Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Jojo, bez prostředního tlačítka je to v hajzlu :D. Ale naštěstí existují různý utilitky a přes ně můžu killnout procesy, takže to skočí na úvodní obrazovku. Má to nevýhodu pouze v hraní her, kde se chová lišta s hodinama, protože přes tu se otevírá ta utilita :D.

Hold jsem líný a lakomý to hodit do servisu. Si radši pak koupím novej mobil :D

Odkaz ke komentáři

Pro mě byl Android oproti iOS hrozná změna :D. Docela dlouho jsem si zvykal co a jak.

Každopádně co se ti nelíbí na win8? Vždyť je to stejný, jak win7, akorát je tam to Metro, které můžeš skrýt.

Mě se tam nelíbí to, že já nemám plochu nic :D jen jakýsi okýnka /jak kdyby celky s různýma aplikacema/ nechápu.. možná nějaký Acer update nebo to jde někde vypnout, netuším..

Dádo, co sis koupil?

To bylo dobrovolně nedobrovolný, aneb dobrý kauf :lol: TMO akce zadotovaný, lepší cena jak na netu..

Acer nějakej malej a Sony xperia J,notas tak do školy (malý lehký), jinak to bude doma na monitoru místo PC (prd to žere),jinak notas s HDMI na filmy se mi hodí :palec: aje docela pěknej aji :palec:

Odkaz ke komentáři

A vůbec, kdy bude nějaká ta víkendovka, když se nám už konečně umoudřilo to počasí? B)

Jako vo co jde? :huh: nějakej víkendovej sraz?

Ad.tiskárna: taky jsem jednou tu multifunkční krávu (myšleno vahou) musel dotáhnout do TS Bohemia na reklamaci..

JIM:tobě se doní vysypal toner nebo copak? :o

Jinak brej taky všem.. venku zase pěkně sluníčko B)

Odkaz ke komentáři

Víkendovka, ideálně podoba Baldovce B)

Bral bych nějakou starší víkendovku, nevíte někdo o nějaké? :D 30-35 let :D

Jim: Nojo, ať žijí odborníci :). To byl repas/renovace nebo jak se tomu nadává ?

Upraveno uživatelem Wokhiii
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...