SKAJA Odesláno Březen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Do školy bych měl taky něco udělat. Ale když já vlastně nevím, co přesně se po mně chce Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Tož jaká byla cesta? na konec uplně v klidu :D taky jste ta happy z posunu? konečně nebudu stávat ve 4 :D Odkaz ke komentáři
Daywalker Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Ještě že jsem se vykašlal na umytí auta. Ten sníh je masakr... A prý to má být ještě horší... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 V Praze teprve teď začíná chumelit, začínám se bát co bude ráno při pohledu z okna :o Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Tak naštěstí v Praze ani památky po čemkoliv bílém, připomínající sníh Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 víte co je nej na letní čase? můžete sáňkovat od hodinu déle Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 :lol: :lol: Super fór Jime :D Jinak přeji všem dobré ráno pánové. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Dobré dobré po zkrácený prac. týden Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Krásný týden přede mnou, spánek tak 4 hodiny denně a stejně nestíhačka do školy - co víc si člověk může přát :D Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Dobré ráno. Tak jsem vylezl před barák a myslel jsem, že zase rychle zalezu. U nás tak nehorázně fouká studený vítr, až je to smutné. Jo a při cestě do práce opět začlo chumelit :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 To bude pěkná návštěva v Brně :D V Praze chumelilo přes víkend, ale na zemi se naštěstí nic neuchovalo a tak pohodička a klídek. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Neboj je to pohodě. Tady to na cestě nezůstává. Sice bych to už chumelením nenazval, ale stále tu něco padá :(. Bohužel peníze to také nejsou. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 a v bk už to padáááááááááá :wallbash: Odkaz ke komentáři
Daywalker Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Fakt mi to jaro chybí čim dál tím víc... Jaro je na cestě, za rohem, v pr***i apod, ale furt nic v Brně kua :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Jen aby to nakonec nedopadlo tak, že do konce dubna bude chumelit, květen proprší, v červnu se na pár dní udělá pěkně, červenec + srpen opět proprší a v září začne zase chumelit Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Spíš bych sem dal druhý obrázek: Jaro je v prdeli :D Ale to jsem nenašel. Jinak se u nás před obědem rozchumelilo. Možná to dělá jen ten vítr co fouká. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Hi Vladan, jak je u vás? Už máte třicítky ve stínu? (nemyslím věk, ale stupňů :P ) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Fuj fuj fuj...momentálne nie je jediná pekná škoda v predaji - opičia sa po VW resp. VW to prikazuje asi Ráno kosa jak v prdeli keď som dorazil do Prahy Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Mně se to celkem líbí Zadek trošku připomíná báwo říznutý s audinou, ale to je v zásadě dobře ;) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Zadok je čistá Jetta (čítaj kópia rapidu od vw) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 zezadu jasná Audi a moc se líbí Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Dobré ráno. Už jste někdo zařídili teplo? :D Včera jsem si dovalil i s repráčkama na zadek, tak už to tam chci naházet :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 To já dnes ráno vyměnil Zelenádě stírací lišty, myslím že po roce a půl to už měly za sebou. A zítra / v sobotu snad přezutí bačkůrek Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Tak o přezutí bačkůrek si doopravdy můžu ještě nechat zdát. Dokud nebude stabilně 7-8°C, tak to měnit nebudu. Ale na tu muziku se těším. Nebude to žádná pecka, subáč, zesík kupovat nebudu, ale na předek Powerbassy+vytlumení na prdel Hertze snad nějak lépe zahrají, jak origošky :D. Toho se prostě nemůžu dočkat :( Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky