Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

já včera jel 1h 45 min z blanska na d1, kde na mě chudák pán cestou z prahy čekal 45min protože d1 byla cajk, a pak jel hodinu zpátky na lesnou

uplně vzteklej fakt, jako bonus někdo páčil vstup do baraku, takže jsem si musel oběhnout v lakýrkách panelák k druhýmu vchodu, otevřít si zadní zevntiř a nanosit gumy, samo jsem se pak nemohl do toho pidi kopečku rozjet, bo z alpinu byla sněhová bana :(

doufám že dneska to bude lepší :wallbash:

Jacku já to sepíšu a ozvu se, mám strach z tech csn norem, bo nevím co to znamená, ale myslím že to je tvrdost šroubu, většinou je na nich pak 8.8 třeba napsaný

Odkaz ke komentáři

Dobré i když já měl včerejší šichtu až do půl druhé do rána. V neděli mají být 1.letošní farmářské trhy a velkokapacitní stan za hotelem neunesl váhu mokrího sněhu,zůstalo pod ním 5aut včetně mého služebáku,ikdyž ten možná zachránil ostatní auta od větších škod.

Upraveno uživatelem Ororo
Odkaz ke komentáři

Naše příjezdová cesta do officu.

Celý den tady zapadávaly busy a auta - paráda.

Sme se na to porád museli koukat.

Jééééé, to děláš kousek odemně B)

To už měl někdo před tebou na snídani? :rolleyes:

Toto je snídaně:

Mramorov%C3%A1-b%C3%A1bovka-t%C5%99%C3%AD-barev.JPG

Nene.. ale já když něco vařím,tak strašně rád ujídám (proto ten nakouslej chleba..) a než vlastně dovařím, jsem už najezenej :rolleyes:

JInak to je u kamoša z hospody, já si snídani zapomněl v lednici v práci (v hospodě) <_<

Ale naštěstí mám korabčky v batohu :lool:

PS: bábovku za 30min neupeču i s kávou :smich::facka: (čas do odjezdu autobusu).

Odkaz ke komentáři

Já mám NBR+ a jedna mi praskla po 5ti měsících a druhá zatím drží.

Pokud by to praskalo víc, tak bych to vyměnil za Osram UltraLife co mám v záloze.

Ale zatím tak nějak asi v normě.

EDIT: no pokud bych si navykl na ježdění jen s denníma přes den, tak by určitě vydržely víc, ale já mám furt v ruce grif otočit spínač po nastartování a svítím 90% hlavníma.

Upraveno uživatelem Jack_Reacher
Odkaz ke komentáři

Taky, ale bábovku nezdlábneš najednou :lol:

Já peču v neděli buchtu(y) na po-pá dopředu, celej plech, a je to :rolleyes:

Idea pěkná :palec:

ale na to nebyl u kolegy čas.. i když je pravda, že jsem tam byl i předchozí 2 dny :lol: ale jen na kafé, pivo, snídani.. :pivo::wallbash:

Ale co,na nějaký pečení si počkám, až dojede "ta jeho".

Skaja: vítej :P

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...