technikus Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Dádo, co sis koupil? Workhiii: Z jakého důvodu si přešel na Android? Vždyť iOS je to nejlepší, nejrychlejší a nejstabilnější co člověk může v chytrém mobilu mít. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Já prosím nepřešel. Androida mám ve služebním a iOS v soukromým. Sice mám starou 3G 8Gb, ale kdysi dávno jsem za něj dal nehorázný prachy. I když mu nefunguje prostřední tlačítko, stále jej mám a na sms stačí. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Bez prostředního tlačítka u iPhone jsi trochu ztracen, ne? Vždyť je to skoro jediné tlačítko :lool: :lool: :lool: ...respektive mimo odemčení plochy a hlasitosti... Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Jojo, bez prostředního tlačítka je to v hajzlu :D. Ale naštěstí existují různý utilitky a přes ně můžu killnout procesy, takže to skočí na úvodní obrazovku. Má to nevýhodu pouze v hraní her, kde se chová lišta s hodinama, protože přes tu se otevírá ta utilita :D. Hold jsem líný a lakomý to hodit do servisu. Si radši pak koupím novej mobil :D Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Pro mě byl Android oproti iOS hrozná změna :D. Docela dlouho jsem si zvykal co a jak. Každopádně co se ti nelíbí na win8? Vždyť je to stejný, jak win7, akorát je tam to Metro, které můžeš skrýt. Mě se tam nelíbí to, že já nemám plochu nic :D jen jakýsi okýnka /jak kdyby celky s různýma aplikacema/ nechápu.. možná nějaký Acer update nebo to jde někde vypnout, netuším.. Dádo, co sis koupil? To bylo dobrovolně nedobrovolný, aneb dobrý kauf TMO akce zadotovaný, lepší cena jak na netu.. Acer nějakej malej a Sony xperia J,notas tak do školy (malý lehký), jinak to bude doma na monitoru místo PC (prd to žere),jinak notas s HDMI na filmy se mi hodí aje docela pěknej aji Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Dádo, tam je někde vlevo tlačítko, kterým to Metro schováš a budeš mít klasickou plochu, jak jsi zvyklý :) Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 To musím vyzkoušet, to chci to metro je dobrý asi na dotyk Jinak cosi sem tam poklikal no,ale jako neuměl sem to ani vypnout, tak sem zmáčk čudlík a at si to zařídí jak chce Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 A vůbec, kdy bude nějaká ta víkendovka, když se nám už konečně umoudřilo to počasí? B) Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Dobré ráno kamarádi. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 dobré ránko, tak já mám den nucený homeoffice, čekám na opravu tiskárny :( Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 tak jestli je v záruce a máš dokonce službu další prac.den kdekoliv v ČR, tak proč ne... Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 nn posral ji toner, takže je u ecoprintu, měla být včera a není, čekám dneska a čuju problém... Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Co máš za tiskárnu? Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 A vůbec, kdy bude nějaká ta víkendovka, když se nám už konečně umoudřilo to počasí? B) Jako vo co jde? nějakej víkendovej sraz? Ad.tiskárna: taky jsem jednou tu multifunkční krávu (myšleno vahou) musel dotáhnout do TS Bohemia na reklamaci.. JIM:tobě se doní vysypal toner nebo copak? :o Jinak brej taky všem.. venku zase pěkně sluníčko B) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Víkendovka, ideálně podoba Baldovce B) Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 jj z toneru od ecoprintu se nám vysypával prášek došlo se na to až to černilo papír, ale ecoprint na pohodu vyměnili toner a vyčistili, jen škoda že jsem dneska musel zavřít BK skrz to :( Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 (upraveno) Víkendovka, ideálně podoba Baldovce B) Bral bych nějakou starší víkendovku, nevíte někdo o nějaké? :D 30-35 let :D Jim: Nojo, ať žijí odborníci :). To byl repas/renovace nebo jak se tomu nadává ? Upraveno Duben 17, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 To je "skoro" moje máma, voe :lol: Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Vidíš, tak se jí zeptej, jestli nechce 21letýho zajíčka :D. Určitě se v O1 L&K ještě nevezla, tak bych se s ní "projel". :lol: Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Príjemné počasie vonku, ale len do piatku asi :D Marcel: Pri Pařížskej (čítaj Pizzeria so Stellou) už v pondelok mali záhradku, keď som šiel okolo :o Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Po třech dnech zase doma ze školy a opět na netu. Z Outlooku na mě vyskočilo 50 nových mailů...nedokážu si představit, že bych byl pryč týden Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Dobré ráno, JIMe, i pokud nedostanu potvrzení o bezeškodním průběhu, tak je to evidované někde v systému napříč všemi pojišťovnami? Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 hoj techni pokud to bylo na tvé r.č tak jo-pošli do sz a já ti hodím výpis ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Bylo bylo, Škofin jsem měl na FO, resp. nemám živnost B) Ale teď už jsem bez úvěru na svém RČ a tak jsem zase volný, bez závazků :D Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Wokhiii: i ty kaňoure :D ale je fakt, že bych si taky nechal říct :) A tu víkendovku bych viděl ale asi až po zkouškovém, teď se to na mě valí střídavě z obou škol EDIT: Jinak už jsem oficiálně představen na foru :D http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=18261 Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 no k té víkendovce se nejprve musí někdo postavit čelem, ne zády ... a zatím se k tomu nikdo moc nemá :( Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 já mám zkouškové až od 25.května a nestíhám už teď Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 18, 2013 Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 :( :( :( vždy se najde někdo, komu se to nehodí ... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky