Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Já znám jednoho kluka, co dělá v reklamce, ale nevím, jak moc bude ochotný nebo tak. Znám se s ním jen od vidění, ale číslo na mobil ti na něj mohu dát. Měl by dělat někde v Brně.

Technik: Já to naštěstí v 18cti ukecal, že brýle nemusím mít :D. Ale stejně je sem tam nosím. Na druhou stranu je pravda, že nemám 3 dioptrie no.

Odkaz ke komentáři

Já už taky ne :lool: Ještě dopoledne 3.6. musím skočit k obvodnímu, protože ten píše posudky pro Magistrát. Je to padlý na hlavu, že obecný doktor má větší pravomoc jak specializovaná klinika s veškerým vybavením. Ale proč ne, kus papíru a šup si nechat udělat novej ŘP.

Funguje to vlastně klinika => obvodní => Magistrát.

Odkaz ke komentáři

Nebyla :) Resp. nás na firemní telefony nechtěli dřív ty nové tarify dát s tím, že musíme počkat na kompletní nabídku pro firemní zákazníky. Ale tak třeba se to jen nechtělo prodavači řešit. Každopádně pro nás je 699 za neomezené volání víc než lákavé. Linka na technickou podporu má kolem 1500 měsíčně a to je volání ve firmě zdarma B)

Odkaz ke komentáři

699 je na jedno firemni cislo dost velkej balik. Mam trosku prehled a zamestnanci firem volaj za halire ci ve VPN ve firme zcela zadarmo, ale nikdy to neprevysi 699 Kc. To by si firma dala nuz na krk 699 Kc x 5000 zamestnancu apod., ale samozrejme pokud mluvis o firme s 10 zamestnanci tak tam bude nabidka zcela odlisna.

Konkretne ma znamy ve firme kolem 80 SIM karet (obchodaci a prodejci) u VF a mesicni faktura neprevysi 25 tisic Kc. A to cca pred 2 roky presli od O2 kde platili mesicne kolem 40ti tisic. Takze pekne zuzeni nakladu za volani, sms a data.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...