Wokhiii Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 Co vím, tak v Číně funguje na poště něco, jako "gift". Nevím, jestli je to nějak závislé na rozsahu či váze nebo jim je to jedno. Ale každopádně by to měla platit Čína, jakožto stát. Dřívě mě to vysvětloval kamarád, co takhle přes ebay kupuje kde-co. Já sám mám e-bayu gopro, která letěla také jako gift, takže i když jsem za ni dal více, jak 20$, nemusel jsem ji u nás clít. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 dneska nějak pozdě ne? :D já už si davam svačinu od pul 6 co jsem snídal, vyhládlo Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Tož mám odpolední a tak tu budu až do pěti :P Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Dobré dopoledne. Už jdeme domů? Nebo aspoň na oběd? Zítra konečně pátek. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Pátek? ... ten až pozítří :P Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Ten je zítra :D V pátek je malá sobota :). Zítra odjíždí jako každý čtvrtek ředitel na Prahu, takže odpoledne už tam není. V pátek není na firmě vůbec, takže je klid a každý je u sebe a dělá si svoje. Proto tomu říkáme malá sobota. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Tak potom je dneska taky pátek, protože je středa a když to tak sečtu, odečtu, vykrátím, celej tejden dělám prd :lol: Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 I já bych chtěl dělat prd, bohužel až do 20,oo dělám raut na lodi. no jo sezona už zase začíná. :( Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Máte vlastní loď nebo půjčenou od DPMB ? Odkaz ke komentáři
Daywalker Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 (upraveno) Zdareeec. Venku je super počasí na oběd :) Upraveno Duben 24, 2013 uživatelem Daywalker Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Ten dezert vpravo chcu Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Kde to jsi? Někde na nějaké skále? Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 (upraveno) Měl jsem se lépe učit. Pak bych mohl mít taky takový obídky :D :D Technik: Skoro v centru Brna :D Upraveno Duben 24, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 to budou mít pučenou, tam snad větší lodi kromě dpmb nejsou ne? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 To je u Hornbachu, ne?? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Office Park u Hornbachu? Mě to připadalo skoro jako Stránská skála nebo tak :D to budou mít pučenou, tam snad větší lodi kromě dpmb nejsou ne? možná na dnu nějakej Titanic B) Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Loď je od DpmB my na ni pořádáme pouze chlastačky a žranice. dnes pro stavitele mostů cca 40 lidí.Zítra mají u nás raut - celková útrata cca 200 000 kč,- :D Odkaz ke komentáři
Daywalker Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Campus Square, je to před našema kancelářema :) Vyjdeš ven, sedneš na lavičku a máš takový výhled, to je prostě na hodinový oběd s příjemnou společností jako dělané :) Dezert byl luxusní: Citronový piškot s lehkým citronovým krémem, sekanými jahodami a citronovou polevou ozdobený sekanou mátou a citronovou kůrou Salat CAESAR - mňamka. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 SEM DOSTAAAAAAL HLAD :( :( a než dojedu domu to bude zase 7, se snad někde stavím u hladovýho okna Odkaz ke komentáři
Daywalker Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Na co hladové okno, si koukni jak rozvážejí a zeptej se, jestli si tam někdy můžeš přijet :) http://milanobrno.cz/kontakt/ Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 Dobré ráno Campus Square, je to před našema kancelářema :) Vyjdeš ven, sedneš na lavičku a máš takový výhled, to je prostě na hodinový oběd s příjemnou společností jako dělané :) jéé a kousek odtam jsem bydlel snad 25 let a nepoznám to :D Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 Bré ránko :) //EDIT: Měl bych tu otázku k rádiu :-) Moje auto mělo obyčejný Stream - vyměnil jsem ho za Audience MP3, teď přeším jestli nezhřešit nad SoundSystémem - libí se mi ten zesilovač a na ten bych pak napojil SW do kufru. Tak mě napadá: máte nějaký zkušenosti s přestavbou klasického zvuku na SoundSystem? Co to obnáší atd.? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 Otázkou je, jestli když už se chceš pustit do kompletní sound výměny v OII, jestli jít do originál sound system, a nebo rovnou zamířit na nějaké alternativní repro, SW, zesilovače a poskládat si vlastní hudbu do auta... Ale popravdě mi hrály i základní repráky v Citigu velmi dobře, ale zase nejsem nějakej tuc tuc příznivec, takže nemůžu příliš hodnotit, nicméně vždycky je co změnit. Oni i origo repro v OII jsou jistě solidní B) Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 (upraveno) Já nedávno koupil komplet vytlumení na předky + powerbassy, za zadní sedačky jsem dal Hertzy. Předpokládám, že to se jako SS nedá považovat :D. Přední dveře: http://www.ahifi.cz/reproduktory-powerbass-s-6c.html http://www.ahifi.cz/tlumici-material-stp-silver.html http://www.ahifi.cz/mdf-podlozky-pro-skoda-octavia-i.html http://www.ahifi.cz/tlumeni-damp-absorbs-reflections.html Zadek: http://www.ahifi.cz/reproduktory-hertz-ecx-130-4.html K tomu mě ježíšek v zimě donesl Pioneera, typ si napamatuji, jelikož nemám MF volant, tak je to fuk. Když jsem slyšel ty powerbassy, tak jsem prostě chtěl, ať mě auto taky tak hraje. Do toho bylo ještě dilema, jestli vytlumit nebo ne, též jsem si to poslechl a musím uznat, že se vyplatí to vytlumit. Hraje to pak úplně jinak. Zadek je už nahozený, to byla otázka 20minut a hrají Hertzy fakt skvěle, bohužel jsem ještě nenašel čas na to, vytlumit předek a poladit to, takže v předu jezdím s původníma. Chtěl jsem, aby to hezky zahrálo na úkor prostoru. Nechci mít v kufru kostky, zesilovače a plno jiných serepetiček. Ale tak záleží na každým, co si pod tím SS představuješ. Jestli do toho chceš narvat 50tisíc, tak proč ne. Je to každýho věc. Upraveno Duben 25, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 No já to spíš zjišťuju - jedno je fakt, že to hraje pěkně :) Spíš mě zajímalo jestli je to vůbec reálné za nějaký rozumný peníz. Zase radši narvu něco do chipu a budu si šetřit na spojku, než sypat desetitisíce do audia B) Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 Brej večer.. Koukám, že se Skaja ani nezmínil o naší víkendové "divočince" :lool: Ad. Marcel: týpek zase "perlil" samá kokotina, pičovinka a jiný kraviny kolem a zase samo zval, at se dohodnem, dojedem, že udělá kýtu.. ale vedli sme s jiříkem určitou debatu nad tím, že kýta je i pro 8 až moc moc masa Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 Dobré ráno při pátku. Honza B) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky