Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Ten Mobil.cz nevypadá špatně, když dávají data zadarmo. Poté, co mám Samsung S4 jsem zjistil, že je mi i 300 MB měsíčně málo a tak asi skočím po neomezeném tarifu, kde je 1,2 GB a to by se dalo už nějak využít. Takhle platím síce 565 Kč (240 minut, 100 SMS a 150 MB dat), ale dalších 150 MB si doplácím za 100 Kč = 665 Kč a to už 691 (699 Kč) stojí neomezený tarif.

Odkaz ke komentáři

Já to zkusím na O2, aby dali nějakou slevu, nebo, že to "balím :lol: beztak jsou schopni v momentálním stavu vyjednávat, aby nenastal odliv zákazníků..

Nehledně na to, že v Pozo již byl spuštěn net a TV přes optiku a tam jsme rychlostně i cenově úplně někde jinde jak s O2..

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno

To mně se dneska zase někdo otřel o Raketku, na zadním nárazníku červená šmouha rolleyes.gif Ale většina snad půjde rozleštit, respektive odstranit.

hh, to se mě stalo minulý týden taky. Jedu do Campusu do Tesca pro Matonky, měli za 10.90, říkám, 2 balení vemu, stejně to věčně piju. Zaparkoval jsem na druhé straně toho parkoviště, protože před Tescem nebylo místo. Přijdu s pitím k autu, jedu domů, doma kouknu co je to na nárazníku a na blinkru a nějaká *#&@ se mě otřela o auto. Hlavně, že týden před tím jsem dával do laku 5tý dveře, protože byly pojebaný a pravý blatník.

Docela jsem na to nasranej no. Kdybych vytáhl z kastlýku cedulku "zásobování" a hodil to na blikačky před Tesco, tak by byl nárazník v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno na druhý pokus .... jsem měl dneska trochu zásek. Probudím se, říkám si, že jsem se teda vůbec nevyspal, ale tak stane se. Jdu do koupelny, vyčistím si zuby a jak se vracím do pokoje, tak mi přijde divný, že je ještě tma. Napadne mě mrknout se na telefon a tam čas 3:28 :lool: :D

Odkaz ke komentáři

A to tu RF Auto chválí každej druhej z fora ... já tam osobně nikdy nebyl, vždycky jsem zainvestoval do origo servisu byť se starším autem :huh:

Ale může jít o chybu jednotlivce, nikoliv celé firmy jako takové. I když chápu, že po takovéhle situaci by se tam člověk stěží vrátil s úsměvem

Odkaz ke komentáři

No určitě to nepotěší a čekal by člověk jinej přístup. Zase na druhou stranu chápu, že takový ty závady typu "něco někde občas klepe" se neřeší úplně snadno. Obzvlášť, když se v servisu zrovna neprojeví. To by potom musel být mechanik věštec, aby něco zjistil :D

Odkaz ke komentáři

Nejlepší je se podívat na km před přijetím a po přijetí :palec:

Tak krásně zjistíš esli to ujelo "1km" po dílně a nebo se i něco zkoušelo.

Nám s tím kolikrát ve Škodovce najeli víc, než by se nám líbilo :lool:

tohle me nikdy nenapadlo :D je pravda, ze mit to pak opravene a svezt se s tim jako mechanik domu... hmm... :palec:

Odkaz ke komentáři

Jenze kdyz ten zvuk tuk-tuk-tuk umim zreprodukovat ja jakozto ne-mechanik, tak bych cekal, ze kdyz jim reknu 'dejte plnej pravej a jedte krokem', tak ze to aspon zkusi. Misto toho :prcprc:

Nejlepší je sednout s přejímacím technikem do auta, vyvolat to a zeptat se "Slyšíte to??" ...Když odpoví ano, pak není co řešit - prostě to opravte, ať to víckrát nedělá ;)

Nejlepší je se podívat na km před přijetím a po přijetí :palec:

Tak krásně zjistíš esli to ujelo "1km" po dílně a nebo se i něco zkoušelo.

Nám s tím kolikrát ve Škodovce najeli víc, než by se nám líbilo :lool:

Já zase přesně naopak. Čtrnáct dní bylo auto přímo v bolce na technickým, protože servis si s tím nevěděl rady - jednalo se o problém s DPF, takže bych čekal, že budou jezdit jak mourovatí, aby se to vyvolalo a identifikovalo - což jsem jim taky řekl, ať to klidně dají nějakýmu mechošovi na ježdění do práce a natočí tam 5tis km, hlavně ať to vyřeší.

Po 14 dnech se auto vrátilo, mělo najetých 140 km a vyjádření "Vše OK, nic se neprojevilo" lol.gif

Odkaz ke komentáři

tohle me nikdy nenapadlo :D je pravda, ze mit to pak opravene a svezt se s tim jako mechanik domu... hmm... :palec:

No, tak mechoš s tím dom fakt nejezdil, tobychom chceli zaplatit :loool:

Vzhledem k tomu, že bylo auto pojízdné jelo na drobné korekce do lakovny a něco po Brně jako "test".

Skaja: no jako případ Raketka je nám znám :smich:

Odkaz ke komentáři

Jedna kvízová na dvojkový předfacelifťáky :D máte někdo udělané denní svícení pomocí předních mlhovek? Jde mi o to jestli to je vůbec možné (někde jsem četl, že se žárovka rozsvítí jen na určité procento výkonu, aby neoslňovala jako mlhovka).

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...