Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

On už má sklípek i v Brně? Ten byl hustej jak si to pamatuji z té návštěvy sklípku u Mokrušů

Beztak jo <_< dneska sem poznal jeho švagra, tchána nebo co to bylo a jako pěkně vlivný kápo <_< jezdí si to v novým Meďouru.. :rolleyes:

Ne, týpek mi vozí vína do Brna :palec: a ještě jedna obchoďačka se dnes stavovala a dovezla 2krabice vína, jedna pro Olafa s luxusním zbožím :beer:

No, nějak se mi to víno kupí :lol: ale dnes mi ta jedna obsluha řekla, že mi s tím klidně pomůže :ph34r::smich:

JIM: mám neorigo hex can, ale je ktomu akorát tuším 608 vag v EN..

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem měl z prdele kliku lol.gif

Včera jsem si hrál v garáži s Polarem a nahrával do něj novej FW. Notes jsem položil na kapotu Raketky a mobil jsem si položil na kapotu druhýho auta (mámino). Samozřejmě jsem na mobil pak zapomněl a nechal ho tam přes noc. Ráno máma přišla, sedla do auta a jela do práce. Tam zaparkovala, vzala nějaký papíry a nesla je do kontejneru. A jak se potom vracela kolem auta, všimla si, že má na kapotě mobil. Tak mi volala, ať se pro něj stavím :D

Ještě, že má to HTCčko pogumovaný záda, jinak by skončilo pod kolem v první zatáčce :D

Odkaz ke komentáři

já atc merkur, už jsme tam měli 3x sraz a jeden lepší než druhý ;)

Sakra :D Já tam jezdím každý rok o prvním víkendu v sprnu na sraz lidí z jedné onlinovky :D.

2Skaja: Gratuluji k romantickému znovunalezení telefonu. Dost dobrý příběh. Mě by oba dva mobily asi odletěli pod kola hned při rozjezdu :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...