplata, pojedu snad pro nový repra a doufám, že někde seženu lízátko z Cupry Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 to stojí 700 v seatu myslím Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 To jsou drahý lízátka V Albertu je mají kolem 2,50 :P Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Jojo, taky jsem si to tak pozjišťoval, ale musím se prvně do toho seatu dostat :D. Zkusím prvně ještě škodovku, je to koncern, tak to snad budou mít v katalogu taky. Mám i objed. číslo, ale říkám, ještě jsem se tam nedostal. Tak to s reprama vemu při jednom. Se mě líbí oktáfka jak má SD team, má klasický nárazník a k tomu to lízo a vypadá to peckově. Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 (upraveno) Teď jsem se vrátil ze Zlína, a měli tam 10 stupňů ... PLUS EDIT: Add lízátko, myslíš tohle? Upraveno Březen 11, 2013 uživatelem Jack_Reacher Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Citigo ho má už v základu :P Stějně to mám akorát odrbaný, když pořád někde najíždím na patníky a škrtám s ním... a to nevím, co bych dělal kdybych snižoval :D EDIT: čím víc na jihu, tím blíže k Africe a aktuálním dnes povedeným 28°C B) Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 (upraveno) EDIT: Add lízátko, myslíš tohle? Ano, 1ML805903 je ono :)... Akorát na oktu2 bude širší ne oproti O1? Edit. Koukám, že to mají i na O1, pod stejným číslem... Akorát v Seatu to prý lidi kupovali za 650, tady za to chcou 800+poštovný a balný :( Upraveno Březen 11, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Na cenu jsem nekoukal, spíš mě jen zaujalo právě to, že je to takovej univerzál, přitom koncernovej originál Si stačí jen správně "přihnout" a pasuje všude Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Tak Citigo má jiné označení, zřejmě kratší. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 (upraveno) z čeho to máš ten výpis techni? to se mi libi, to ci taky Upraveno Březen 11, 2013 uživatelem Jim Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Online Etka, žádná nutnost cokoliv stahovat a instalovat B) Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 No a odkaz, acc, pass, noooo? Nebo to je volně přístupné všem? Já sem našel vždy jen tu ruskou etku Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 ZDE a z menu CarProg2. Hledat to podle mě neumí, ale po rozklikání se s tím dá i pracovat. Ceny berte v potaz Jo a umí i česky. ;) Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Hlavně, že původně to lízo bylo z Leona Cupry :D, pak to nacpali do Ibize a teď koukám, že je to koncernová záležitost. Dělá tu někdo ve škodovce, že by mě to objednal a já se pro to stavil? Origo cena by měla být kolem těch 650,- Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Třeba Kubiik, ale ten je poslední dobou hodně off. Ale když něco hledám, obvolám nebo obepíšu pár mailů po servisech Škoda Auto v okolí a kde to maj, zajedu si pro to a nebo přes ně objednám. Ale je fakt, že mi někdo říkal, že přímo v Bolce je prodejna ND a díly mají s minimální marží, oproti těm co jsou všude po salonech v ČR. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Díky kamaráde s Citigem Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Jsem rád že funguje ;) Taky jsem tam už hledal plno věcí, kde je co a jak uchycené apod. Jsou tam dobře vidět obrázky, čísla dílů atd. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Hlásím návrat ze servisu. Bohužel bez auta ...Ale je to dobrý, dostanu od škodovky komplet nový vstřiky grátis Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 a náhradní si nedostal?(auto) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 A copak Raketka vyváděla? To bylo skrz tu zvýšenou spotřebu? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Náhradní jsem nedostal, respektive jsem ani nežádal, protože bych to musel platit. Raketka nevyváděla nic, ale škodovka se po sedmi letech rozhodla, že teda veřejně uzná chybu, o které těch sedm let tvrdila, že neexistuje a všechno je v nejlepším pořádku. Takže v lednu vypsali servisní akci na kontrolu a výměnu vstřikovačů (pokud máš starý typy, dostaneš nový). Ale ti chudáci, kterým se to posralo už dříve a museli si opravu zaplatit, tak nedostanou samozřejmě nic A není to zrovna levná záležitost - jeden vstřik 15tis Kč. Já mám to štěstí, že za celých 190tis km neodešel ani jeden, což je vzhledem k mýmu stylu jízdy skoro až zázrak, když si vezmu, kolika lidem z fóra se to posralo ;) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Asi to chcelo drsnejšiu jazdu :D ...Tjn, museli ušetriť na nových modeloch, aby vám to vymenili v rámci rozpočtu Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Houby na nových modelech, vypnuli topení Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 to som tiež čítal :D :lool: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Co je vlastně potřeba pro to, aby měl člověk zápůjční vozidlo? Chápu asi pojistnou událost, kterou zavinil někdo jiný, tak na jeho pojištění si zapůjčím vozidlo. Ale co když jen tak jednu na roční servis a chtěl bych vozidlo? Nebo jaké jsou pro to podmínky, aby to člověk neplatil jako službu ale bylo to v rámci něčeho? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Tak pokud ti někdo naboří auto, platí se to z jeho povinnýho. Když bouráš ty a máš havarijko, tak je tam většinou nějakej limit, kterej můžeš uplatnit na úhradu náhradního vozidla. To asi záleží na konkrétní pojišťovně, co ti nabídne. Ale když dáš auto do servisu, tak si myslím, že nemáš nárok na nic. Na webu škodovky jsem našel tohle, ale nevím, jestli to platí všude stejně, nebo si to určuje každej servis individuálně Ještě mě napadá jedna možnost - když se auto posere někde na cestě a máš platnou záruku mobility, tak je tam tuším taky nějakej nárok na zapůjčení vozidla. Ale netuším, jestli se za to něco platí, nebo jen doplníš palivo a zbytek je grátis. Tak už jsem ten jejich web trošku pochopil a to jsou stránky jednotlivých dealerů, takže každej si to asi účtuje po svým ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky