Jim Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 kde bych koupil kusově věci typu: PODLOZKA 12, CSN 021740.02 SROUB M8x16, CSN 021207.25 atd Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Na co to potřebuješ? Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 na zadní nápravu rapida, mám tu seznam co mi chybí a krom 2 položek jsou to samý šrouby, matky, podložky +jak koukám tak ještě musím vypsat na přev to samé Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 (upraveno) Tak to bych ti možná mohl pomoct, pokud je to nějaké nestandardní, tak od přítelkyně bratr dělá ve firmě Fabory. Tak když bys dal seznam, tak bych mu to poslal. Jinak to co máme tady teď v Brně po městě za sra*ku, to je teda lahoda ... Upraveno Březen 18, 2013 uživatelem Jack_Reacher Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 parada pocasi, nebyt tech zmrdu co jezdi na teltnich tak luxusni cesta domu. Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Bych skoro řekl, že i polovina lidí se zimníma je na tom dost špatně, zaprvý neumí jezdit a zadruhý ty laciný šmejdy se hned zacpou tím mokrým sněhem a konečná ... Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 (upraveno) Ty se směješ, ale fakt dneska to tady po městě je občas zajimavá komedie a teď tady za barákem, o tři auta kde parkuju spadl strom na zaparkovany auto ... nemám dobrej pocit, těch stromů je tam krapet víc Edit: Upraveno Březen 18, 2013 uživatelem Jack_Reacher Odkaz ke komentáři
Daywalker Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Naše příjezdová cesta do officu. Celý den tady zapadávaly busy a auta - paráda. Sme se na to porád museli koukat. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Hezky pěkně, a to bylo před 14 dny až 15°C a plno řidičů už jezdí na letních Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Kde chumelí :) ráno prelet Julkou za 1 a niečo hodiny cez Brno krásne slnko...potom smerom na Trenčín nás skoro sfúklo z cesty :o ale inak pohoda až na východ :) polooblačno Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 já včera jel 1h 45 min z blanska na d1, kde na mě chudák pán cestou z prahy čekal 45min protože d1 byla cajk, a pak jel hodinu zpátky na lesnou uplně vzteklej fakt, jako bonus někdo páčil vstup do baraku, takže jsem si musel oběhnout v lakýrkách panelák k druhýmu vchodu, otevřít si zadní zevntiř a nanosit gumy, samo jsem se pak nemohl do toho pidi kopečku rozjet, bo z alpinu byla sněhová bana :( doufám že dneska to bude lepší Jacku já to sepíšu a ozvu se, mám strach z tech csn norem, bo nevím co to znamená, ale myslím že to je tvrdost šroubu, většinou je na nich pak 8.8 třeba napsaný Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Dobré ráno. Dnešní štreka 12km za 35minut s potkáním jednoho auta a dvou kamionů ve struze. Jinak pecka den. Už je úterý, za chvíli pátek :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Dobre nasnezene rano Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 (upraveno) Dobré i když já měl včerejší šichtu až do půl druhé do rána. V neděli mají být 1.letošní farmářské trhy a velkokapacitní stan za hotelem neunesl váhu mokrího sněhu,zůstalo pod ním 5aut včetně mého služebáku,ikdyž ten možná zachránil ostatní auta od větších škod. Upraveno Březen 19, 2013 uživatelem Ororo Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Dobré ráno /od včera sem ještě nespal :lool: / ale dovolil jsem si navštívit tuto snídani: Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 To už měl někdo před tebou na snídani? Toto je snídaně: Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Naše příjezdová cesta do officu. Celý den tady zapadávaly busy a auta - paráda. Sme se na to porád museli koukat. Jééééé, to děláš kousek odemně B) To už měl někdo před tebou na snídani? Toto je snídaně: Nene.. ale já když něco vařím,tak strašně rád ujídám (proto ten nakouslej chleba..) a než vlastně dovařím, jsem už najezenej JInak to je u kamoša z hospody, já si snídani zapomněl v lednici v práci (v hospodě) <_< Ale naštěstí mám korabčky v batohu :lool: PS: bábovku za 30min neupeču i s kávou (čas do odjezdu autobusu). Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 PS: bábovku za 30min neupeču i s kávou (čas do odjezdu autobusu). Taky, ale bábovku nezdlábneš najednou Já peču v neděli buchtu(y) na po-pá dopředu, celej plech, a je to Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 (upraveno) Jak mě to tu dnes hoši sere. Za dnešek zatím 4x výpadek elektriky. Sice tu na hlavní věci mám UPSky, ale už nemám nervy. Posraný počasí... Hoši, ať se Vám daří lépe, jak mě. Upraveno Březen 19, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Měl bych jednu otázečku na Jima: Který jsou ty dobrý žárovky od Osramu, co nepraskají jako Night Breaker?? Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 sileverstar ;) http://www.olejebrno.cz/autozarovky ted už zase ty nbr+ nejsou tak hrozný, ale nemám zkušenost Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 (upraveno) Já mám NBR+ a jedna mi praskla po 5ti měsících a druhá zatím drží. Pokud by to praskalo víc, tak bych to vyměnil za Osram UltraLife co mám v záloze. Ale zatím tak nějak asi v normě. EDIT: no pokud bych si navykl na ježdění jen s denníma přes den, tak by určitě vydržely víc, ale já mám furt v ruce grif otočit spínač po nastartování a svítím 90% hlavníma. Upraveno Březen 19, 2013 uživatelem Jack_Reacher Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Taky, ale bábovku nezdlábneš najednou Já peču v neděli buchtu(y) na po-pá dopředu, celej plech, a je to Idea pěkná ale na to nebyl u kolegy čas.. i když je pravda, že jsem tam byl i předchozí 2 dny ale jen na kafé, pivo, snídani.. Ale co,na nějaký pečení si počkám, až dojede "ta jeho". Skaja: vítej :P Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 tak a je to domluveny nějaký prašulky od školy budeme psát odbornou publikaci budu spoluautor a ještě dostanu kačky od školy A si myslí, že když mám bar, že snad nemám čas, pff, podnikatel má tolik času, kolik si ho udělá :lool: Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Jedna technická pánové Nemáte někdo ve předu v parkovačkách LEDky, aby neházely chyby v CANBUSu? Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Taky už jsem koukal po LED parkovačkách (a LED pro denní), a jestli to dobře chápu, tak aby to neházelo, tak to musí být T10 CAN-BUS verze. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky