technikus Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 V Praze od 6:30 lejou proudy vody, že se člověk na ulici topí botami v kalužích Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 (upraveno) Tak ono do Brna to asi taky dojde: Aladin - 10.5.2013 18hod Aladin - 10.5.2013 24:00hod Wokhiii: Má to jedinou vadu ... mechanický kotoučový brzdy (lanko), kotouče jedině hydrauliku ... Edit: spíš něco takového Leader Fox, má i vyšší verzi Shimano vybavy. Pokud kotouče, tak jedině hydrauliky, jinak jsou V brzdy se správnýma špalkama vždycky praktičtější než lanko u kotouče. Upraveno Květen 10, 2013 uživatelem Jack_Reacher Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 O těch kotoučovkách vím. Přinejhorším se pak vymění. Třeba na místě vyberu něco jiného :D. Nic chlapi, padla, valím. Mějte se hezky a užijte si víkend ;). Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 To si radši vem Večka, který pak vyměníš za kotouče Taky hezkej víkend přeju. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Nakonec to tak Jacku dopadlo :). Vzal jsem to stejné, ale s véčkama s tím, že je pak kdyžtak vyměním za pořádný kotouče. S tím jsme se i s prodavačem shodli. Takže je doma to stejné, ale s véčkama. Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 No vidíš z těch mechanickejch kotoučů by si byl nešťastnej, to lanko pruží a přítlak je naprd. U véček kdyžtak zkusíš jinou směs špalků a brzdit budou dostatečně. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Nebo se to vymění za jiný kotouče. Uvidíme časem :) Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Brej, tak koukám, že za dobu mé nepřítomnosti se nic extra nestalo.. Až na "IPhone slečnu/paní" bez pokračovaní :( Wokhi: můžu ti to lízo vyzvednout v seatu, kousek od školy ho mám, Poříčí otázkou je tam ta cena, spadá to pod ROS a ti nebejvaj nejlevnější.. i když konkurence je velká, tak těžko říct Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Tak na D1 se nic nedeje, pri desti se jim odlepovaly zluty pruhy :D Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Docela bych se divil, kdyby se pracovalo. Jen me dnes dostala v radiu zprava, ze se rekonstrukce dalnice kvuli desti nestihne v cas. Je velmi zajimave, jak jeen destivy den, komlikuje plany chystane na nekolik let :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 tak na neco se to svíst musí že :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Hezkou nedeli vsem Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 No hezká není ani počasím ani tím, že musím udělat 2práce co mají termín na pondělí a je tu i bolehlav ze včerejších narozenin Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Přijemné nedělní odpoledne. 4 kuličky v zádech, 2x ve stehně,3x do ruky, jedna boule na hlavě, dostal jsema si 6 headshotů. Ale jinak super den na paintballu :D. Dada: Kdyby jsi měl cestu kolem ROSu, zkus se tam zeptat, co za ně chtějí. Pokud cestu nemáš, nic se neděje :). Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Mám to od školy asi 500m, tak se tam projdu Pošli mi prosím do SZ to číslo dílu (nechce se mi to hledat, resp. musím makat na zítřejší prezentaci ). Náhodou nemá někdo nějaký dokumenty, prezentaci, prácičku na téma: Tváření plastů.. beru cokoliv, nechce se mi nic extra vymýšlet Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Já ti můžu tak leda dodat podklady na téma "Místní poplatky ve vybrané obci", teď jsem dopsal seminárku, kterou musím mít na zítřejší zkoušku z Poplatkovýho práva ... Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 to je divnej předmět Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Za 10 dni mám zkoušku z "Právní regulace vnějších ekonomických vztahů EU" ... to je ještě lepší název Zvlášť když skripta na ten předmět nejsou a poznámky má málokdo ... to zas bude improvizace jak sviňa Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 To jsou podivné názvy.. ty studuješ práva, nebo ekonomiku? Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Práva na MU, resp. Právní specializaci - Právo a finance Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 No, na práva jsem se chtěl vždycky dostat, ale ty percentily jsou mimo moje schopnosti asi :lool: V kolikáťáku jsi? Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 6. semestr, no naštěstí mě ten typ TSP na přihláškách zrovna vyhovoval. Takže dostat se tam byl spíš příjemnej začátek :D Pak se do některých předmětů muset šrotit kvanta věcí nazpaměť, to už bylo horší, ale dá se Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 To já bych se měl zase šrotit neskutečný kvanta latinských věcí do něčeho jako "anatomie", jelikož příští týden z toho máme zkoušku, ale dneska jsme to řešili s kolegou po telefonu a shodli jsme se, že to je mimo naše schopnosti a nejlepší bude, když to opíšeme od doktorky, co sedí za náma. Ta by to snad měla znát :D Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Tak ono všeobecně ty data někde získat (třeba i formou opsání) je takové nejlepší a nejpohodlnější Skaja: vítaj Jack. no ač jsou TSP furt stejný, tak mi jdou čím dál hůř jinak dobrý vědět, právník se vždy hodí tedka budu jednoho potřebovat na soud s otcem, jelikož dopis už čeká na poště Mám 2 knížky, co psali učitelé od nás, tak ta práce jde docela slušně.. jelikož to všecko opisuju, ale jako dělat z toho ještě prezentaci, no tak to se mi fakt nechce Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 hmm Nový virtuál s internetom http://www.mobilmania.cz/clanky/mobilcz-novy-virtual-laka-hlavne-na-internet-zdarma/sc-3-a-1323675/default.aspx Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Dobré ráno. Zase pondělí :-!. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Zrovna včera jsme byli v O2 prodejně v Globusu kvůli ukončení stávající smlouvy (závazek do 17.5.) a samozřejmě jsme nevyřídili nic. Borec tam absolutně netušil, co, jak, proč Máme na hlavní smlouvě ještě druhý číslo v tandemu, tak jsem automaticky předpokládal, že se prostě s koncem smlouvy převedou obě čísla - každý zvlášť samozřejmě. A to prej nejde. On umí pouze ukončit hlavní smlouvu, převést hlavní číslo a tandem zanikne, to se podle něj přeportovat nikam nedá. Když jsem se v tom začal vrtat hlouběji, že bych si třeba na to tandemový číslo zřídil u nich novej paušál, tak jestli jako budou schopní mi vyjít vstříc a to číslo tam hodit, tak by to prej možná nějak asi šlo, ale musel bych to řešit ve Vaňkovce, tam prej je hlavní O2 "základna" a oni by to měli umět zrušit a následně to "mrtvý" číslo zase nahodit zpátky. Tak jsem volal kamošovi, co právě v té Vaňkovce dělá a ten mi řekl, že to je blbost a neschopnost toho člověka v Globusu. Že se napřed krásně převede tandemový číslo a pak teprve ukončí hlavní smlouva. Tohle mě dokáže pěkně nasrat, člověk jede 50 km na jejich pobočku, aby něco vyřídil a stejně vyřídí hovno, protože ti pikolíci tam umí akorát prodávat to, co mají vystavený ve vitrínce. To je snad ještě horší, než když člověk dostane v McD číza bez okurky Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Tak to naštve :D Já byl ráno dnes poprvé u nové zubařky, tak jsem o jeden kaz a 6 stovek lehčí - tož neberte to Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky