Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

To měl už i Superb Combi 2012, ne zřejmě všechny výbavy, ale měl jsem tu čest s jedním s bezklíčkovým startováním čest jet a startoval se tlačítkem

ODKAZ

Kde sa tam dáva kľúč? :) Môžem odporúčať - zážitok ako sa patrí, síce sme tam skoro nedorazili ale nakoniec som si to užil :palec::prcprc:

To byl nějakej ten žážitek - jízda ve Ferrari?

Odkaz ke komentáři

Wrccko: novy oktavky a supy maji bezklicovy startovani ... staci mi klice v kapse a zmacknout tlacitko :)

no tu mi dal kľúč, pozerám že ako otvoriť dvere idem to otvárať ako doma, ale malo to centrál :lol: a potom po nasadnutí hľadám spínaciu skrinku(na tej fotke) :lool: otočí sa do polohy I no a tlačítko je na volante to veľké červené vľavo neviem či to je vidieť - takže to majú :) :palec:

To byl nějakej ten žážitek - jízda ve Ferrari?

presne tak, nakoniec to bol žážitok vo forme jedného z najhorších a zároveň najlepších dní v živote - pretože v Prahe zápcha tak na hodinu a to sme nestíhali, tak som to nejako uhral a mali voľné tak sa podarilo :prcprc: je to za Boleslavou - Mníchovo hradiště

Hmm, to bych si taky nechal líbit palec.gifpalec.gifpalec.gif

ver mi že pôjdem znovu, je to super...hlavne ja ako fanúšik ferrari, pani ma presviedčala na BMW M6 Hamman, síce to malo dobrý zvuk ale to je tuctovka :P Ferrari je sen každého :)

Musím začať šetriť, viem prečo si to ľudia kupujú, o rýchlosť ani nejde ale tie brzdy na letisku plný kotol z 265km/h je MASAKER :) a zastaví to na pár metroch...a hučanie motora :wub:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...