SKAJA Odesláno Květen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Dyť je to zašuměný jak prase...já to říkám pořád, iPhone nebrat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Asi to stale nema fullHD displej jak S4 :P Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 :D Řekl bych, že to bylo jen 3Gčko :D. Když máte furt nějaký problém, tak si huknite :D Už další nepošlu. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 No ještě aby, my jsme zvyklí pouze na nejvyšší kvalitu Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Květen 3, 2013 Sdílet Odesláno Květen 3, 2013 Wokhiii: Sakra to je dcééérečka - nechceš nám na ni zjistit i kontakt? :lool: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Hezky vikend z Brna, z vcerejsi zkusenosti doporucuji Lisensky pivovar :) skvela piva a jeste dobre vari. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Tam jsem ještě nebyl Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Ofeig: Údajně je teď v Anglii u strýčka :D technikus: Dělají tam i burgery nebo sláty? Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Wokhiii: no sakra :D Ale pořád by stálo az to jí napsat, kdy hodlá přijet. Případně by si oktávka mohla udělat někam výlet Odkaz ke komentáři
Daywalker Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Wokhiii ty prasáku jeden :) Dobře Ty :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Ofeig: Údajně je teď v Anglii u strýčka :D technikus: Dělají tam i burgery nebo sláty? Salaty asi dva, jinak rizky, zebra ci koleno...piva asi 5 stalych a 3 meli akcni ochucene ci psenicne a hlavne cele nekuracke prostredi Tam jsem ještě nebyl I kdyz na pivo moc nejsem, doporucuji se tam stavit :) Odkaz ke komentáři
Daywalker Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 jojo, krásnou neděli. Tady to začalo ranní přeháňkou a prádlo na balkóně je v .... :) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Krásná neděle, tak jsem konečně dneska zapracoval na autíčku, tak jsem zvědavej jestli budou čidla ještě zlobit nebo ne :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 copak? dyt jen dnes a zítra a je zase volno Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Taky dobré. Vy ranní ptáčata. :lool: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Dobre dovolenkove, a k tomu destive :( Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Brý ráno ... sice v práci, ale je tu klid ... zatím Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Jim: Už jen to, že je hnusné pondělí mě dělá špatnou náladu. Jediné, nač se těším je večer Game of Thrones :D. Nemáte někdo dnes cestu kolem nějakýho škodováckýho servisu? :o Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 ale tohle pondělí je defacto z pulky čtvrtek :D Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Wokhiii: Pojedu dneska asi do JeNe v Komíně, co potřebuješ? Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Potřeboval bych koupit/objednat lízátko z cupry. Pořád o tom mluvím, ale ještě jsem se nedostal do servisu. Číslo dílu je: 1ML 805 903, mělo by stát kolem 650-700,-. Pokud by jsi byl ochotný mě je objednat nebo koupit, pokud je budou mít, hoď zprávu s číslem účtu a večer nebo zítra ti pošlu prachy a otočil bych se pro ně :). Já právě nedělám v Brně a nikde, kama jezdím není koncernový autosalon/servis :(. Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 (upraveno) Skladem ho 100% mít nebudou, ale objednat není problém. Akorát zítra nejsem v Brně, takže by to bylo až ve čtvrtek. Co se týče placení, tak mi to pak dáš hotově, v poho. EDIT: a odkud seš vlastně? Upraveno Květen 6, 2013 uživatelem Jack_Reacher Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Si taky právě myslím, že skladem taková věc nebude. Jsem z Rosic, ale není problém dovalit někam do Brna a prachy v cashu klidně vysolím,akorát pak napiš, kolik za to budou chtít. Snad kolem těch 700. Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Pošli mě do SZ mobil na tebe, kdyby ta cena byla jiná tak ti zavolám. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Máš to tam. Děkuji :) Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Jime, kde se dá v Brně koupit filtr sání pro OCII (1,6 TDI), aby byl skladem a nebyla to nějaká zbytečná pálka jako origo v servisu? Kelly? Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Wokhiii: mno tak teď jsem dojel, ale borec to v objednávkovým systému vůbec nenašel pod tím číslem. Zkoušeli jsme hledat i manuálně to lízo, ale vubec nikde to tam není, on ten kód začíná 1ML a to prej vůbec není předpona pro Škodu, a tím pádem mu to vůbec nic nenacházelo. Já mu říkal, že to má být původem od Seatu, ale že to pasuje na víc aut v koncernu, ale nenašli jsme to ... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky