Jim Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 no u nás :D http://www.olejebrno.cz/vzduchovy-filtr-1.6-tdi/2.0-tdi/-1.8-tsi-ufi jen řekni že si z octavia clubu at je tam ta sleva ju ;) lizatko cupra R 1ML 805 903 cena 650 kč edit:originalni nazev dilu je Spojler narazniku cupra Obrázek Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 OK, takže Josefská 9 to jistí sem netušil, že to budeš mít taky skladem všechno Jojo, já právě věděl, že to má být ze Seatu, ale asi to díky tomu v tom škodováckým objednávkovým klientovi, co mají servisy nevidí. Nebo, spíš neví kde hledat, sou to malej servis Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 všechno ne, ale řekneme, že základ koncern se drží skladem a co není a objedná se do 12 je ten den ve 2 závozem, pokud je to v Brně ;), nejhůř druhý den ve 2 pokud to nejsou speciality typu vzpěry na legacy, který řešíme už 3 týdny, protože došly z němec každá jiná :D Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Pardon kluci, byl jsem na obědě. Tak jak to teda bude, objednáte mě to někdo a dám Vám peníze nebo jak? :) Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Wokhiii já origo neseženu :(, jen druho výroba nebo co má elit, štangl Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Ona je spíš otázka kde to objednat Tam kde jsem byl já, na mě koukali, že sem se asi zbláznil, že to nikde v systému nemají, a esli je to prej ze Seatu, tak mám jít do Seatu Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Pro origo teda musím přímo do Seatu? Objednal bych si ho z OB, tam to mají, ale 790 + poštovný se mě zdá zbytečné. To už bude lepší si někam bokem zajet do toho Seatu. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 v autonově seženou určo i díly SEAT, jezdivam tam Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 (upraveno) Pokud by jsi tam měl někdy cestu, nezlobil bych se, kdyby sis vzpomněl. Prachy samozřejmě dám. Teď záleží ještě, jestli to Jack někde nesežene, aby se mě nesešly 2 lízátka. Upraveno Květen 6, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Vse vyrizeno, zimni kola na Citigo prodany a ted pekne prelet do Prahy Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Můžu se ti zeptat ještě v servisu v Pohořelicích (Škoda pod Agrotecem + ostatní auta na sebe). Ale tam by sis pro to musel dojet, tam teď cestu neplánuju. Domluvil jsem se teď s nima, že mi kouknou podle výrobního čísla, zdali jsou schopni sehnat a za kolik. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 (upraveno) Tak kdyžtak dej vědět. Jinak si objedu ty brněnský seaty :D nebo to někomu v noci utrhnu z auta :D Upraveno Květen 6, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Tak u Jihlavy kolona a tak mezizastavka v City Park Jihlava :) Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Tak doufám, že zítra ráno to bude klidná jízda do Prahy, jedu tam na 9:00, tak bych nerad nekde stál Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Se na to vyyyyyyyyyy měl jsem domluvenou fabku pro ženu a po týdnu místo kupní smlouvy došlo jen echo, že vozidlo prodají, ale o 20 tis dráž Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Bazar nebo soukromník? Wokhiii: Tak v Pohořelicích jde objednat, dodání do druhého dne a cena je 793,- Kč. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 firma, prodej přebytečného majetku... Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Hmm, a co je to za Fabku? Po čem koukáš? Já sem dvě minulej rok prodával Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 to je složitý, teoreticky po ničem, prakticky něco místo ibizy, nebo mě místo toleda :D ti to vysvětlím na sraze, by mě bolely prsty :P :P Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Od ctvrtka se pry zacina s reko D1 tak se uvidi, co vse to zpusobi a snad to do prvniho cervnoveho vikendu vyladi Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Dobre rano, Dnes Mlada Boleslav :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Tak po ceste k videni asi 50ks O3 Combi a novej Superb. Nevim kam vsichni jeli smer Praha takhle po ranu Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Bry rano, ja dneska prozmenu z Prahy. Cesta byla v poho, ani u Jihlavy v tom omezeni to nestalo. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Wokhiii: Tak v Pohořelicích jde objednat, dodání do druhého dne a cena je 793,- Kč. Dobré ráno, zatím na to prď, já si ve volných chvílích prolezu seaty v Brně. http://spartan-race.cz/ jdeme příští rok? :) 12km+ bych zdechl, ale těch 5 by se i dalo :D. Normálních 5km mám uběhnutých za 29minut, tak by to šlo. Chce to ale tým :-P Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 0K. To se radsi pojedu projet na kole, nez toto Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Videl jsem Rapid RS. Zlata Oktavka ci Fabie... Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Néééééééééééé... Nejhorší den dnes. Volal mě děda, že žádná Francie. Prý málo lidí a zájezd zrušili. Ku*va drát :(. To jsem se těšil jak malý fakánek na zmrzlinu. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 F3 Combi no fuj...zdrclej Rapid s batohem Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 NO z tebe to nadšení pro nový škodovky uplně čiší Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky